מידע משחקי קרוספיט 2010 Crossfit Games

• פותח/ת השרשור
ראיתי עכשיו תמונה של קריסטן קלוור; היא לא נראית "נקייה".

היא כרגע מובילה בפער ענק. בגלל שהיא מאוד מאוזנת (גם כח גם מהירות) אני לא רואה שום דרך שהיא לא לוקחת ראשונה השנה.
אני לא יודע מה זה "נקייה". יש בדיקות סמים (לא יודע כמה הם שוות), ואם תראה ראיון אחד או שניים איתה אולי תחשוב אחרת. היא בחורה חייכנית, צנועה וחמודה. ההרגשה שלי היא שאין סיכוי שהיא לוקחת משהו אסור. אבל לך תדע.

בגזרת הגברים - ספיל מפציץ. אולי סוף סוף השנה הוא יזכה.

ספיל צריך להתפלל שימשיכו עם ארועים שלא דורשים שום כח, הבחור רבע עוף.
נראה לי כריס הבחורה שמה יותר משקל ממנו מעל הראש.

הסתכלתי על תוצאות הגברים אחרי המקצים האחרונים.
ספילר נדחף למקום 4 בגלל ה- jerk החלש שלו (מקום 26).
מיקו סילו (הזוכה של שנה שעברה) עלה למקום 5.
אצל הגברים עדיין הכל פתוח. *

ספיל צריך להתפלל שימשיכו עם ארועים שלא דורשים שום כח, הבחור רבע עוף.
נראה לי כריס הבחורה שמה יותר משקל ממנו מעל הראש.

הוא עקף אותה בעשר קילו 😃

אין מה לעשות הוא קטן וכנראה לא בנוי לחוזק (גנטיקה משחקת ברמות האלה). תאמין לו שזה לא בגלל שהוא מפחית בערך של כח.

הוא עקף אותה בעשר קילו 😃

אין מה לעשות הוא קטן וכנראה לא בנוי לחוזק (גנטיקה משחקת ברמות האלה). תאמין לו שזה לא בגלל שהוא מפחית בערך של כח.

אין דבר כזה לא בנוי לכח.
אין בקרוספיט קטגוריות משקל, הוא עושה את השיקולים שלו ולא מעלה במשקל גוף שלו.

בכל מקרה זה כיף לראות את הארועים, רק חבל שהפרשנים מזיינים תשכל כל כך.

אין דבר כזה לא בנוי לכח.
אין בקרוספיט קטגוריות משקל, הוא עושה את השיקולים שלו ולא מעלה במשקל גוף שלו.

בכל מקרה זה כיף לראות את הארועים, רק חבל שהפרשנים מזיינים תשכל כל כך.

אין גנטיקה? כמות טסט טבעית, חלוקת סיבי שריר?
הוא יכול לעלות במשקל כמה שהוא רוצה, אבל הוא תמיד ישאר 1.65 (ביום טוב). כשאין קטגוריות משקל זה אומר שהוא לעולם לא יוכל להתמודד מול מתחרה של 1.90 במקצים שהם כח נטו.

אין גנטיקה? כמות טסט טבעית, חלוקת סיבי שריר?
הוא יכול לעלות במשקל כמה שהוא רוצה, אבל הוא תמיד ישאר 1.65 (ביום טוב). כשאין קטגוריות משקל זה אומר שהוא לעולם לא יוכל להתמודד מול מתחרה של 1.90 במקצים שהם כח נטו.

אני מתכוון שלדעתי המקרה שלו הוא לא בגלל גנטיקה.
נראה לי המתחרה הכי כבד שם הוא 90+ קילו, אז גם אין אנשים גדולים שם.
ועדיין אם הוא ישים עוד 5 קילו של שרירים הוא יהיה יותר חזק, אבל כנראה שהוא חושב שזה יפגע לו בדברים אחרים...

אני מתכוון שלדעתי המקרה שלו הוא לא בגלל גנטיקה.
נראה לי המתחרה הכי כבד שם הוא 90+ קילו, אז גם אין אנשים גדולים שם.
ועדיין אם הוא ישים עוד 5 קילו של שרירים הוא יהיה יותר חזק, אבל כנראה שהוא חושב שזה יפגע לו בדברים אחרים...

בקרוספיט אין ספק שיש tradeoffs. אם זה בגלל שיותר מסה מכבידה עליך בריצה או במתח או בדברים אחרים (אפשר להתווכח על זה), אבל אי אפשר להתווכח שקרוספיטרים צריכים לחשב את האימונים שלהם כי המשאבים (זמן, התאוששות) מוגבלים ויש המון מטרות בו זמנית. כלומר, יכול להיות שאם הוא יקח לעצמו חצי שנה ויעבוד רק כח הוא יהיה חזק בטירוף (עד כמה שיכול להיות גמד) אבל כל השאר יסבול.

בקרוספיט אין ספק שיש tradeoffs. אם זה בגלל שיותר מסה מכבידה עליך בריצה או במתח או בדברים אחרים (אפשר להתווכח על זה), אבל אי אפשר להתווכח שקרוספיטרים צריכים לחשב את האימונים שלהם כי המשאבים (זמן, התאוששות) מוגבלים ויש המון מטרות בו זמנית. כלומר, יכול להיות שאם הוא יקח לעצמו חצי שנה ויעבוד רק כח הוא יהיה חזק בטירוף (עד כמה שיכול להיות גמד) אבל כל השאר יסבול.

תזכור שמלך הגמדים הוא אד כהן.
וכן יכול שלא תיהיה לו ברירה בסופו של דבר אלא להתרכז יותר בכח.
כי הוא נראה מטורף כרגע בכל השאר.

בזמן שאנחנו ישנו החברה בקליפורניה עבדו קשה.
היו עוד שני מקצים - משהו עם דדליפט, פיסטולים וקפיצות כפולות (7 דקות כמה שיותר חזרות). ועוד אימון שבו היה צריך להעביר 600 פאונד של שקי חול מצד אחד לצד שני של האולם (כולל היציע).
בגברים הכל עדיין פתוח. כל מקצה גורם לתזוזות שם כי ההבדלים בנקודות לא גדולים.
אצל הנשים היה מהפך בלילה. אנני האיסלנדית עקפה את קריסטין קלוור בשלוש נקודות כנראה בעקבות ביצוע מרשים שלה בסחיבות (מקום ראשון) לעומת ביצוע גרוע של קריסטין (מקום 20). לשתיהן יש בינתיים תוצאות מטורפות (אנני - 3 מקומות ראשונים, קריסטין - 2 ראשונים ושני מקום 2) . אני מעריך ששתיהן תהיה על הפודיום בסיום, רק צריך לראות מי מעל מי.

• פותח/ת השרשור
ה"משהו הזה" היה:

As many rounds as possible in 7 minutes of:
7 deadlifts (315/205 lb.)
Sprint across court
14 pistols
21 double-unders
Sprint back

הספרינט היה ריצה לצד השני של המשטח.

רק נדמה לי, או שבמשחקי 2010 רוב המתחרים הפייבוריטים, או לפחות המתחרים המוכרים, לא מצליחים במיוחד והמובילים הם מתחרים לא מוכרים? מזכיר את ההפתעה בשנה שעברה של מיקו סאלו.

אגב השיטת ניקוד פשוט מגוחכת, הם יכולים לראות לדוגמא איך מנקדים בקרב 10.
לא הגיוני שיש חשיבות רק למקומות ולא לתוצאה, קלר צריכה להיות מקום ראשון בהפרש הרבה יותר גדול.

אני מסכים איתך .
גם אין הקפדה על אחידות בביצוע .חלק מהשופטים מקפידים יותר חלק פחות .

רשום שהשידורים יחזרו בשעה 12:50 PDT איזה שעה זה יוצא בארץ?

Final results :

Top 10 Men
1. Graham Holmberg (48)
2. Rich Froning Jr. (51)
3. Chris Spealler (69)
4. Matt Chan (73)
5. Mikko Salo (77)
6. Austin Malleolo (84)
7. Pat Burke (91)
8. Ben Smith (93)
9. Tommy Hackenbruck (111)
10. Peter Egyed (117)

Top 10 Women
1. Kristan Clever (31)
2. Annie Thorisdottir (43)
3. Valerie MacKenzie Voboril (51)
4. Jessica Pamanian (72)
5. Julie Foucher (72)
6. Christy Phillips (75)
7. Rebecca Voigt (77)
8. Heather Bergeron (84)
9. Camille Leblanc-Bazinet (94)
10. Michelle Kinney (99)

cfg2010-podium.jpg

נערך לאחרונה:
אגב השיטת ניקוד פשוט מגוחכת, הם יכולים לראות לדוגמא איך מנקדים בקרב 10.
לא הגיוני שיש חשיבות רק למקומות ולא לתוצאה, קלר צריכה להיות מקום ראשון בהפרש הרבה יותר גדול.

קרוספיט מודעים לבעיתיות של שיטת הניקוד מצ"ב הסבר :

"Points will be awarded for placement in each event: the winner will receive one point, second place two points, and so on. The competitor or team with the lowest number of points at the end of the competition will have proven adept at each and every task, and those athletes will be declared the world’s fittest.

This system is particularly useful for CrossFit competitions because we are not testing seven or eight competitors in one event. CrossFit competitions test a number of athletes across broad time and modal domains. We want to find the athlete who lacks weaknesses, and so we seek out those weaknesses with single movements, couplets, triplets, chippers and any combination of movements that will test the work capacities of our athletes. The system also allows us to score workouts based on time and weight, which is useful in CrossFit events where loads are just as important as times.

The main problem with proportional scoring is that the margins of difference between different workouts are not equally significant. That means that a 10 second margin on one workout doesn't necessarily equate to a 10 second margin in another workout. Trying to manage those variations necessitates an extremely complex scoring system that would detract from the competition"

.

ולמה שבאמת חשוב ה ת מ ו נ ו ת .(ויש הרבה )
אפשר להתווכח על השיטה והניקוד החולצות והגרביים אבל זה שזה מרשים וצבעוני אי אפשר לקחת מהקרוספיט גיימז .

נתחיל עם הבנות וראשית התמונה האהובה עלי :
chrisw_Camille.jpg

chrisw_Girls.jpg

chrisw_Libby.jpg

שוב פעם קמילה אותה אחת מהתמונה האהובה עליי :
chrisw_Camille_.jpg

chrisw_CleverClimb.jpg

chrisw_Annie2.jpg

סייג' הבת של בורגנר :
chrisw_Sage.jpg

chrisw_Boobs.jpg

Back