הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מישהו מכיר מקומות שמקבלים ילדים בגיל 17 וחצי ככה לעבוד ?

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
אחרי שחרשתי כל מקום לפי דעתי האופציה היחידה שיש זה פרוטקציה או מקום שמישהו מכיר ,
אז אם אתם יודעים משהו או יכולים לחשוב על לסדר לי אז אני אודה לכם מאוד 😃 .

רוב החברים שלי עובדים בקומבינה.. או אצל אבא שלהם או אצל דוד שלהם.
תברר מחברים איפה הם עובדים ואם זה לא עובד אז תמיד אצל תחפש רשתות מזון מהיר.
ואם לא זה, אז תהיה מלצר. תמיד מחפשים מלצרים.

• פותח/ת השרשור
שאלתי את כל המשפחה שלי בכל מקום בארץ חח העלק רצו לשאול לי בקור הגרעיני משהו כזה חח ,
חיפשתי בכל הרשתות מזון מהיר אין כולם כבר לקחו כי היב סיימו יותר מוקדם מאיתנו ..
ומלצר אני לא מסתדר עם זה אין לי כח לעבור 20 אנשים כי לרוב מבקשים ממך לעשות 2 שולחנות הייתי עובד בזה ולשאול אחד אחד באלך דג או זה או זה די חפירה רצח חח וגם המנהלים עושים קטעים שם זה הבאסה בגלל זה אני מחפש מקומות אחרים .

שאלתי את כל המשפחה שלי בכל מקום בארץ חח העלק רצו לשאול לי בקור הגרעיני משהו כזה חח ,
חיפשתי בכל הרשתות מזון מהיר אין כולם כבר לקחו כי היב סיימו יותר מוקדם מאיתנו ..
ומלצר אני לא מסתדר עם זה אין לי כח לעבור 20 אנשים כי לרוב מבקשים ממך לעשות 2 שולחנות הייתי עובד בזה ולשאול אחד אחד באלך דג או זה או זה די חפירה רצח חח וגם המנהלים עושים קטעים שם זה הבאסה בגלל זה אני מחפש מקומות אחרים .

חח צודק גם אני לא שקלתי אפילו להיות מלצר.
גם איפה שאני גר קשה מאוד להשיג עבודה.. אבל יש מקרים, לדוגמה באיזה חנות צעצועים נידחת מחפשים עובדים וכאלה.

יש אולי בברכה העירונית, תפקידים של פיליפיני כמו מסדר מגבות וכאלה..*

יש עיתונים קטנים מקומיים כאלה כמו "השקמה" ו"גל-גפן", בד"כ יש שם הצעות לעבודה.

בגיל 17 וחצי דווקא לא אמורה להיות לך בעיה להתקבל לעבודה.
אתה יכול בקלות לקבל עבודה בגלידריה (העניין הוא שלרוב לוקחים כוסיות.. מה לעשות סקס מוכר), חלוקת פלאיירים. בנוסף, יש הרבה "מסעדות" שאתה לא בהכרח צריך להיות מלצר, אלא קופאי, מוכר או משהו כזה.

אתה בן 17 וחצי ולי יש יומולדת 16 באוגוסט,תחשוב כמה קשה לי להשיג עבודה.
הלכתי לריאיון בבורגראנץ' מקדונלדס וכל מיני חנויות על הטיילת בחוף,כולם מחפשים מעל גיל 16 :\.. אפילו מלצרים.
לך למקדונלדס,אתה מקבל ארוחה ב1.60 שקלים ומשכורת טיפה מעל המינימום אבל זה גם משהו והזמן טס..
אני יצטרך לעבוד במהלך הלימודים :\

• פותח/ת השרשור
אין פיספסתי את מקדולנדס היה רעיונות לפני חודש ככה :/ ,
לא נורא אני לא מתייאש האופציה האחרונה שלי יהיה לעמוד בצומת חח

איפה אתם גרים שיש לכם עבודה כמו אורז בסופר?

בצפון תל אביב או משהו שלאנשים אין כוח לארוז לבד

תנסה את העבודות הבאות.
1.סקרים טלפוניים.
2.שותף כלים במסעדה.
3.מלצר באולם אירועים.
4.מלצרות.
5.פיקולו.
6.מקדונלדס\בורגראנץ'.
7.זונה.

יש עוד אבל זה מה שעולה לי כרגע.

לך תעבוד במשהו קשה גבר...
כשאני הייתי בגילך אני הייתי צובע מדרכות בשיא השמש של החופש הגדול

אין כזה דבר נגמרו ראיונות למקדונלדס.
הם כל היום מחפשים ניגרים קטנים כמוכם שאפשר להעסיק תמורת שכר זנות (סליחה, זונות עושות יותר כסף).
לך לסניפים עצמם תגיד שאתה רוצה לעבוד, בקום איזה אחמ"ש יתן לך ראיון או משהו דומה

• פותח/ת השרשור
הלכתי אתמול הלכתי את כל הקריון ועוד מלא חנויות מסביב ואף אחד לא צריך והייתי גם במקדולנדס ,
מלצרות אני לא אוהב ונגיד לעבוד במטבח או שוטף כלים סבבה לא הכי נורא אבל הבעיה שגם את זה אין .
scott steiner תאמין לי שהייתי עובד בהובלות וגם הבאת ציוד לאירועים וכל זה אבל פשוט ההוא לא צריך אותי בנתיים ואני לא יכול להסתמך בחופש על לחכות לו אני צריך משהו קבוע בנתיים שיביא כסף אחרת בחיים אני לא אעשה רשיון .
ולעמוד בצומת זו אפשרות אחרונה בשבילי אני עדיין לא מתייאש אני אלך ואחפש בעוד מקומות אולי יהיה לי מזל מתישהו ואני אמצא .

תהיה שליח פיצה,גיל 16 התחלתי לעבוד,אם יש הרבה עבודה בחופש אתה עושה 200 ש''ח טיפים ביום +משכורת.
אבל אתה צריך רישיון לאופנוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית