הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הסיירוקס sciroxx שיש בשוק עכשיו אמיתי?

נכון מאוד הכל זיופים לא שהמקורי לא היה זיוף גם כן אחרי שסגרו
אם היית רואה איך הייתה נראית "המעבדה" היית צריך זריקת אנטיטטנוס רק מהתמונות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכון מאוד הכל זיופים לא שהמקורי לא היה זיוף גם כן אחרי שסגרו
אם היית רואה איך הייתה נראית "המעבדה" היית צריך זריקת אנטיטטנוס רק מהתמונות
מה אתה מנסה למכור שאתה מלכלך על כולם??? אלעד שאתה אומר היחיד בתחום הזה שעשה מאות מליונים בזכות זה שהוא אחד התותחים בתחום לאומתך שיודע רק ללכלך מפקטיבי הבנאדם גאון על, ולא מצאו מעבדה צילמו מחסנים יש הבדל עצום שטוף את הפה שלך מהחרא שיש בוא

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הנה המחסן שלך ערבוש מטומטם תלמד עברית עלק מחסן של כאילו אולי טמבל, עובש , חלודה, חוסר הגיינה בהצלחה לכם תקנו זבל חחח

קבצים מצורפים

• NEWS_spokesmanship_30042018_2a.png
    NEWS_spokesmanship_30042018_2a.png
    KB 279.7 · צפיות: 91
מה קרה לתחום בארץ , המלממה לא עשתה טוב, האמת מתחילה להתגלות, אין צורך ללכלך בהבטחה נשארו אנשים שאכפת להם מהתחום ויודעים "לבשל' בצורה מקצועית ואיכותית

מה קרה לתחום בארץ , המלממה לא עשתה טוב, האמת מתחילה להתגלות, אין צורך ללכלך בהבטחה נשארו אנשים שאכפת להם מהתחום ויודעים "לבשל' בצורה מקצועית ואיכותית
אם יש משהו שאני לא סובל זה מתי שמדברים שטויות בלי קשר.
התמונה של "המעבדות" שנחשפו בישראל לייצור חומרים לפי התמונות שראינו בשנים האחרונות זה גועל נפש המקום של היצרנים האלה הוא רק כלא. על סיכון חיי אדם ואנשים שהגיעו עם קריסת מערכות לבתי חולים עקב השימוש בחומרים שלהם.
אין שום קשר בין המלחמה לבין התמונה/ תמונות של המעבדות יצור האלה. היצרן של סיירוקס נעצר בשנת 2018 אנחנו היום ב-2026. . איפו אתה ואיפו המלחמה?
יש נכון להיום מספר חברות בודדות שיש להם שם חזק כבר מעל 13 שנה שעובדות טוב(מיוצר בחו'ל) מגיע יבוא לארץ. כל השאר זה בעיות וזה אותה גברת בשינוי אדרת כל החברות החדשות שצצות כל שנה פה זה הכל אותו חרא שמגיע מאותו מקור.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הנה המחסן שלך ערבוש מטומטם תלמד עברית עלק מחסן של כאילו אולי טמבל, עובש , חלודה, חוסר הגיינה בהצלחה לכם תקנו זבל חחח
ויש עוד תמונות של יצרן שעשה ייצור זיופים של מותגים אחרים בלול של תרנגולים עם אסבסט על הרצפה באחד המושבים בדרום , יותר גרוע מהתמונה הזאת.

הסיפור עם הדרום מוכר, ובמקרה מכיר גם אישית את הבנאדם, מאמין שמי שיודע יודע... השם שלו מוכר.
בגדול בגלל המלחמה היו המון שנשענו על סחורה מי חו"ל, ועכשיו רוב המשלוחים נעצרו. אני בטוח שלא דיברתי שטויות. נהפכו זה מראות של שבי בתנאים קשים ולא "מעבדה" כנירא אני לא מצליח להסביר נכון. אשמח לדעת "איפה פלטתי שטויות"

נערך לאחרונה:
הסיפור עם הדרום מוכר, ובמקרה מכיר גם אישית את הבנאדם, מאמין שמי שיודע יודע... השם שלו מוכר.
בגדול בגלל המלחמה היו המון שנשענו על סחורה מי חו"ל, ועכשיו רוב המשלוחים נעצרו. אני בטוח שלא דיברתי שטויות. נהפכו זה מראות של שבי בתנאים קשים ולא "מעבדה" כנירא אני לא מצליח להסביר נכון. אשמח לדעת "איפה פלטתי שטויות"
אין שום קשר בין המלחמה לבין ייצור באיכות ירודה אחי. מי שחאפר ימשיך להיות חאפר.

האא אז הסברתי תעצמי לא נכון, בכל אופן זה לא תנאים, המון הסתמכו על יבוא מי חו"ל לפחות אנשים מהדרום שאני מכיר ובגלל הברקס של המצב, התחום בארץ הולך לפח בדיוק בגלל זבאלות כאלה.

Back
למעלה תחתית