הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שי 360 מייצג את ישראל בחו'ל בעקבות אירועי המשט

השיר אמור להיות בשפה האנגלית? כי זה לא אנגלית.

"When the world's gone lost" ?!?!

FAIL!*

בהתחלה חשבתי שמדובר בחוסר פיסוק (when the world's gone, lost), אבל אז הבנתי שמדובר בביטוי get lost.
ישראלים ממש טובים בלתרגם מטבעות לשון לאנגלית, לדוגמה: go search (לך חפש), או go search who will rock you (לך חפש מי ינענע אותך). תענוג.

בהתחלה חשבתי שמדובר בחוסר פיסוק (when the world's gone, lost), אבל אז הבנתי שמדובר בביטוי get lost.
ישראלים ממש טובים בלתרגם מטבעות לשון לאנגלית, לדוגמה: go search (לך חפש), או go search who will rock you (לך חפש מי ינענע אותך). תענוג.
רק אני לא מבין מה לא בסדר במשפט?
זה לא "לך לאזעזל", זה העולם שהלך 'לאיבוד'
(ואם זה לא עושה לך שכל, זה כמו שאפשר להגיד gone mad, אני לא רואה צורך לפסיק הזה)

רק אני לא מבין מה לא בסדר במשפט?
זה לא "לך לאזעזל", זה העולם שהלך 'לאיבוד'
(ואם זה לא עושה לך שכל, זה כמו שאפשר להגיד gone mad, אני לא רואה צורך לפסיק הזה)

זה לא הולך ככה, כי אנגלית ברוב הפעמים לא סובלת 2 חלקי עבר מושלמים (past perfect) אחד אחרי השני. תנסה בעצמך, תמיד שם הפעולה השני לא יהיה ב-perfect, אלא בצורה דקדוקית אחרת, כמו missing (אם אכן מדובר בפועל). משפט כמו when the world has gone lost הוא משפט בלתי קביל באנגלית, כי ה-gone מחייב פעולה או שם תואר או שם פעולה.

לא שמתי לב לטעות הזאת, מעניין.
אבל בכל זאת שיר טוב.
דרך אגב, זה לא בדיוק חדש שמעוותים את השפה האנגלית בשביל שיהיה FLOW..

לא שמתי לב לטעות הזאת, מעניין.
אבל בכל זאת שיר טוב.
דרך אגב, זה לא בדיוק חדש שמעוותים את השפה האנגלית בשביל שיהיה FLOW..
אחי הבט על זה באופן פילוסופי, יתכן כי כוונת המשורר הייתה כי אין אש בלי עשן ולכן השיר בעצם מביא אקספרסיוניזם ע"י שינוי השפה האנגלית!

ואללק גמד ומותניים צאו לשמש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית