הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק

האנשים שמרוויחים כסף מהתחום הזה, חייבים להשאיר אותו במצב של אפילה.
שמה ששולט זה לחשי קסם, ותפילות ליאיר להב ואיתי זיו.

אם אנשים היו מבינים שזה לא כזה מסובך, ולא חייבים לעשות את כל השטויות האלה,
כל הליצנים האלה היו צריכים למצוא עבודה אמיתית.

יאיר להב הגיב לדבריו של wnag wong הגדול :

"ראשית תודה על התגובות ותודה ל"כושר מתחיל כאן" שהביאה את הדברים לתשומת ליבי וביקשה הרחבה
כיוון שהשיחה עם שרון קצרה היא ,וישנו קושי להרחיב ,להסתייג ,ולנמק ,הרי נאמרים דברים כלליים בבחינת "חוק אצבע" שייתן כלים נכונים לאנשים (כך זה בתחומים רבים בחיים)
ובכל זאת למביני עניין ולסקרנים אבהיר מספר נקודות ,ושוב בקצרה
עקרונית בעל חיים בטבע לא אוכל כל 3 שעות ,ובצד הביוכימי-פיזיולוגי גרידא גם אנו בני אדם בהחלט יכולים לאכול 2000 קלוריות (בהנחה שלזאת אנו זקוקים) בארוחה אחת ,ולצום 24 שעות עד הארוחה הבאה ,באופן כללי מאוד אם ה2000 קלוריות מאוזנות הרי לא אמורה להיווצר בעיה
אבל בזוויות ראיה נוספות הדבר פחות מומלץ
1-מתברר במחקרים כי אנשים האוכלים 2 ארוחות ביום (צהריים וערב )נוטים לצרוך מגוון מזונות דל יחסית לאלו שתזונתם מבוססת על מספר ארוחות ,הסיבה לכך פשוטה ,בארוחה אחת אנו נוטים לצרוך יותר - מאותם סוגי מזונות אשר לפנינו (דוגמה פסטה ובשר),בעוד ארוחות אחרות ובעיקר ארוחת בוקר בה אוכלים דגנים ומוצרי חלב ,וארוחת בינים בא אוכלים נאמר פירות ,מעשירים את סה"כ מרכיבי המזון בתזונה שלנו - ויטמינים מינרלים וכו
2-מגוון מחלות מטבוליות כגון סוכרת דורשות אכילה בתדירות גבוהה,ניתן להרחיב רבות בנושא זה.
3-חלק גדול מהנוטים לעודף משקל והשמנה (55%) מפתחים תחושת רעב אדירה כאשר הם צמים כ6+- שעות ,דבר המוביל להיעדר שליטה בכמות האוכל הנצרך בארוחה הבאה ,ומכאן עליה במשקל (כולנו מכירים את התופעה –דילוג על ארוחות –רמת גלוקוז יורדת -הגעה הביתה –אכילה נטולת שליטה )
4-אנשים המעוניינים להפחית ממשקלם תוך שמירה על מסת השרירים ,חייבים ליצור גרעון קלורי ,גרעון קלורי זה גורם לכך שבאופן תמידי מאגרי הגליקוגן מדולדלים יחסית בכבד (הכבד מכיל במצב מכסימאלי כ90-100 גר גליקוגן השווים ל400 קק"ל )פועל יוצא מכך כאשר מתרחשת ירידה ברמת גלוקוז בדם נאלץ הגוף בהדרגה לפרק חומצות אמינו המצויות בשרירם על מנת להופכם לגלוקוז הנדרש לאספקת אנרגיה למערכת העצבים המרכזית ,תהליך זה מואץ בעיקר אחרי צום לילה (כל ספר ביוכימיה מראה איור זה ),נכון במקביל יש פירוק מואץ של שומן אך הירידה במשקל אינה איכותית
5-לספורטאים שבניכם --ארוחה גם אם תכיל את כל מרכיבי המזון להם אנו נדרשים אם תתקבל בארוחה אחת ביום תיספג במערכת העיכול ניצול החלבונים יהיה בהתאם לצורך בזמן הספיגה,ושאר החלבון יעבור תהליכם שבסופם יאוחסן בצורת שומן או פחמימות ,.בהמשך היום כאשר הגוף יזדקק לח. אמינו על מנת לשמור על תהליכי התאוששות ובניה מאוחרים ,הרי היעדר ארוחות יפגע בכך.
ובגובה עיניים –כאשר ניתנת המלצה של אנשי מקצוע לאכול כל 3 שעות ברור שלא יושבים עם סטופר ,הכוונה שכדאי ורצוי לאכול בתדירות גבוהה,ההמלצה של כל 3 שעות היא "חוק אצבע" אפשר בקלות לאמר כל 4-3.5 שעות ,
היתרונות המקופלים בגישה זו רלוונטיים כפי שהבנתם לא רק לעוסקים בפעילות גופנית אלא גם לאוכלוסיה הכללית –ולזאת אני מכוון בדברי.
סופ"ש נעים
יאיר

נכנסתם לחור השחור של האינטלגנציה....קבוצת כושר כאן....ואתם אשכרה מתווכחים שם??
קבוצה שחבריה הגיבו על מאמר בנוגע לקריאטין תגובות כמו :
אני מעדיף לפתח את הגוף שלי באופן טיבעי בלי כימיקלים וסטרואידים"
ואחד מהמנהלים יצא עלי כשניסיתי להסביר מה ההבדל ואמר לי "לא כל חברי הקבוצה נמצאים כמוך באמצע סייקל טרן עם גרם טסט כרגע אז ההסבר מספיק להם [וזאת כששקלתי 85 ק"ג חח ]
אני יצאתי מהקבוצה הזאת מזמן בגלל שכל קשר בינה לבין לכושר הוא מקרי בהחלט [אה לא...ריצות מרתון הם מעודדים שם נורא כי כנראה זה טיבעי 😃]
עשו לעצמכם טובה....עצבים זה קטאבולי

נערך לאחרונה:
יאיר להב הגיב לדבריו של wnag wong הגדול :

"ראשית תודה על התגובות ותודה ל"כושר מתחיל כאן" שהביאה את הדברים לתשומת ליבי וביקשה הרחבה
כיוון שהשיחה עם שרון קצרה היא ,וישנו קושי להרחיב ,להסתייג ,ולנמק ,הרי נאמרים דברים כלליים בבחינת "חוק אצבע" שייתן כלים נכונים לאנשים (כך זה בתחומים רבים בחיים)
ובכל זאת למביני עניין ולסקרנים אבהיר מספר נקודות ,ושוב בקצרה
עקרונית בעל חיים בטבע לא אוכל כל 3 שעות ,ובצד הביוכימי-פיזיולוגי גרידא גם אנו בני אדם בהחלט יכולים לאכול 2000 קלוריות (בהנחה שלזאת אנו זקוקים) בארוחה אחת ,ולצום 24 שעות עד הארוחה הבאה ,באופן כללי מאוד אם ה2000 קלוריות מאוזנות הרי לא אמורה להיווצר בעיה
אבל בזוויות ראיה נוספות הדבר פחות מומלץ
1-מתברר במחקרים כי אנשים האוכלים 2 ארוחות ביום (צהריים וערב )נוטים לצרוך מגוון מזונות דל יחסית לאלו שתזונתם מבוססת על מספר ארוחות ,הסיבה לכך פשוטה ,בארוחה אחת אנו נוטים לצרוך יותר - מאותם סוגי מזונות אשר לפנינו (דוגמה פסטה ובשר),בעוד ארוחות אחרות ובעיקר ארוחת בוקר בה אוכלים דגנים ומוצרי חלב ,וארוחת בינים בא אוכלים נאמר פירות ,מעשירים את סה"כ מרכיבי המזון בתזונה שלנו - ויטמינים מינרלים וכו
2-מגוון מחלות מטבוליות כגון סוכרת דורשות אכילה בתדירות גבוהה,ניתן להרחיב רבות בנושא זה.
3-חלק גדול מהנוטים לעודף משקל והשמנה (55%) מפתחים תחושת רעב אדירה כאשר הם צמים כ6+- שעות ,דבר המוביל להיעדר שליטה בכמות האוכל הנצרך בארוחה הבאה ,ומכאן עליה במשקל (כולנו מכירים את התופעה –דילוג על ארוחות –רמת גלוקוז יורדת -הגעה הביתה –אכילה נטולת שליטה )
4-אנשים המעוניינים להפחית ממשקלם תוך שמירה על מסת השרירים ,חייבים ליצור גרעון קלורי ,גרעון קלורי זה גורם לכך שבאופן תמידי מאגרי הגליקוגן מדולדלים יחסית בכבד (הכבד מכיל במצב מכסימאלי כ90-100 גר גליקוגן השווים ל400 קק"ל )פועל יוצא מכך כאשר מתרחשת ירידה ברמת גלוקוז בדם נאלץ הגוף בהדרגה לפרק חומצות אמינו המצויות בשרירם על מנת להופכם לגלוקוז הנדרש לאספקת אנרגיה למערכת העצבים המרכזית ,תהליך זה מואץ בעיקר אחרי צום לילה (כל ספר ביוכימיה מראה איור זה ),נכון במקביל יש פירוק מואץ של שומן אך הירידה במשקל אינה איכותית
5-לספורטאים שבניכם --ארוחה גם אם תכיל את כל מרכיבי המזון להם אנו נדרשים אם תתקבל בארוחה אחת ביום תיספג במערכת העיכול ניצול החלבונים יהיה בהתאם לצורך בזמן הספיגה,ושאר החלבון יעבור תהליכם שבסופם יאוחסן בצורת שומן או פחמימות ,.בהמשך היום כאשר הגוף יזדקק לח. אמינו על מנת לשמור על תהליכי התאוששות ובניה מאוחרים ,הרי היעדר ארוחות יפגע בכך.
ובגובה עיניים –כאשר ניתנת המלצה של אנשי מקצוע לאכול כל 3 שעות ברור שלא יושבים עם סטופר ,הכוונה שכדאי ורצוי לאכול בתדירות גבוהה,ההמלצה של כל 3 שעות היא "חוק אצבע" אפשר בקלות לאמר כל 4-3.5 שעות ,
היתרונות המקופלים בגישה זו רלוונטיים כפי שהבנתם לא רק לעוסקים בפעילות גופנית אלא גם לאוכלוסיה הכללית –ולזאת אני מכוון בדברי.
סופ"ש נעים
יאיר
אין הטרלה כתגובה?

אני גמרתי להתווכח עם קירות. לצערי נגמרו לי הכוחות להטרלות.
אבל אני באמת מוריד בפניכם את הכובע על זה שעדיין יש לכם כוחות וסבלנות להתמודד עם משהו שלדעתי לא ישתנה לעולם. 🙌
והטרול בטח קיבל סטוק חדש של פורנו. 😛🤡

שמע חייבים לשים לו גבס על הידיים אחרת זה ינשור לו בסוף.

וכן כולם לומדים קשה למבחנים....

אני עכשיו חורש באנטומיה של מערכת הרבייה. הידעתם שיש שריר שכיווצו מרים את האשכים?
ממליץ לא לחפש בגוגל Bulbospongiosus

• פותח/ת השרשור
חברים אני מבקש להפסיק לדבר על שרון לין, היא לא קשורה לשום דבר והיא סה"כ מראיינת. אני ושרון בייחסים טובים והיא גם לא ממש מסכימה עם הטענות של יאיר להב. מי שרושם לכם תגובות בקבוצה היא אלמוג דיין ולא שרון לין.
התגובות הלא יפות נמחקו מכאן, תשמרו על תרבות דיון.

חח הרגה אותי ההטרלה שלכם שמה.
הסתכלתי על התגובות ממש התעצבנתי,כולם שם חוץ מימכם מהללים אותו כאילו הוא היה מרדונה בארגנטינה.
כמה זה עצוב.

אני מנסה לסדר לנו סדנא עם המאמן האגדי
זה יעלה בערך 10,000 ש"ח לשעתיים, אם מישהו מעוניין

תוך שעתיים מורידים 3% שומן
ומשפרים את הסקוואט ב 50LBS לפחות
ויהיה גם רבע שעה על טכניקות לחיצה ואיך לשמור על המפרקים מפציעות
וגם איך לא להיות שמן ולאבד את המאסה שבנית במשך שנה, ואיך לאיית סדנה נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית