הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אייפון 4

• פותח/ת השרשור
משה לא יכול להגיד שהוא קנה משהוא הכל הוא משיג בקומבינות.
אתמול הוא השיג המבורגר בקומבינה במקדונדלס, ואז הוא תפס טרמפ בקומבינה עם דודים שלו. ואז הוא התקמבן ועשה מבחן באוניברסיטה.
אי אפשר היה להשיג את האייפון בשום מקום ה PRE ORDER נפסק 24 שעות לאחר שהתחילו לעשות אותו + ביטלו למלא אנשים את ההזמנות, לכן "התקמבנתי" על אחד ביום הההשקה.

the best way to hold an iPhone:

hold_an_iphone_4.jpg

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממהר לרכוש אייפון 4 לאור המצב נכון לעכשיו.
אם חוסמים את האנטנות משני הצדדים למעלה, הקליטה יורדת לכמעט 0 ולפעמים גם מתנתקות השיחות, התשובה של סטיב ג'ובס היא מגוכחת, מתוך אימייל שנשלח מלקוח תמים ותשובה שקיבל מסטיב (אמיתי ויש הוכחות)

"just avoid holding [his phone a particular] way"

לאחר אימייל נוסף, הוא אמר:
" There is no reception issue. Stay tuned."

לפי שמועות, מדובר בבעית קושחה וכנראה שנראה המהרה את גירסת ה 4.0.1 או משהו דומה לכך, אך לפי אנאליסטים מדובר בבעית חומרה בגלל האנטנות, הפיתרון של אפל נכון לעכשיו הוא כמובן לקנות את הבאמפר שלהם (מסגרת קשיחה) אשר עולה $30, וברוב חוצפתם הם מאשרים שזהו הפיתרון נכון לעכשיו עד לעידכון הרישמי שלהם.

לדעתי חוצפה לאפל לומר לך איך להחזיק את המכשיר + חוצפה שהם הוציאו מכשיר פגום (כתמים צהובים, בעיות קליטיה וכו')

נערך לאחרונה:
יש לא מעט פאקים הפעם. אני מקווה שהם יסודרו בקרוב. לפני שלוש שנים היה פאק עם סדרה שלמה של סוללות של מקבוקים, כולם נקראו להחזיר את הסוללות חזרה. כאן לא יחליפו את הטלפונים כל כך מהר כי זה לא עניין של חיים ומוות, אבל באמת עושה רושם שמדובר במכשיר לא ממש שווה כרגע (ובכלל, בלי פריצה הוא גם משעמם).

• פותח/ת השרשור
ד"א בגלל שזו חנות פרטית עם זיכיון ל AT&T החתימו אותי על מסמך שאם אני מחזיר את המכשיר בחצי שנה הקרובה אני נקנס על ידם, ליצנים..

טוב, אז אל תחזיר, הנה:

לא יודע אם זה זיוף או לא, אבל הם מדברים על שבוע הבא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יש פריצה של spirit אבל המפגרים השתמשו בקוד של אפל וזה לא חוקי

כל העניין עם הפריצות הוא די שטח אפור מבחינת החוק, אני מקווה שהם יפתרו את זה עד שבוע הבא.

• פותח/ת השרשור
JB זה דיי חוקי כי הטענה של האקרים שהם עושים את זה בשביל להתקין תוכנות שלא אושרו ע"י APPLE ולא נמצאות באפל סטור, סוג של להפוך את האייפון ל"קוד פתוח"

כשיצאה העברית הפרטית לאייפון הם השתמשו בבירור בקוד של אפל באופן שלא בדיוק הסתדר עם החוק הבינלאומי, לא עשו להם כלום והם יצאו מזה עם 2 מיליון שקל רווח (זונות). נחכה ונראה, אני מהמר על עוד שבוע ככה.

משה אני לא מבין מה אתה מופתע זה לא פעם ראשונה APPLE מוציאים מוצר פגום אתה יכול לראות את כל הניידים שלהם כולם מוצרים פגומים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית