הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק

האמת אני לא מבין מה אתם נופלים עליו כל כך קשה..
סה"כ הבנאדם נותן תגובה לאדם הממוצע שלא מבין בזה, הוא כן מסייג את עצמו בחלק מהדברים, הוא פשוט יודע שלאדם הממוצע יהיה קל יותר להחזיק דיאטה כשהוא אוכל כמויות קטנות בתדירות גבוהה.

תנסו שנייה להסתכל על התמונה הגדולה יותר ולהפסיק להיות טרולים צמאי דם... אפשר לחשוב מה הוא בסה"כ אמר... סרטון של איזה 3 דקות
אני בטוח שאם תשבו איתו ותנהלו איתו דיון מסודר פנים מול פנים הוא לא יצטייר לכם כליצן גדול...

סה"כ הבנאדם נותן תגובה לאדם הממוצע שלא מבין בזה, הוא כן מסייג את עצמו בחלק מהדברים, הוא פשוט יודע שלאדם הממוצע יהיה קל יותר להחזיק דיאטה כשהוא אוכל כמויות קטנות בתדירות גבוהה.

תנסו שנייה להסתכל על התמונה הגדולה יותר ולהפסיק להיות טרולים צמאי דם... אפשר לחשוב מה הוא בסה"כ אמר... סרטון של איזה 3 דקות
אני בטוח שאם תשבו איתו ותנהלו איתו דיון מסודר פנים מול פנים הוא לא יצטייר לכם כליצן גדול...

טרולים צמאי חלב התכוונת.
😛

דווקא לא, האקדמיה ללשון שינתה את זה דיי מזמן 🙄
סדנה, דוגמה, נוסחה, טבלה, משכנתה, כורסה, קצבה, וכו'.

א' היא גזורה מארמית,כל המילים שנלקחו מארמית לעברית נרשמות עם ה' בסוף,רק המילה סבתא יוצאת מן הכלל.
למרות שברבים מותר לרשום דוגמאות/דוגמות

יוצאים עליו, כי הוא יכול לתת את הסיבות האמיתיות למה הוא חושב שעדיף לאכול כל 3 שעות, ולא להנציח מיתוסים.
ואם הוא לא ליצן זה רק יותר גרוע, שהוא משקר לאנשים.

א' היא גזורה מארמית,כל המילים שנלקחו מארמית לעברית נרשמות עם ה' בסוף,רק המילה סבתא יוצאת מן הכלל.
למרות שברבים מותר לרשום דוגמאות/דוגמות
לא הבנתי, ציטטת אותי ואז אמרת בדיוק מה שאני אמרתי? :S

Someone, כדאי שתבדוק שוב את המקורות שלך.
זה נחשב תקני מבחינת כל אקדמיה לרשום גם עם א' וגם עם ה'.
דוגמא = דוגמאות
דוגמה = דוגמות

Someone, כדאי שתבדוק שוב את המקורות שלך.
זה נחשב תקני מבחינת כל אקדמיה לרשום גם עם א' וגם עם ה'.
דוגמא = דוגמאות
דוגמה = דוגמות

"שמות שהתגלגלו לעברית מן הארמית והמשמשים בצורת נקבה, כגון דוגמה, נכתבים בה' בסופם. דוגמות נוספות: סדנה, טבלה, פסקה, עסקה, קופסה, גרסה. הוא הדין בשמות כגון משכנתה, אסמכתה, אתנחתה, בדותה. יוצא מן הכלל כתיב המילה סבתא".

שלום לכולם,

ייתכן וחלקכם מכירים אותי מענפי הפאוורליפטינג והרמת המשקולות. בכל אופן, אני האחראית לתגובה מטעם קבוצת "כושר מתחיל כאן!". הקבוצה מונה למעלה מ13,000 חברים ומה צר לנו כי איננו יכולים ליתן להם המלצה, הכוונה, הניחה או אף להביע תמיכה בתיאוריה יוצאת דופן, המבוססת אודות מאמר אנונימי באתר אנונימי לא פחות, וכן בלוג שוודי. מה גם שעם כל הכבוד למספר הרפרנסים במאמרו של פלוני אלמוני, אין הוא יכול להתעלות בין רגע עלי השכלה, ניסיון ומוניטין של איש מקצוע בר סמכא. מה לעשות, אין קיצורי דרך.
טרם נבחרתי לעמוד בראשות ארגון הבריאות העולמי. גם ספק אם אותו כותב מסתורי מכהן בתפקיד זה, לפיכך אין ביכולתנו להכריע איזו סברה עדיפה. כחלק מקבוצה אשר לוקחת אחריות על המידע המסופק לקוראיה (ואף משתמשת בשמות!), נעדיף תמיד את הדעה הרווחת על פני סברות נון-קונפורמיסטיות ופופוליסטיות.

כמרבית המתחרים בארץ, אינני כותבת ואף לא עוקבת אחר פורום זה מזה זמן רב ואני מצרה על כך שאלו הנסיבות אשר הביאוני אליו בשנית. קבוצת "כושר מתחיל כאן!" הואילה בטובה לפרסם פרום זה בהעדר תשלום ומתוך אידיאולוגיה, שכן פרסומינו זוכים לעשרות אלפי צפיות, וכן קבוצתנו מכילה את מרבית מפתחי הגוף, אנשי האתלטיקה הכבדה והפאוורליפטרים מכלל הארגונים. סבורים היינו כי מדובר בפורום התומך בענפי הכוח, בעוד הללו ענפים שבחזון הקבוצה לקדם. עם זאת, תגובות שוללות, מתבדלות ולא נאותות מעין אלו, המעוררות חיכוכי פנים, ניצבות לרועץ ומהוות "מקל בגלגלים" במטרה להגביר ההכרה והאהדה לענפים אלו. לא ברור מה מקור הניכור, ההתמרמרות, הניהיליזם והסמיות המאפיינים מגיבים מסוימים בפורום זה, אולם גם במידה ואינך מסכים/ה עם דעה זו או אחרת, ישנה דרך ראויה, מלומדת והולמת להגיב.

באם תחליטו לראות מעבר לדפנות הבאר, בואו קראו את הדיון במלואו ותתרשמו בעצמכם:
http://www.facebook.com/fitness.starts.here?ref=ts

שבוע נעים,

אלמוג דיין.

את בכלל מבינה מה את כותבת?

את אומרת שעם כל הכבוד למחקרים שהבאנו, הם לא מתעלים על ניסיונו והמוניטין שלו???

האם הידע "הרב" שלו לא אמור להיות מבוסס על מחקרים?

כל התשובות הנגדיות שלכם הם תשובות מתחמקות...
חבל שלא כולם מבינים את זה.

כשיהיה לכם משהו חכם להגיד תתקשרו

שלום לכולם,

ייתכן וחלקכם מכירים אותי מענפי הפאוורליפטינג והרמת המשקולות. בכל אופן, אני האחראית לתגובה מטעם קבוצת "כושר מתחיל כאן!". הקבוצה מונה למעלה מ13,000 חברים ומה צר לנו כי איננו יכולים ליתן להם המלצה, הכוונה, הניחה או אף להביע תמיכה בתיאוריה יוצאת דופן, המבוססת אודות מאמר אנונימי באתר אנונימי לא פחות, וכן בלוג שוודי. מה גם שעם כל הכבוד למספר הרפרנסים במאמרו של פלוני אלמוני, אין הוא יכול להתעלות בין רגע עלי השכלה, ניסיון ומוניטין של איש מקצוע בר סמכא. מה לעשות, אין קיצורי דרך.
טרם נבחרתי לעמוד בראשות ארגון הבריאות העולמי. גם ספק אם אותו כותב מסתורי מכהן בתפקיד זה, לפיכך אין ביכולתנו להכריע איזו סברה עדיפה. כחלק מקבוצה אשר לוקחת אחריות על המידע המסופק לקוראיה (ואף משתמשת בשמות!), נעדיף תמיד את הדעה הרווחת על פני סברות נון-קונפורמיסטיות ופופוליסטיות.

כמרבית המתחרים בארץ, אינני כותבת ואף לא עוקבת אחר פורום זה מזה זמן רב ואני מצרה על כך שאלו הנסיבות אשר הביאוני אליו בשנית. קבוצת "כושר מתחיל כאן!" הואילה בטובה לפרסם פרום זה בהעדר תשלום ומתוך אידיאולוגיה, שכן פרסומינו זוכים לעשרות אלפי צפיות, וכן קבוצתנו מכילה את מרבית מפתחי הגוף, אנשי האתלטיקה הכבדה והפאוורליפטרים מכלל הארגונים. סבורים היינו כי מדובר בפורום התומך בענפי הכוח, בעוד הללו ענפים שבחזון הקבוצה לקדם. עם זאת, תגובות שוללות, מתבדלות ולא נאותות מעין אלו, המעוררות חיכוכי פנים, ניצבות לרועץ ומהוות "מקל בגלגלים" במטרה להגביר ההכרה והאהדה לענפים אלו. לא ברור מה מקור הניכור, ההתמרמרות, הניהיליזם והסמיות המאפיינים מגיבים מסוימים בפורום זה, אולם גם במידה ואינך מסכים/ה עם דעה זו או אחרת, ישנה דרך ראויה, מלומדת והולמת להגיב.

שבוע נעים,

אלמוג דיין.
אני מבקש ממך לא להגיב יותר בפורום, את מטנפת אותו בקשקושים שלך. והדעות שלכם לא מעניינות אף אחד. (לקרוא זה בסדר, בכל זאת, מקור המידע היחיד שנכון בעברית)

בעולם הLBS לא הכסף שולט, אלא העובדות והמדע. תיהי "בריאה".

נערך לאחרונה:
שלום לכולם,

שבוע נעים,

אלמוג דיין.
אתם לא מנסים לעזור, ולמעשה לא עוזרים בכלל לכלל האוכלוסיה שקיימת בקבוצה שלכם. את טוענת כי, יש ללכת על פי הדעה הרווחת על מנת לשרת מטרות, ולהמנע מרפרנסים ומחקרים לא מוכרים, מסיבה אחת פשוטה, הוא לא מוכר. אדם בעל מוניטין ופירסום שיגיד זיבולי שכל הוא מה שיתן לכם פירסום, וזאת הדרך שאתם הולכים. הדעה הרווחת בעולם היא שצריך למחוק אותנו בטיל גרעיני. האם כך אנחנו צריכים לפעול, הרי זאת הדרך שאת מציעה?
הקבוצה שלך מלאה באנשים תמימים חסרי ידע בכל הנושא הקשור לאימונים ותזונה, ואתם מוליכים אותך שולל כשאתה סתם מדברים אוויר, ושלא נדבר על כמות הפעמים שמופיע המילה "בריא" כחלק מהדרך שלכם להוביל את הקורא אל הטענה כי הדרך שלכם נכונה, מבלי שהוא למעשה מתמצא בכתוב ובהסבר הקיים (שלרוב בכלל לא הגיוני או נכון פיזיולוגית). אתם קבוצה שהפכה את המילה "בריא" למותג, לצורת שיווק בלבד.

תגובה מאוד עניינית, אני לא מבין מה אתה רוצים.
אני לא מבין מאיפה באות התגובות "שוללות, מתבדלות ולא נאותות מעין אלו, המעוררות חיכוכי פנים, ניצבות לרועץ ומהוות "מקל בגלגלים" במטרה להגביר ההכרה והאהדה לענפים אלו. לא ברור מה מקור הניכור, ההתמרמרות, הניהיליזם והסמיות".

אני חושב שהיא הרוויחה את פרס "מילון אבן שושן".

תגובה מאוד עניינית, אני לא מבין מה אתה רוצים.
אני לא מבין מאיפה באות התגובות "שוללות, מתבדלות ולא נאותות מעין אלו, המעוררות חיכוכי פנים, ניצבות לרועץ ומהוות "מקל בגלגלים" במטרה להגביר ההכרה והאהדה לענפים אלו. לא ברור מה מקור הניכור, ההתמרמרות, הניהיליזם והסמיות".

אני חושב שהיא הרוויחה את פרס "מילון אבן שושן".

גם אם הרכבת משפט מהמון מילים מהמילון אתה לא אמור לקבל את הפרס אם אתה עדיין נשמע מטומטם:s85:

גם אם הרכבת משפט מהמון מילים מהמילון אתה לא אמור לקבל את הפרס אם אתה עדיין נשמע מטומטם:s85:

לדעתי זה נובע כי אולי אתה לא מכיר אותה מ"מענפי הפאוורליפטינג והרמת המשקולות"

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית