הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות לפני אימון ראשון

Dor_D93

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היי, מחר אני יעשה את האימון הראשון שלי ב-SS.
יש לי כמה שאלות:

1. האם כדאי לי להתחיל עם SS בכלל? בתור בן אדם שבחיים לא התאמן. אם לא במה להתחיל?
2. אם אני יתחיל SS מחר, להתחיל ממוט ריק? אם לא מכמה משקל?
3. כמה זמן מנוחה יש לחכות בין סט לסט? או שלחכות כמה שאני צריך?
4. אני אתאמן עם נעלי נייק שיש להם סוליה גבוה בחלק האחורי זה בסדר?
5. כמה זמן לאכול ארוחה עיקרית (אורז/פסטה + שניצל) לפני האימון?
6. מה מומלץ לאכול לפני האימון (שעה - חצי שעה)?

אוקיי זהו תודה, אם אני אזכר במשהו אני אוסיף.

1. כן
2. תתחיל ממוט ריק ותתקדם עם המשקלים עד שאתה מגיע למשקל שגורם לטכניקה שלך להאט, ויגרום לזה שאם תמשיך לעלות במשקלים הטכניקה תתרופף. שאתה מגיע למשקל הזה תעשה איתו עוד 2 סטים ותסיים עם התרגיל הזה.
3.כמה זמן שצריך. כמובן שבהתחלה אתה לא תצטרך יותר מ2-3 דקות, ככל שתתקדם תצטרך יותר ויותר זמן בשביל להתאושש.
4.נעלי ספורט לא מומלצות בגלל שהעקב שלהם ספוגי, מה שיכול לגרום לחוסר איזון. עדיף להשתמש באולסטאר, או כל נעל אחרת עם סוליה שטוחה וקשיחה, או כמובן נעלי הרמת משקולת.
5.עדיף לא לאכול הרבה לפני אימון, אלא אם בא לך להקיא כמובן. שעתיים בערך לפני אימון זה מספיק זמן בשביל לתת לאוכל להתעכל.
6.אין ממש צורך לאכול לפני אימון, אבל אם אתה חייב לאכול משהו אז קח משהו קל.

• פותח/ת השרשור
2. תתחיל ממוט ריק ותתקדם עם המשקלים עד שאתה מגיע למשקל שגורם לטכניקה שלך להאט, ויגרום לזה שאם תמשיך לעלות במשקלים הטכניקה תתרופף. שאתה מגיע למשקל הזה תעשה איתו עוד 2 סטים ותסיים עם התרגיל הזה.
לא כל כך הבנתי את זה
תוכל להסביר שוב?

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית