הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי מינון ארימידקס

אחמד

משתמש מתחיל
23
8
נק' מוניטין:
15
23
8
בסייקל שלי אני על 500 טסט ו-500 פרימו, והעליתי את המאסטרון מ-300 ל-400 בשבוע שעבר.

האם צריך להכניס ארימידקס? ואם כן, באיזה מינון?
בעבר הייתי לוקח חצי מ״ג יום כן יום לא, אבל מרגיש לי שזה יותר מדי, כי מאסטרון ופרימו גם ככה מורידים אסטרוגן.

בגדול למסטרון יש תכונה מצוינת להתמודד על אסטרודיול עם אתה על אחוז שומן נמוך לא צריך להיות בעית אסטרודיול, הדבר הכי טוב זה בבדיקת דם ליראות על כמה אתה עונד ומשם ליישר את זה ולמצוא את מינון המפתח,ואם להשתמש ב a'i למינהם אז העדיפות ל ארומוסין. לגבי המינון של הארימדקס זה בדרך כלל 0.5 Eod לפחות אצלי, אבל זה תלוי באחוז שומן שאני נמצא בו , בדרך כלל מסטרון פותר לי את הסוגיה הזו

נערך לאחרונה:
במינונים שציינת לא לוקחים ארימידקס. בגדול הפרימו במינון הזה אמור לרסק לך את האסטורגן אם הוא מקורי. מסטרון בקושי נוגע באסטרוגן אלא עובד כמנטרל את הרצפטורים של האסטרגן. כלומר הוא חזק בלמנוע ג'יינו אם יש לך אסטרוגן גבוה. אם יצא לך בבדיקת דם אסטרוגן מעל הטווח במינונים האלה ככל הנראה הפרימו שאתה משתמש בו מזוייף. אפילו אסטרוגן בטווח מעורר חשד כי פרימו במינון 1ל-1 אמור להוריד חזק.

• פותח/ת השרשור
אני חושב להפסיק אותו לשבוע ולראות איך הגוף מגיב ומה אני מרגיש. אחרי זה אעשה בדיקות דם ואחליט לפי התוצאות.

אם אתה תפסיק לשבוע ואז תבדוק ותראה E2 גבוה אתה תחשוב שזה בגלל שהפסקת עם הפרימו ובכלל ייתכן שהפרימו הזה הוא בעצמו טסט קצר שהוא בעצמו גרם לאסטרוגן הגבוה. תבדוק דוקא עכשיו שאתה על זה ואם זה גבוה תדע למה. אם זה בטווח אז ייתכן שיש שם קצת פרימו. אם זה מתחת לטווח וגם המוקריט לא גבוה, ואתה בלי ארימידקס, אז זה אמיתי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה תפסיק לשבוע ואז תבדוק ותראה E2 גבוה אתה תחשוב שזה בגלל שהפסקת עם הפרימו ובכלל ייתכן שהפרימו הזה הוא בעצמו טסט קצר שהוא בעצמו גרם לאסטרוגן הגבוה. תבדוק דוקא עכשיו שאתה על זה ואם זה גבוה תדע למה. אם זה בטווח אז ייתכן שיש שם קצת פרימו. אם זה מתחת לטווח וגם המוקריט לא גבוה, ואתה בלי ארימידקס, אז זה אמיתי.
הבנתי אותך. יכול להיות שאעשה בדיקות דם מחר וגם שבוע הבא, ואז נראה לפי התוצאות.

Back
למעלה תחתית