הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
התקמבנתי על אחד היום.
את האמת משעמם בלי ג'יילברייק, אין איזה עתיד עם זה משהו? אשכרה אין מה לעשות עם הפלאפון והוא שווה פח זבל בלי כל האפליקציות.

יתרונות:

1. מסך חד מאוד, תצוגה מרשימה
2. מצלמה וידאו מטורפת + איכות תמונה מעולה (אם כי לא מתקרב למצלמות SLR אבל אני חושב שבקרוב גם נראה את זה)
3. דק יותר אם כי נראה לי שהוא יותר ארוך

חסרונות:

1. טביעות אצבעות, אמרו שזה טופל אבל עדיין יש וזה מעצבן
2. אין כמעט תוספים למכשיר, אני מחפש שעה וחצי מגן מסך, האם מגנים ל 3GS יתאימו?
3. יש באג מטומטם שאם חוסמים עם האצבע את האנטנה הפנימית בצד הקליטה יורדת בחצי ולפעמים עד הסוף

בגדול זהו

אני ממש שונא אותך עכשיו.:(
ועקרונית אם המסך הוא 3.5 שזה מה שהוא אם אני לא טועה,המגן של 3GS אמור להתאים..מקס' ביזבזת מגן מסך זה גרושים אצלכם כמו האוכל 😡😡

איזה כיף לךךךךךךך
מקווה שתצא פריצה...

אגב המצלמה, היא איכותית ממש? כאילו רואים בבירור?
ואיך שומעים?

עדיף לקנות את זה או 3GS?

2isb22q.jpg

זאת ההשוואה בין המכשירים,הוא לא באמת ארוך יותר,הוא פשוט רחב פחות בכ-3.5 מ"מ,ויותר מזה הוא אפילו קצר יותר מה3 במ"מ 1.😃

כן,עכשיו אני שם לב שבאתר ההוא כשאתה נכנס למפרט של כל מכשיר בנפרד,המידות שונות מאלה שבהשוואה.

צלם גם תמונה אם אתה יכול.
תגיד יש איזה הודעות של האקרים של גיילברייק ? אמרו משהו על התקדמות? התחילו לעבוד?

התקמבנתי על אחד היום.
את האמת משעמם בלי ג'יילברייק, אין איזה עתיד עם זה משהו? אשכרה אין מה לעשות עם הפלאפון והוא שווה פח זבל בלי כל האפליקציות.

יתרונות:

1. מסך חד מאוד, תצוגה מרשימה
2. מצלמה וידאו מטורפת + איכות תמונה מעולה (אם כי לא מתקרב למצלמות SLR אבל אני חושב שבקרוב גם נראה את זה)
3. דק יותר אם כי נראה לי שהוא יותר ארוך

חסרונות:

1. טביעות אצבעות, אמרו שזה טופל אבל עדיין יש וזה מעצבן
2. אין כמעט תוספים למכשיר, אני מחפש שעה וחצי מגן מסך, האם מגנים ל 3GS יתאימו?
3. יש באג מטומטם שאם חוסמים עם האצבע את האנטנה הפנימית בצד הקליטה יורדת בחצי ולפעמים עד הסוף

בגדול זהו

ד"א כשאתה אומר "התקמבנתי על אחד" אתה מתכוון שהזמנת אחד בPRE ORDER או מה?
מה שכן מדברים עכשיו על עוד בעיות של האייפון במסך הRETINA שלו שיש כתמים חומים-צהובים בצידי המסך במיוחד כשהמסך לבן, אפל טוענת שמדובר בדבק שמדביק את הLCD ושהבעיה תעלם תוך כמה ימים..
שמת לב לבעיה הזאת ?
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/06/500x_iphone_4_discolorationm3.jpg

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/06/340x_iphone_4_discolorationf2.jpg

נערך לאחרונה:
משה לא יכול להגיד שהוא קנה משהוא הכל הוא משיג בקומבינות.
אתמול הוא השיג המבורגר בקומבינה במקדונדלס, ואז הוא תפס טרמפ בקומבינה עם דודים שלו. ואז הוא התקמבן ועשה מבחן באוניברסיטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית