מרשם לאוביטרל למי שמטופל על TRT

mokoko

משתמש מתחיל
118
32
נק' מוניטין:
66
118
32
אם זה אסור בבקשה תמחקו (למרות שאני לא מדבר פה על שום דבר שאסור נראה לי)

אני על טיפול TRT במכבי. אני רוצה לקבל מרשם לאוביטרל.

בגדול הרופא שלי זורם ולא אמורה להיות בעיה, אבל אני יודע שלקופה יש כל מיני חוקים מפגרים.

האנדו הפרטי שלי לצערי לא זורם ולא רוצה לשמוע על זה. הזיה.

עכשיו ברור שאפשר להשיג. אבל אני רוצה להשתמש בזה באופן קבוע, אין לי כוח להתעסק עם דילרים.

רק רוצה לדעת אם עקרונית מישהו פה מקבל מרשם קבוע לאוביטרל באחת הקופות? מניח שלא אבל באמת סקרן לפני שאני מבקש מהרופא של הקופה.

אוביטריל ותרופות אחרות זה במקור ניתן במרשם לנשים. לכן הסיכוי שאתה תקבל נמוך. אתה לא צריח להתעסק עם דילרים אתה צריח בן אדם 1 אמין שידאג לך על בסיס קבוע ובמחירים סבירים.

• פותח/ת השרשור
אוביטריל ותרופות אחרות זה במקור ניתן במרשם לנשים. לכן הסיכוי שאתה תקבל נמוך. אתה לא צריח להתעסק עם דילרים אתה צריח בן אדם 1 אמין שידאג לך על בסיס קבוע ובמחירים סבירים.
יש לי, יכול להשיג מה שבא לי, וזה גם יגיע עם קירור והכל, אבל זה כן טרחה כי זה משהו קבוע ולא סייקל...

סתם רציתי לדעת אם זה אפשרי, תיארתי לעצמי שלפי התוויה של נשים בלבד רוב הרופאים יעשו בעיות... בכל מקרה מעניין לדעת אם יש כאלה שכן מקבלים, סתם סקרן

יש לי, יכול להשיג מה שבא לי, וזה גם יגיע עם קירור והכל, אבל זה כן טרחה כי זה משהו קבוע ולא סייקל...

סתם רציתי לדעת אם זה אפשרי, תיארתי לעצמי שלפי התוויה של נשים בלבד רוב הרופאים יעשו בעיות... בכל מקרה מעניין לדעת אם יש כאלה שכן מקבלים, סתם סקרן
אתה זקוק לזה מסיבות של שימור פוריות? אני שואל כי אני גם לפני תחילת טיפולים ב-TRT מסיבות רפואיות אז מסקרן אותי לדעת, בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה סוג טיפול אתה, ג'ל או זריקות? האם זה שיפר או העלים לחלוטין את הסימפטומים הנוראיים של חסר בטסטוסטרון?

• פותח/ת השרשור
אתה זקוק לזה מסיבות של שימור פוריות? אני שואל כי אני גם לפני תחילת טיפולים ב-TRT מסיבות רפואיות אז מסקרן אותי לדעת, בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה סוג טיפול אתה, ג'ל או זריקות? האם זה שיפר או העלים לחלוטין את הסימפטומים הנוראיים של חסר בטסטוסטרון?
אני על טסטוירון, כן מסיבות של פוריות.

לי זה עזר מאוד, האשכים באותו גודל כמו מקודם, אני גם מרגיש יותר טוב עם הHCG, אין מה להשוות בכלל...

אני על טסטוירון, כן מסיבות של פוריות.

לי זה עזר מאוד, האשכים באותו גודל כמו מקודם, אני גם מרגיש יותר טוב עם הHCG, אין מה להשוות בכלל...
אבל טסטוירון זה TRT לכל דבר,לא? תוכל להפסיק מתישהו? אני מניח אתה מקבל גם HCG מסיבות של פוריות, נכון? אפשר לשאול באיזה אופן ומינונים אתה לוקח את הטסטוירון ולמה מלכתחילה נכנסת לזה? האם היה לך היפוגנדיזם שניוני?

• פותח/ת השרשור
אבל טסטוירון זה TRT לכל דבר,לא? תוכל להפסיק מתישהו? אני מניח אתה מקבל גם HCG מסיבות של פוריות, נכון? אפשר לשאול באיזה אופן ומינונים אתה לוקח את הטסטוירון ולמה מלכתחילה נכנסת לזה? האם היה לך היפוגנדיזם שניוני?
שניוני.

אובחנתי על ידי הקופה והיה תהליך ארוך לקבלת TRT. אמפולה אחת כל שבועיים.

האוביטרל זה מרשם פרטי. 600-800 יחידות בשבוע.

שניוני.

אובחנתי על ידי הקופה והיה תהליך ארוך לקבלת TRT. אמפולה אחת כל שבועיים.

האוביטרל זה מרשם פרטי. 600-800 יחידות בשבוע.
ממה זה קורה? זה יכול להגיע סתם ככה באמצע החיים? האם ניסו אצלך לפני קלומיפן לצורך אבחון הציר אם זה שניוני או ראשוני? האם אתה במשקל תקין?(BMI?) האם ניסית דרכים כלשהן להעיר את הציר בהנחה שהאשכים תקינים? אפשר לדעת על כמה היית בטסטוסטרון לפני שהתחלת ואובחנת ועל כמה אתה כיום על TRT? ושאלה אחרונה, אתה לא מעדיף לפצל ל2 זריקות בשבועיים חצי מינון מאשר אחת בשבועיים? (תודה שאתה משיב לי זה מאוד עוזר לי להבין היכן אני נמצא כיום)

• פותח/ת השרשור
ממה זה קורה? זה יכול להגיע סתם ככה באמצע החיים? האם ניסו אצלך לפני קלומיפן לצורך אבחון הציר אם זה שניוני או ראשוני? האם אתה במשקל תקין?(BMI?) האם ניסית דרכים כלשהן להעיר את הציר בהנחה שהאשכים תקינים? אפשר לדעת על כמה היית בטסטוסטרון לפני שהתחלת ואובחנת ועל כמה אתה כיום על TRT? ושאלה אחרונה, אתה לא מעדיף לפצל ל2 זריקות בשבועיים חצי מינון מאשר אחת בשבועיים? (תודה שאתה משיב לי זה מאוד עוזר לי להבין היכן אני נמצא כיום)
סתם שאלה למה אתה כזה סקרן לגבי זה?

ניסיתי אנקלומיפן באופן עצמאי, וזה היה מזעזע, לא בשבילי ולא רוצה לתאר לעצמי כמה קלומיפן גרוע בהשוואה. לא צריך קלומיפן בשביל לאבחן אם זה ראשוני או שניוני, זה דרך הבדיקות דם בגדול.

אני במשקל תקין - 15~ אחוזי שומן שהתחלתי עכשיו פחות.

לא ניסיתי שום דבר אחר. הייתי על 4-5 בערך בתחתית. היו לי בדיקות עם קצת יותר.

אני כן מפצל את הזריקה לפעם בשבוע (125 בשבוע)

סתם שאלה למה אתה כזה סקרן לגבי זה?

ניסיתי אנקלומיפן באופן עצמאי, וזה היה מזעזע, לא בשבילי ולא רוצה לתאר לעצמי כמה קלומיפן גרוע בהשוואה. לא צריך קלומיפן בשביל לאבחן אם זה ראשוני או שניוני, זה דרך הבדיקות דם בגדול.

אני במשקל תקין - 15~ אחוזי שומן שהתחלתי עכשיו פחות.

לא ניסיתי שום דבר אחר. הייתי על 4-5 בערך בתחתית. היו לי בדיקות עם קצת יותר.

אני כן מפצל את הזריקה לפעם בשבוע (125 בשבוע)
תודה ידידי אשיב לך למה אני סקרן לגביי זה, בחודש אפריל 2025 הרגשתי כאבים בגוף וחשבתי שזה מהמחלת סרטן לאור טיפול מזעזע שקיבלתי על בביהח על ידי רופאים "בני דודים" שלא איפשרו לי את הבדיקת PET CT לוודא שאין לי את המחלה שוב ובכך להרגיע אותי, הסטרס והפחדים שאולי חזרה לי המחלת סרטן יצרו אצלי תסמינים ממש קשים. . . עשו לי בדיקות דם וראו קורטיזול בשמיים(זה הורמון של סטרס והיה לי פ2 מהערך העליון!) בנוסף ראו טסטוסטרון של 4ננומול, שלחו אותי לאורולוג של הקופה שישר רשם לי זריקות נבידו, הרופא משפחה לא הסכים שאקח ושלח אותי לאנדו, הייתי אצל 3 אנדו עד היום ועוד אורולוג נוסף של הקופה, האנדו הראשון אמר שזה סטרס ובדק MRI לוודא שאין לי שגידול כלשהו, הכל היה תקין ואז אמר זה סטרס, תנוח בבית תבוא בעוד 3 חודשים, עשיתי כדבריו וחזרתי אליו עם טסטוסטרון של 6.2, אמר לנוח עוד חודשיים ולחזור אליו, עשיתי זאת וחזרתי עם טסט של 7.1, חודשיים אחרי היה לי כבר 9ננומול וזה ללא שום טיפול כזה או אחר, בנוסף יש לי BMI גבוה, במקביל הלכתי לעוד אנדו לחוות דעת נוספת(מבלי שהם יודעים אחד על השני) אל השני הגעתי עם ה-9ננומול הוא אמר לי זה משקל וסטרס תוריד משקל, העניין הוא שעבר 5 חודשים מהאחרון ועשיתי שוב בדיקה וירדתי חזרה ל-7.5 ננומול כשאני על LH1.8, וזה מוזר כי דווקא חודש לאחר הסטרס של אפריל כשראו ערך של 4ננומול עם סטרס פי 2 מהנורמה היה לי עוד LH - 4 וזה ירד בהדרגה עד שנתקע לי על ערך של 1.8 ככה כבר מאוקטובר 2025 עד היום ב-3 בדיקות שונות שעשיתי כשלפני היה לי עוד 2.4 באוגוסט 2025, אז לכן אני כל כך סקרן, אני מפחד לרוץ ל-TRT כשבסופו של דבר יכול להיות שהכל פונקציונלי אצלי(פונקציה של הסטרס והמשקל החריג ואולי בעיות בשינה), האנדו השלישי שעכשיו אני איתו רוצה לנסות קלומיפן יום כן יום לא במינון של 25מ"ג ולבחון לאחר 6 שבועות ולאחר 12 שבועות תגובה, אז לשאלתך ידידי אני סקרן כי אני לא שש לרוץ ל-TRT טרם מיציתי את כל האפשרוית וטיפלתי בכל הגורמים שיכולים לגרום לי לטסט נמוך(שינה או משקל או לחץ נפשי), ברגע שראיתי שעליתי מ-4 ל - 9 בשיא שלי מאז הקריסה באוקטובר זה קצת גרם לי לחשוב פעמים שאולי פשוט הציר שלי רדום או התרגל לרמות נמוכות עקב הלחץ הנפשי וקרוב לשנה של אי יציבות גופנית, לגביי קלומיפן אמרת שזה היה מזעזע לך, לפי איזה מינון ופרוטוקול ניסית עצמאי? כמה לקחת והאם לקחת כל יום או דו יומי?

• פותח/ת השרשור
תודה ידידי אשיב לך למה אני סקרן לגביי זה, בחודש אפריל 2025 הרגשתי כאבים בגוף וחשבתי שזה מהמחלת סרטן לאור טיפול מזעזע שקיבלתי על בביהח על ידי רופאים "בני דודים" שלא איפשרו לי את הבדיקת PET CT לוודא שאין לי את המחלה שוב ובכך להרגיע אותי, הסטרס והפחדים שאולי חזרה לי המחלת סרטן יצרו אצלי תסמינים ממש קשים. . . עשו לי בדיקות דם וראו קורטיזול בשמיים(זה הורמון של סטרס והיה לי פ2 מהערך העליון!) בנוסף ראו טסטוסטרון של 4ננומול, שלחו אותי לאורולוג של הקופה שישר רשם לי זריקות נבידו, הרופא משפחה לא הסכים שאקח ושלח אותי לאנדו, הייתי אצל 3 אנדו עד היום ועוד אורולוג נוסף של הקופה, האנדו הראשון אמר שזה סטרס ובדק MRI לוודא שאין לי שגידול כלשהו, הכל היה תקין ואז אמר זה סטרס, תנוח בבית תבוא בעוד 3 חודשים, עשיתי כדבריו וחזרתי אליו עם טסטוסטרון של 6.2, אמר לנוח עוד חודשיים ולחזור אליו, עשיתי זאת וחזרתי עם טסט של 7.1, חודשיים אחרי היה לי כבר 9ננומול וזה ללא שום טיפול כזה או אחר, בנוסף יש לי BMI גבוה, במקביל הלכתי לעוד אנדו לחוות דעת נוספת(מבלי שהם יודעים אחד על השני) אל השני הגעתי עם ה-9ננומול הוא אמר לי זה משקל וסטרס תוריד משקל, העניין הוא שעבר 5 חודשים מהאחרון ועשיתי שוב בדיקה וירדתי חזרה ל-7.5 ננומול כשאני על LH1.8, וזה מוזר כי דווקא חודש לאחר הסטרס של אפריל כשראו ערך של 4ננומול עם סטרס פי 2 מהנורמה היה לי עוד LH - 4 וזה ירד בהדרגה עד שנתקע לי על ערך של 1.8 ככה כבר מאוקטובר 2025 עד היום ב-3 בדיקות שונות שעשיתי כשלפני היה לי עוד 2.4 באוגוסט 2025, אז לכן אני כל כך סקרן, אני מפחד לרוץ ל-TRT כשבסופו של דבר יכול להיות שהכל פונקציונלי אצלי(פונקציה של הסטרס והמשקל החריג ואולי בעיות בשינה), האנדו השלישי שעכשיו אני איתו רוצה לנסות קלומיפן יום כן יום לא במינון של 25מ"ג ולבחון לאחר 6 שבועות ולאחר 12 שבועות תגובה, אז לשאלתך ידידי אני סקרן כי אני לא שש לרוץ ל-TRT טרם מיציתי את כל האפשרוית וטיפלתי בכל הגורמים שיכולים לגרום לי לטסט נמוך(שינה או משקל או לחץ נפשי), ברגע שראיתי שעליתי מ-4 ל - 9 בשיא שלי מאז הקריסה באוקטובר זה קצת גרם לי לחשוב פעמים שאולי פשוט הציר שלי רדום או התרגל לרמות נמוכות עקב הלחץ הנפשי וקרוב לשנה של אי יציבות גופנית, לגביי קלומיפן אמרת שזה היה מזעזע לך, לפי איזה מינון ופרוטוקול ניסית עצמאי? כמה לקחת והאם לקחת כל יום או דו יומי?
נשמע קשוח אח , הלוואי ויכולתי לעזור.

אני לא זוכר כמה לקחתי, ולקחתי אנקלו-מיפן זה קצת שונה. לקחתי אולי 12.5 מג ובסוף גם קצת יותר.

לך לרפואה פרטית, מהקופה לא תבוא הישועה.

נשמע קשוח אח , הלוואי ויכולתי לעזור.

אני לא זוכר כמה לקחתי, ולקחתי אנקלו-מיפן זה קצת שונה. לקחתי אולי 12.5 מג ובסוף גם קצת יותר.

לך לרפואה פרטית, מהקופה לא תבוא הישועה.
כל הרופאים שהזכרתי לעיל למעט האורולוג שרצה לדחוף לי נבידו כולם הם פרטיים, אנקלו-מיפן וקלומיפן זה אותו הדבר בדיוק יש לזה שם נוסף וזה כלומיד, זה אותו החומר בדיוק בכדור, רשמת שזה זוועה, למה? מה הרגשת עם זה? היום האנדו דיבר איתי ואמר לי לקחת 25מג יומי בסוף והתחלתי במינון הזה, היום זה הפעם ה-1 שאני לקחתי את הכדור, כשלקחת באופן פרטי האם עשית בדיקות מקיפות גם לרמות פרולקטין ולאסטדריאול? האם בדקת מינון בהתאם לבדיקות דם כל 6 שבועות? כי הבנתי שגם לזה צריך להתאים מינון, מינון נמוך מידי פשוט לא יעשה את העבודה ומינון גבוה מידי יכול לגרום לתופעות של גינומסטיקה או תגובות ריגשיות בעייתיות ביותר, אני אישית לא ממהר לרוץ ל-TRT לפחות לא עד שאמצא את בעיית המשקל שלי וארד לפחות ל-BMI 27 ואבדוק את ההשפעה על הציר ההורמונלי ולפחות עד שלא אבדק בבדיקת שינה ביתית, יש לי גם בעיה באף במחיצה יש לי סטיית מחיצה בינונית ואולי זה מסב לי נזק בשנת לילה ושנת לילה הבנתי שיכולה להשפיע מאוד על ההורמונים אז אני גם אטפל בזה לפני שארוץ ל=TRT אני מקווה לפחות שאצלי הקלומיפן יעשה עבודה טובה שלפחות תחתיו בשנה הקרובה אני אוכל לרדת במשקל ולשפר שינה ואז אולי הציר והטסטוסטרון יעבדו כראוי

• פותח/ת השרשור
כל הרופאים שהזכרתי לעיל למעט האורולוג שרצה לדחוף לי נבידו כולם הם פרטיים, אנקלו-מיפן וקלומיפן זה אותו הדבר בדיוק יש לזה שם נוסף וזה כלומיד, זה אותו החומר בדיוק בכדור, רשמת שזה זוועה, למה? מה הרגשת עם זה? היום האנדו דיבר איתי ואמר לי לקחת 25מג יומי בסוף והתחלתי במינון הזה, היום זה הפעם ה-1 שאני לקחתי את הכדור, כשלקחת באופן פרטי האם עשית בדיקות מקיפות גם לרמות פרולקטין ולאסטדריאול? האם בדקת מינון בהתאם לבדיקות דם כל 6 שבועות? כי הבנתי שגם לזה צריך להתאים מינון, מינון נמוך מידי פשוט לא יעשה את העבודה ומינון גבוה מידי יכול לגרום לתופעות של גינומסטיקה או תגובות ריגשיות בעייתיות ביותר, אני אישית לא ממהר לרוץ ל-TRT לפחות לא עד שאמצא את בעיית המשקל שלי וארד לפחות ל-BMI 27 ואבדוק את ההשפעה על הציר ההורמונלי ולפחות עד שלא אבדק בבדיקת שינה ביתית, יש לי גם בעיה באף במחיצה יש לי סטיית מחיצה בינונית ואולי זה מסב לי נזק בשנת לילה ושנת לילה הבנתי שיכולה להשפיע מאוד על ההורמונים אז אני גם אטפל בזה לפני שארוץ ל=TRT אני מקווה לפחות שאצלי הקלומיפן יעשה עבודה טובה שלפחות תחתיו בשנה הקרובה אני אוכל לרדת במשקל ולשפר שינה ואז אולי הציר והטסטוסטרון יעבדו כראוי
אנקלו וכלומיד הם לא אותה התרופה

כלומיד מכיל 2 איזומרים כולל אנקלומיפן

אני עושה בדיקות דם פרטיות. כל התחביב הזה עולה המון כסף אבל אני לא יורד מטרט לעולם

אנקלו וכלומיד הם לא אותה התרופה

כלומיד מכיל 2 איזומרים כולל אנקלומיפן

אני עושה בדיקות דם פרטיות. כל התחביב הזה עולה המון כסף אבל אני לא יורד מטרט לעולם
אצלי הרופא האנדו שלח אותי לבדיקת שינה ונמצא שהשינה שלי על הפנים כולל הנשימה, נתנו לי קליפר ללילה והתוצאה פלאים!!! ההבדל במכשיר שמנטר את השינה הוא שמיים וארץ! חושדים שזה מה שהביא אותי להיפוגנדיזם(לא קשה כי עליתי לבד ל-9), א.א.ג מצא לי סטיית מחיצה באף מימין לשמאל, אני כבר 3 ימים ישן עם המכשיר שינה הקליפר שפותח לי את האף כמו תינוק! מאיכות שינה גרועה של 40% מהלילה! כולל נחירות קשות ונשימה גרועה(שעה וחצי של שינה על גבול החנק כמעט וחוסר אויר וחמצן למח) ל-14 אחוז(23דק) לילה ראשון עם הקליפר ו - 4% בלילה השני עם הקליפר(7דקות מתוך לילה של כמעט 7שעות שינה!)
בימים הללו התעוררתי בבוקר עם רמת אנרגיה ושינה כפי שלא חוויתי כבר מזה כ-5 שנים!! אני מודה לרופא הזה רק שאמר לי לאבחן שינה!
אם היפוגנדיזם נגרם ממשקל או משינה גרועה זה נחשב פונקציונלי ולרוב הפיך לפעמים הפיך לחלוטין!(אני הרי הגעתי ל-9 עדיין תחת שינה גרועה מ-4 טסוסטרון והרי לא נולדתי ככה זה נרכש אצלי), כעת האנדו תחת הקלומיפן אמר שאם יראו ערכים של 16+ מהאשכים שלי עם שינה טובה והורדת משקל יש סיכוי גבוה מאוד להישאר על מעל ל14+ ללא שום תלות ב-TRT, אני יודע שעל TRT הרבה אנשים מגיעים פה -20ממוצע TRT, אני מעדיף להיות על 16 אבל ללא התלות הזאת בזריקות, אני חושב שהרבה רצים לשם בגלל רופאים על הפנים או בגלל חוסר סבלנות לסימפטומים ורוצים פיתרון כאן ועכשיו, אם לא נולדת עם בעיית הורמונים אין שום סיבה שתהיה לך בעיית הורמונים אם לא עברת סרטן(כמוני), גידול בראש, חבלה חמורה באשכים או תאונת ראש.
אנשים מגיעים להיפוגנדיזם באמצע החיים עקב צורת חיים לקויה או בעיות שלעיתים הם אינם מודעים להם, אצלי אני אצטרך ניתוח יישור מחיצה באף(יש לי סטייה חמורה) ואולי אף הקטנת קונכיות ועד אז לישון עם קליפר, ההבדל הוא מהותי אצלי!
אני כנראה שנתיים - שלוש בקושי הצלחתי להגיע לשינה עמוקה שתבנה לי את ההורמונים והאנרגיה, המלצה שלי לכל מי שיגיע לפה לשרשור הזה ויהיה במצב של לפני TRT, שידאג לבקש הפניה למעבדת שינה, שלא יתעצלו!! ניתור שינה בלילה, דום בנשימה אולי, בעיות באף כמו פוליפים/קונכיות או מחיצות אף, שיבדקו BMI, בדיקות לסכרת גם רזים עם 15 אחוז שומן בגוף יכולים להיות לא עלינו סכרתיים סוג 1 וכמובן לבדוק MRI ראש.
נתקלתי בהרבה אורולוגים וגם רופאים בכירים כללים שכשאלתי מאיפה מגיע היפוגנדיזם אם האשכים תקינים ענו לי תשובות כאלו: "המדע לא יודע למה זה קורה", "אין סיבה זה פשוט קורה", "שחיקה ועייפות החומר עם הגיל אצל אנשים רגישים יותר", "יש עדות ואנשים שזה גנטי"
מה לא שמעתי מרופאים ודווקא מאילו שרצו לדחוף לי TRT( שני אורולוגים של הקופה ועוד פרופ' אחת שהייתי אצלה בקליניקה פרטית), אבל לא התייאשתי אני כעת כבר על קלומיפן 4 ימים , לא מרגיש שום תופעות לוואי על המינון שקיבלתי, 3 ימים על המכשיר נשימה בלילה תוך ניטור קבוע של השינה, ממתין שיחלפו 6 שבועות לראות מה האשכים שלי מסוגלים בבדיקת הדם, כמובן שאעדכן פה תוצאות אך שתדע שאני לא מאמין בהיפוגנדיזם שניוני שאינו מולד או נרכש מסיבות קיצוניות כפי שפירטתי לעיל, בגדול אין שום סיבה לאיש לקחת TRT אם הוא לא ספורטאי או שבאמת הוא מצב רפואי שדורש זאת לאחר שעשה ע"י רופא מומחה את כל האיבחונים הנדרשים ומנסיוני עברתי 6 רופאים מחציתם פרטיים עד שהגעתי לרופא הזה הפרטי שהוא היחיד שאמר לי שהיפוגנדיזם יכול להיגרם משינה לקויה ושאבדוק את זה במקביל לקלומיפן וכן שמתי קרוב ל-10 אלף שקל על כל "המומחים"| הללו עד שהגעתי לזה האחרון(לפחות קיבלתי החזר של 6אלף מהביטוח בריאות הפרטי), יש מצב שאצא מהמצב שלי ללא צורך כלל ב-TRT, אני לא יודע איך אנשים מרגישים תחת ה-TRT אבל אני מעדיף להיות ללא אם התסמינים יעלמו לי ואהיה על ערך של 14+ עם לבידו תקין.

אהלן
התחלתי היום גם טיפול TRT , (אצלי הטסט וכל המדדים תקינים) פשוט החלטתי שאני רוצה.
הביאו לי טסטווירון 2 אמפולות של 250 מ״ג בחודש.
הומלץ לקחת 125 מק״ג בשבוע מחולק ל 2 זריקות בשבוע
ראיתי שאתה לוקח פעם בשבוע 125?
הומלץ לי פעמיים בשבוע כי ככה אני שומר על איזון יותר טוב של רמות הטסט ואין פיקים ותנודתיות קיצונית

כמה זמן אתה כבר על TRT? והאם אתה חווה עליות וירידות?
האם יש לך תופעות לואי במינון הזה?

• פותח/ת השרשור
אהלן
התחלתי היום גם טיפול TRT , (אצלי הטסט וכל המדדים תקינים) פשוט החלטתי שאני רוצה.
הביאו לי טסטווירון 2 אמפולות של 250 מ״ג בחודש.
הומלץ לקחת 125 מק״ג בשבוע מחולק ל 2 זריקות בשבוע
ראיתי שאתה לוקח פעם בשבוע 125?
הומלץ לי פעמיים בשבוע כי ככה אני שומר על איזון יותר טוב של רמות הטסט ואין פיקים ותנודתיות קיצונית

כמה זמן אתה כבר על TRT? והאם אתה חווה עליות וירידות?
האם יש לך תופעות לואי במינון הזה?
איך הצלחת עם מדדים תקינים? מאוד קשה

כן אני פעם בשבוע אבל כנראה הולך לפצל

כמעט שנה

אין לי שום תופעות לוואי (טפו טפו)

איך הצלחת עם מדדים תקינים? מאוד קשה

כן אני פעם בשבוע אבל כנראה הולך לפצל

כמעט שנה

אין לי שום תופעות לוואי (טפו טפו)
זה לא רישמית טיפול TRT פשוט הצלחתי לקבל מרשם לטסט מרופא באופן פרטי ואז להמיר את זה לקופה ועכשיו זה כחלק מהתרופות.

אתה מתאמן? במינון שאתה לוקח אתה מרגיש שיש שיפור בפיתוח הגוף? אם כן עד כמה באמת זה משפיע

אצלי המדדים תקינים נמצא סביב הקצת מעל האמצע של הנורמה.

פשוט שואל את עצמי אם הכל תקין, האם בכלל 125 מ״ג בשבוע יהיה לי אפקטיבי.

שלום, רציתי לעדכן פה את השרשור ואולי לקבל קצת עצות או דעות נוספות, קיבלתי מרשם לקלומיפן תחילה בשימוש יומי של 25מ"ג, לאחר 8 שבועות בבדיקות הדם קיבלתי ערך טסטוסטורון של 22ננומול וזה כשאני עדיין על BMI33, ניסיתי זריקות הרזייה פעמיים במינון של 0.25 לסייע לגוף בירידה במשקל אבל לא סבלתי את התופעות לוואי של הזריקות שהתבטאו אצלי ישר בסוג של עצירות לשלושה ימים ולצרבות לא נעימות, הפסקתי לחלוטין את הזריקות ושילבתי מתחילת נטילת הקלומיפן ריצות שלוש פעמים בשבוע כעשרים וחמש דקות + אימוני התנגדות של משקולות והצלחתי לרדת 4 קילו בערך ב-3 חודשים אולי קצת פחות, הקלומיפן ב-8 שבוועת הראשונים גרם לי קצת לכאבי ראש, ראייה מטושטשת ותחושות מוזרות באשכים(כאילו נפוחים יותר), בגלל התוצאה של 22ננומול הורידו לי את המינון לשלושה פעמים בשבוע בלבד 25מ"ג, כעת רוצים שאקח את המינון החדש שוב 8 שבועות ואבדוק את ההשפעה על הגוף, אם עדיין הטסטוסטרון יהיה גבוה ירדו איתי לפעמיים בשבוע אבל למשך שנה להרגיל את הגוף לרמות גבוהות של טסטוסטרון על מנת לנסות לראות אם לאחר כושר וירידה במשקל הגוף יוכל להחזיק מעמד ללא קלומיפן כלל אם לא כנראה שישאירו אותי על מינון תחזוקתי נמוך מאוד, השאלה שלי היא האם התוצאות שקיבלתי תחת קלומיפן לגיל 43 הן נורמליות/נמוכות/גבוהות בהתחשב בעובדה שאני במשקל עודף, האם לדעתכם ירידה במשקל של עשר קילו נוספים יכולים להעלות לי עוד את פונטציאל הטסטוסטרון(תחת קלומיפן גם עלה לי האסטדריאול לערך של 220 מ- 105 כשהייתי על צריכה יומית של קלומיפן), האם זה מאשר באופן כמעט וודאי היפוגנדיזם שניוני ולא ראשוני והאם לדעתכם יש לי סיכויים מאוד טובים לצאת מהמצב שאני מצוי בו לעוד שנים ארוכות ללא שום שימוש בשום תרופה בהמשך אם אתן לגוף שלי תנאים טובים יותר?

כל משקל עודף בגוף האדם שמקורו בשומן ונוזלים מיותרים זה יעשה לך רק טוב עם תוריד אותו.
אם בבדיקת דם הרף העליון של הטסט הוא 31 בהרך ויצא לך 22 זה תקין מצוין.
לגבי השאלה האחרונה שלך בפועל אף אחד לא יכול לענות לך על זה במדויק כי בסוף בסוף שתפסיק הכל אתה גם תתבגר בגיל והגיל עושה את שלו. אבל תהיה בטוח שבכל מצב אם תביא את הגוף למצב כמה שיותר אידאלי מבחינת אחוז שומן נמוך ולא גבוה ומסת שריר סבירה שעות שינה טובות תזונה טובה המצב שלך יהיה מצוין.

כן, ניתן לקבל מרשם גם לגברים, פנה לרופא שלך ותציין שאתה מעוניין לשמר פוריות / לחדש.
אומר יותר מכך, נותנים לגברים מרשם גם לגונאל, התרופה מאוד יקרה בשוק השחור ולכן דווקא בנושא של גונאל שווה לעשות מאמצים מדובר בהפרש של אלפי שקלים.

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית