הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלתי trt ב8.10.25, ועדיין לא הגיע הhcg. שוקל להפסיק trt כי מפחד מהכיווץ אשכים

Nobody23

משתמש מתחיל
72
4
נק' מוניטין:
4
72
4
שלום, לקראת גיל 29, התחלתי טסטוסטרון בשאיפה לtrt ב-8.10.25 ללא hcg בכלל. הזמנתי מהודו hcg ב-1.10.25 וטרם הגיע. זה כנראה scam, מופיע לי שזה אפילו לא יצא מהשדה תעופה במומבאי. הזריקה האחרונה הייתה אתמול ה-21.10.25. לבינתיים החלטתי לעצור כי מרגיש מעט כאב באשכים ולגמרי מתחיל לראות שהם לא רפויות ומתנדנדות כמו שהיו לפני תחילת טסט. יש לי פה 2 חבילות טמוקסיפן. אני מאוד חרדתי כרגע לגבי הגודל אשכים שבמילא לא היו אצלי גדולות. מה הצעד הבא? האם hcg הכרחי להחזרת הגודל אשכים? כי בינתיים אין לי מאיפה להשיג ממש, קבעתי תור לאנדוקרינולוג לעוד חודש זה הכי קרוב שמצאתי. יודע שלא יצאתי הכי חכם, אבל מיותר להיכנס בי עם הערות בסגנון הזה עכשיו.

שלום, לקראת גיל 29, התחלתי טסטוסטרון בשאיפה לtrt ב-8.10.25 ללא hcg בכלל. הזמנתי מהודו hcg ב-1.10.25 וטרם הגיע. זה כנראה scam, מופיע לי שזה אפילו לא יצא מהשדה תעופה במומבאי. הזריקה האחרונה הייתה אתמול ה-21.10.25. לבינתיים החלטתי לעצור כי מרגיש מעט כאב באשכים ולגמרי מתחיל לראות שהם לא רפויות ומתנדנדות כמו שהיו לפני תחילת טסט. יש לי פה 2 חבילות טמוקסיפן. אני מאוד חרדתי כרגע לגבי הגודל אשכים שבמילא לא היו אצלי גדולות. מה הצעד הבא? האם hcg הכרחי להחזרת הגודל אשכים? כי בינתיים אין לי מאיפה להשיג ממש, קבעתי תור לאנדוקרינולוג לעוד חודש זה הכי קרוב שמצאתי. יודע שלא יצאתי הכי חכם, אבל מיותר להיכנס בי עם הערות בסגנון הזה עכשיו.
אני על TRT (מרופא, לא בטוח על מה אתה מדבר עם כל המומבאי)
כבר שבעה חודשים.
לא היה כיווץ של האשכים, למרות ש-LH ו-FSH בבדיקות דם כמעט אפסיים.

אני חושב שכיווץ אשכים זה אינדיבידואלי...
זה לא חוות דעת רפואי, אבל נראה לי שעשו הר מעכבר וזה לא באמת קורה בשכיחות כזאת גבוהה.

אם התחלת רק החודש, אין שום סיכוי שהתכווצו לך האשכים, וזה רק בראש שלך.

• פותח/ת השרשור
אני על TRT (מרופא, לא בטוח על מה אתה מדבר עם כל המומבאי)
כבר שבעה חודשים.
לא היה כיווץ של האשכים, למרות ש-LH ו-FSH בבדיקות דם כמעט אפסיים.

אני חושב שכיווץ אשכים זה אינדיבידואלי...
זה לא חוות דעת רפואי, אבל נראה לי שעשו הר מעכבר וזה לא באמת קורה בשכיחות כזאת גבוהה.

אם התחלת רק החודש, אין שום סיכוי שהתכווצו לך האשכים, וזה רק בראש שלך.
הזמנתי hcg מהודו, מומבאי. זה הכוונה. זה אינדיבידואלי חד משמעית, אצלי זה לגמרי מתחיל

TRT זה בהרך 150 מלגרם טסט בשבוע. זה המינון שאתה לוקח? לרוב התקבצות עשכים היא במינון גבוה יותר. אבל אולי אתה מגיב שונה מרוב האנשים.
HCG זה מוצר שצריח להיות שמור בקרור. הוא נדפק מחום. למה להזמין מחול שזה 99% או SCAM או זיוף/חיקוי/או נדפק בדרך מחום. אתה יכול לרכוש רפואי מבית מרקחת בארץ דרך דילר אחד שמשתמש בזה. תקבל מוצר בקירור שעובד כמו שצריח.

• פותח/ת השרשור
ניסיתי להזמין מהודו את האבקה, ממה שהבנתי זה הרבה יותר יציב בטמפרטורת החדר.. בארץ hcg יקר פיצוצים ונראה שזה ממש לעשירים בלבד.. 350 שח לאוביטרל שמחזיק שבועיים מקסימום, מחיר מטורף בשבילי לטווח הרחוק.

ניסיתי להזמין מהודו את האבקה, ממה שהבנתי זה הרבה יותר יציב בטמפרטורת החדר.. בארץ hcg יקר פיצוצים ונראה שזה ממש לעשירים בלבד.. 350 שח לאוביטרל שמחזיק שבועיים מקסימום, מחיר מטורף בשבילי לטווח הרחוק.
HCG לא יציב בטמפרטורת חדר. גם לפני 15-20 שנה שהיה נמכר בישראל בצורת אבקה הוא היה נשמר במקרר בלבד.
אוביטריל בארץ עולה פחות מ-350 ש"ח והמינון שלו 6500 אלף UI. ולא 1000 UI כמו שנמכר בכל מיני מקומות בעולם.

• פותח/ת השרשור
HCG לא יציב בטמפרטורת חדר. גם לפני 15-20 שנה שהיה נמכר בישראל בצורת אבקה הוא היה נשמר במקרר בלבד.
אוביטריל בארץ עולה פחות מ-350 ש"ח והמינון שלו 6500 אלף UI. ולא 1000 UI כמו שנמכר בכל מיני מקומות בעולם.
אני לא מכיר עוד דילרים, ונראה שאף אחד לא מוכן גם לעזור בגלל חוקי פורום מפגרים, בגלל זה אני גם משלם 300 שח לויאל טסט אפילו שאמרו לי שאני פראייר כי פשוט לא מכיר עוד מאיפה אפשר להזמין. ולגבי אוביטרל, נגיד ואני משתמש ב500iu, הוא יהיה עמיד באמת ל13 שבועות במקרר? כי הבנתי הוא לא יחזיק

אני לא מכיר עוד דילרים, ונראה שאף אחד לא מוכן גם לעזור בגלל חוקי פורום מפגרים, בגלל זה אני גם משלם 300 שח לויאל טסט אפילו שאמרו לי שאני פראייר כי פשוט לא מכיר עוד מאיפה אפשר להזמין. ולגבי אוביטרל, נגיד ואני משתמש ב500iu, הוא יהיה עמיד באמת ל13 שבועות במקרר? כי הבנתי הוא לא יחזיק
אמרת שהמטרה היא trt.
אפשר לשאול מה המינון שהתחלת והאם ביצעת בדיקות דם כדי לראות איפה זה שם אותך?
שים לב שאם תוסיף hcg זה יעלה גם את הטסט וגם את האסטרוגן וצריך להגיב בהתאם.

• פותח/ת השרשור
שתי זריקות בשבוע של 70 מג כל אחת. יודע, יש לי פה ai למקרה ויהיה בעיה. לגבי אוביטרל, תוכל להגיד לי אם במקרר זה ישרוד לי 3 חודשים למשל? כי אני לא מתכוון להשתמש במינון גבוה ולא מתכוון להוציא 350 בחודש רק על זה

אחי שק האשכים זה איבר מאוד דינמי...
הוא מתכווץ ומתרחב כל הזמן, מושפע מחום וקור חיצוני, סטרס ועוד..
תראה שאחרי מקלחת חמה או סאונה שק האשכים שלך נמצא על הרצפה.
לגבי נפח האשכים אני בספק אם יש לך אטרופיה, ביננו רוב הגברים לא יודעים איך לוודא גודל ותקינות של אשכים.. 😅

• פותח/ת השרשור

לגבי נפח האשכים אני בספק אם יש לך אטרופיה, ביננו רוב הגברים לא יודעים איך לוודא גודל ותקינות של אשכים.. 😅
יכול להיות, אבל בכל מקרה אתה יודע אם אוביטרל באמת לא יעיל לאחר חודש במקרר? כי זה עולה 350 ואני בונה על זה לחודשיים וחצי במקרה הכי גרוע.. אני בבעיה עצרתי פשוט את הtrt עכשיו עד שאני יסתדר על להשיג אוביטרל

שתי זריקות בשבוע של 70 מג כל אחת. יודע, יש לי פה ai למקרה ויהיה בעיה. לגבי אוביטרל, תוכל להגיד לי אם במקרר זה ישרוד לי 3 חודשים למשל? כי אני לא מתכוון להשתמש במינון גבוה ולא מתכוון להוציא 350 בחודש רק על זה
ישרוד 3 חודשים בקלות.

בנוגע למינון, אם trt זו המטרה אז חייב בדיקות דם כדי לוודא איפה זה שם אותך וכל שינוי שאתה עושה לוודא שוב.

אני חושב שאתה כן יודע יותר מהשאר לוודא גודל ותקינות....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית