הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מה אתם אומרים ?

Carpe Diem

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אהלן, חברה, אני חדש פה ואשמח להכיר את כולכם !
יש לכם מאמרים מאוד יפים בקילוגרם, למדתי מהם הרבה דברים מעניינים, כל הכבוד !
ובינתיים ראיתי במקרה ב-YouTube סרטון של אימונים של כושים בארה"ב, נראה חזק ביותר !
אולי גם אנחנו נארגן משהו כזה בישראל, מה אתם אומרים ?

הנה הסרטון :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תיהיה בטוח שהבחור נוגע בברזלים ואולי גם בעוד דברים...

לא נראה לי, לדעתי, הוא פשוט מתאמן ככה הרבה שנים.
הרי כשהוא רק התחיל , לא נראה לי שהוא היה מסוגל לעשות את רוב התרגילים שבסרטון.

אני לא יודע אם הבחור מרים משקולות אבל מה שבטוח שזה לא מה שיאפשר לו לעשות front lever, planch, flag היה שם אפילו ורסיה מציוקמקת של victorian ו maltese.
בכל מקרה מרשים ביותר.
איך בדיוק אתה רוצה לארגן משהו כזה, כמה בפורום נראה לך מסוגלים לבצע את התרגילים האלו ?
תנסה בהדר יוסף בחוג להתעמלות מכשירים ,פה מרימים ברזילים כמה שיותר.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם הבחור מרים משקולות אבל מה שבטוח שזה לא מה שיאפשר לו לעשות front lever, planch, flag היה שם אפילו ורסיה מציוקמקת של victorian ו maltese.
בכל מקרה מרשים ביותר.
איך בדיוק אתה רוצה לארגן משהו כזה, כמה בפורום נראה לך מסוגלים לבצע את התרגילים האלו ?
תנסה בהדר יוסף בחוג להתעמלות מכשירים ,פה מרימים ברזילים כמה שיותר.

כל דבר לוקח זמן ומאמצים, העיקר שיהיה רצון. הרי האלמנטים של כוח שמוצגים פה אי אפשר לפתח בעזרת ברזלים. בגלל זה טוב גם לשלב ולגוון, לא ?

תלוי במטרות שלך, כל תרגיל שאתה עושה בה על חשבון תרגילים אחרים ויכולת ההתאוששות שלך.
אם המטרה שלך זה תרגילים מהסוג הזה, משקולות יכולות לעזור אבל הן רק תרגילי עזר אתה חייב לעבוד על התרגיל עצמו ולדעת איך להתקדם בלי להפצע, הדרישות מהגידים והמפרקים והשרירים דורשות הרבה עבודה וכל אחד יש זמן שונה.במקיל לכח יש לעבוד על חיזוק המפרקים הגידים להוסיף למלשל biceps curl שבדרך כלל לא הייתי עושה בחיים אבל בעבודה עם ידיים ישרות הוא שומר על המרפק.

• פותח/ת השרשור
תלוי במטרות שלך, כל תרגיל שאתה עושה בה על חשבון תרגילים אחרים ויכולת ההתאוששות שלך.
אם המטרה שלך זה תרגילים מהסוג הזה, משקולות יכולות לעזור אבל הן רק תרגילי עזר אתה חייב לעבוד על התרגיל עצמו ולדעת איך להתקדם בלי להפצע, הדרישות מהגידים והמפרקים והשרירים דורשות הרבה עבודה וכל אחד יש זמן שונה.במקיל לכח יש לעבוד על חיזוק המפרקים הגידים להוסיף למלשל biceps curl שבדרך כלל לא הייתי עושה בחיים אבל בעבודה עם ידיים ישרות הוא שומר על המרפק.

יש צדק בדבריך, אבל הנקודה שלי היא שכוח הוא דבר מורכב ומומלץ לפתח אותו מכל הכיוונים. אתה צודק שבשביל כל אחד כוח זה משהו אחר : למישהו זה כמה משקל בטוטל הוא יכול להרים, ולמישהו אחר זה יכולת לבצע תרגיל מסויים (כמו אלה שבסירטון). לכן זה לא נכון לחשוב, לדעתי, שמשהו אחד תמיד הולך על חשבון משהו אחר, הרי זה ברור. עדיף להציב לעצמך מטרות שונות, הרי אתה לא יכול להגיע למשקל אינסופי בתרגילים כמו דד, סקווט, לחיצת חזה וכו'.

אגב נתת לי רעיון לעשות משאל - מה זה כוח אמיתי : כמה שבן אדם מרים בסהכ או כמה שהוא מרים חלקי משקל הגוף שלו ?

אתה יכול להגדיר כח איך שבא לך.
בסופו של דבר כח לא קשור למשקל גוף שלך, אלא לכמה משקל אתה יכול להזיז.

כל שנה אותו קקי
ראינו את הסרטונים האלה מליון פעם

לך לגטו עם הכושים

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להגדיר כח איך שבא לך.
בסופו של דבר כח לא קשור למשקל גוף שלך, אלא לכמה משקל אתה יכול להזיז.

זה לא תמיד נכון, למשל, אחד ששוקל 100 קילו יהיה לו יותר קשה לעשות מתח, מאשר זה ששוקל 70 , לא ? (נניח שמישי להם אותו מבנה גוף, א"ש, רמת כושר וכו').

אגב, הדןגמא הזאת מביאה אותי למה שאני רואה בהרבה חדרי כושר : אנשים שעובדים עם משקלים גבוהים בכל מיני תרגילים, אבל לא מסוגלים לעשות אפילו 10 חזרות של מתח אם בכלל. זה נראה מצחיק ביותר 😆.

זה לא תמיד נכון, למשל, אחד ששוקל 100 קילו יהיה לו יותר קשה לעשות מתח, מאשר זה ששוקל 70 , לא ? (נניח שמישי להם אותו מבנה גוף, א"ש, רמת כושר וכו').

אגב, הדןגמא הזאת מביאה אותי למה שאני רואה בהרבה חדרי כושר : אנשים שעובדים עם משקלים גבוהים בכל מיני תרגילים, אבל לא מסוגלים לעשות אפילו 10 חזרות של מתח אם בכלל. זה נראה מצחיק ביותר 😆.

אין קשר בין הדברים, למה יהיה לך יותר קשה לעשות מתח עם 30 קילו עלייך מאשר בלעדיהם?

ואתה צודק כל אחד צריך להיות מסוגל לעשות מתח.

• פותח/ת השרשור
כל שנה אותו קקי
ראינו את הסרטונים האלה מליון פעם

לך לגטו עם הכושים

למה התרגשת כל כך, וישר שלחת אותי לקיבינימט ? 😳

בסה"כ רציתי להכיר את כולם והעלתי נושא שנראה לי מעניין לדיון, לא התכוונתי לפגוע באף אחד.

למה התרגשת כל כך, וישר שלחת אותי לקיבינימט ? 😳

בסה"כ רציתי להכיר את כולם והעלתי נושא שנראה לי מעניין לדיון, לא התכוונתי לפגוע באף אחד.

מיקי למה אתה לא כותב במשתמש שלך(Micky Razor ), שכחת את הססמא?

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין הדברים, למה יהיה לך יותר קשה לעשות מתח עם 30 קילו עלייך מאשר בלעדיהם?

ואתה צודק כל אחד צריך להיות מסוגל לעשות מתח.

😳 אני חולם או שבאמת אמרת, שאין הבדל באם אני אעשה מתח בלי משקל או שאני אוסיף עלי 30 קילו ?! וזה יהיה אותו מאמץ ?!

😳 אני חולם או שבאמת אמרת, שאין הבדל באם אני אעשה מתח בלי משקל או שאני אוסיף עלי 30 קילו ?! וזה יהיה אותו מאמץ ?!

מיקי למה אתה לא כותב במשתמש שלך(Micky Razor ), שכחת את הססמא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית