הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר את זה? אבקת חלבון לחליטות?

kendrick

משתמש מתחיל
99
1
נק' מוניטין:
1
99
1
הייתה אופציה לאבקת חלבון שלא תהיה בטעם של מילקשייק סוג ב מהודו? אני לא סובל את כל הטעמים המתוקים האלה של הוניל בננה שוקולד עוגיות ואפילו בלי הטעם היה לי קשה ולמען האמת אני גם לא אוהב מילקשייקים רגילים אז תמיד היה לי קשה לצרוך את האבקות האלו למרות שהן יכולות להקל עליי מאוד
מישהו מכיר ויכול להגיד לי מה דעתו על זה? בנוסף אם מכירים חברות אחרות שמציעות דברים כאלה

לא מכיר את הטעם הזה ספציפית
מה שכן, אם אבקת חלבון מהטעמים שהזכרת מתוקה לך מדי, אתה תמיד יכול לערבב עם יותר מים. ככה האבקה תהיה יותר מדוללת והטעם שלה ייחלש

• פותח/ת השרשור
הרבה חברות התחילו עכשיו עם הסגנון הזה של כאילו מיצים.
חפש בהייהרב פשוט clear protein.
יצא לך לנסות? יש לזה טעם באמת נטו של מיץ או שעדיין יש את המרקם החלבי הזה?
לא מכיר את הטעם הזה ספציפית
מה שכן, אם אבקת חלבון מהטעמים שהזכרת מתוקה לך מדי, אתה תמיד יכול לערבב עם יותר מים. ככה האבקה תהיה יותר מדוללת והטעם שלה ייחלש
אהה זה לא רק הטעם כי גם שלקחתי את זה חסר הטעם זה היה נוראי בשבילי
משהו במרקם דוחה אותי

יצא לך לנסות? יש לזה טעם באמת נטו של מיץ או שעדיין יש את המרקם החלבי הזה?
יצא לי לנסות פעם אחד מוכן של all in שמכרו בבקבוקים,
זה הרגיש כמו מיץ ואין מרקם חלבי כי ממש מבודדים מהמי גבינה רק את החלבון לכן יש שם אחוז חלבון ממש גבוה (וגם המחיר גבוה יחסית)
ממליץ לבדוק באינטסגרם את הסרטונים של Aradniv הוא מעלה מלא ביקורות על אבקות חלבון וחטיפי חלבון

• פותח/ת השרשור
יצא לי לנסות פעם אחד מוכן של all in שמכרו בבקבוקים,
זה הרגיש כמו מיץ ואין מרקם חלבי כי ממש מבודדים מהמי גבינה רק את החלבון לכן יש שם אחוז חלבון ממש גבוה (וגם המחיר גבוה יחסית)
ממליץ לבדוק באינטסגרם את הסרטונים של Aradniv הוא מעלה מלא ביקורות על אבקות חלבון וחטיפי חלבון
ממש עזר לי תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית