הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראיון לבית ספר לליצנים של שיאים

שאלות מצחיקות כמו מה זה מתח, איך מבצעים לחיצת חזה, וכן מה מספר כרטיס האשראי שלך ולכמה תשלומים אתה רוצה לפרוס את זה.

• פותח/ת השרשור
שאלות מצחיקות כמו מה זה מתח, איך מבצעים לחיצת חזה, וכן מה מספר כרטיס האשראי שלך ולכמה תשלומים אתה רוצה לפרוס את זה.

את זה הם כבר שאלו אותי 😲

ולחיצת חזה זה לא משהו שעושים בישיבה עם מכונה?

אגב, אני צריך להראות להם שאני מבין באמת (יעני דייב טייט) או מבין ליצן יעני דדליפט זה רע?

אתה צריך להראות שאתה יודע להרכיב משפט בעברית.
באמת, אין הרבה שלא עוברים את הריאיון הזה, ומאחר שאין מבחן יכולת כל הריאיון הזה לא שווה הרבה.

מה מצפה לי שם? (מבחן בכתב + ראיון)

שאלות בסיסיות כמו: תן 3 תרגילים לגב ו 3 לתרגילים לחזה. אילו מרכיבי כושר אפשר לשפר בחדר כושר ושטויות בסגנון.
בראיון שואלים אותך שאלות על התשובות ולמה אתה רוצה קורס מדריכים. בעיקרון, הכל הצגה אחת גדולה כי כבר שילמת כסף ואין שום סיכוי שלא תגיע לקורס.

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובות.
עכשיו לכו ללוג PSMF שלי ותענו על השאלה בקשר להעמסה וגם על מה שיהיה בהמשך 😃

למה אני חושב שאכלנו שם פעם, זה איפה שמוהלים לך את הגינס.

• פותח/ת השרשור
אם היית רואה אותנו היית מבין שאנחנו לא ממש מבינים ב-PSMF...

אלה שאלות יותר כלליות.. את הספר קראתי אז את השיטה עצמה מכיר, אבל יש ניואנסים שרוצה לשנות קצת.
חיים לעבודה 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
אקיצר הייתי היום ב"ראיון" ואחרי כ70 שניות~ התקבלתי למרבה ההפתעה כשהוא עוד משבח אותי על ה"ידע הרב" שלי (כולה שאל אותי שלושה תרגילים לחזה ולרגליים).
נתראה בראשון הבא.

אה כן, אני עוד פעם אנצל את הנושא הזה כדי להפנות אנשים יקרים להסתכל על הלוג שלי ולענות על השאלה בקשר לאימון ריקון גליקוגן שלישי בשבוע אחד.

יום מעולה

כן, חבר שלי שובח על ה"ידע הנרחב" שלו במתח LOL
תיצור קשר עם רן, נדמה לי שגם הוא מתחיל שבוע הבא.

אמן צור קסטל ילמד את כלללללל הנושאים של הקורס. חוץ מאנטומיה - אין כמו לראות את גלעד בחולצה וורודה רוקד כדי להדגים את פעולות השרירים.

אמן צור קסטל ילמד את כלללללל הנושאים של הקורס. חוץ מאנטומיה - אין כמו לראות את גלעד בחולצה וורודה רוקד כדי להדגים את פעולות השרירים.

בהחלט מחזה מרנין לראות אדם בחולצה ורודה בשנות הארבעים עושה פירואט.

אני נרשם בוינגייט באוקטובר. עושים שם אותו הדבר? מבחינת ראיון כזה.

מחזה פחות מרנין זה לראות שכל הפורום יודע מה שווה הקרקס שנקרא שיאים ועדיין מממן אותו :(
או ויינגייט או שקר כלשהו אחר.

מחזה פחות מרנין זה לראות שכל הפורום יודע מה שווה הקרקס שנקרא שיאים ועדיין מממן אותו :(
או ויינגייט או שקר כלשהו אחר.

מה זאת אומרת עדיין ממן אותו?
אתה מתכוון שאנשים נרשמים ללמוד שם?
תכלס מה זה משנה. מי שרוצה להיות מדריך כלשהוא שתחום שקשור לספורט לאן לדעתך הוא צריך להירשם וללמוד?

מה זאת אומרת עדיין ממן אותו?
אתה מתכוון שאנשים נרשמים ללמוד שם?
תכלס מה זה משנה. מי שרוצה להיות מדריך כלשהוא שתחום שקשור לספורט לאן לדעתך הוא צריך להירשם וללמוד?
לחו"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית