הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה 86kg = שיא חיטוב (תמונות איכותיות)

• פותח/ת השרשור
עדכון רגליים על 88 קילו:

(הורדתי שערות רק ב4 ראשי בשבילכם)

88kg.png

מטורף אחי
חחח אתה בטוח שאתה בן 15 ?
יפה אתה הוכחה לזה שלא חייב לעשות ss כדי להיות גדול

אני באמת לא מודע לכך שאפשר להגיע לגדלים כאלה באופן טבעי כי לא נתקלתי בכזה דבר אף פעם.
ועוד הבחור לא עושה סקוואט או דדליפט לפי מה שהבנתי "אין מוטות חופשיים במכון". גנטיקה עילאית?

אני באמת לא מודע לכך שאפשר להגיע לגדלים כאלה באופן טבעי כי לא נתקלתי בכזה דבר אף פעם.
ועוד הבחור לא עושה סקוואט או דדליפט לפי מה שהבנתי "אין מוטות חופשיים במכון". גנטיקה עילאית?

כן, כנראה שיש לו גנטיקה יותר טובה מהבן האדם הממוצע.
אבל ההבדל העיקרי, שהוא אוכל בניגוד לרוב המתאמנים וכנראה לא מפחד להתאמץ שזה גם נדיר בקרב רוב האנשים.

זה שהוא לא עושה סקוואט או דדליפט והוא התפתח ברגליים לא אומר שיש לו גנטיקה עילאית.
לא חסרים תרגילים
את האמת ממה שאני רואה במכון, כמו שכתבו מעלי, זה לא שאנשים לא עושים סקוואט וכו...
אנשים פשוט לא מתאמצים
אנשים לא מזיעים
אנשים לא לוקחים את זה ברצינות
אם פשוט סתם יושבים ועושים את התרגיל שלהם עם אותו משקל.

אפשר גם להתאמץ בלחיצת רגליים וגם אפילו בפשיטת ירך.
אפשר גם להתאמץ בלחיצת חזה במוכנה. זה לא כזה משנה לדעתי למתאמן הממוצע שלא רוצה לעשות דדליפט וסקוואט חופשי מה הוא עושה (חופשי, לא חופשי) כל עוד הוא מתאמץ ומעלה משקלים עם הזמן. לא אומר שהוא יעשה פרפר עכשיו, אבל אם אין מוט, זה לא סוף העולם.
כמובן שיש חיסרון במכונות שזה (לדעתי) תנועה לא טבעית. אי אפשרל אחוז לרוב יותר רחב או יותר צר, ציר התנועה קבוע = פציעות אצל רוב האנשים (במיוחד בלחיצת חזה)
ויש גבול למשקל שאפשר לשים.
וזה פחות רלוונטי לרוב האנשים, אבל לי כן. הכוח שזה מפתח לא כזה לדעתי פרקטי ליום יום. (הרמת חפצים, להרים\לדחוף משהו כבד במצב חירום - מי יודע מתי נצטרך את זה לא עלינו)

גם אנשים באים בסטייט אוף מיינד שהם לא מוכנים להתאמץ. אני לא מאמין שאני היחידי במכון אצלי שיכול להסתדר עם המשקל המקסימלי שיש אצלנו בפולי, או בלחיצת חזה. כנראה שאנשים לא רוצים לצאת מאיזור הנוחות שלהם, למרות שלדעתי זו פעילות נורא כיפית ומספקת. היא יכולה לשנות לי את כל היום, אחרי אימון אני מרגיש פשוט יותר טוב.

• פותח/ת השרשור
אני עושה סקוואט עם מוט לא חופשי, אך מנסה להוציא תנועה כמה שיותר חופשית בביצוע התרגיל.

תמונה מלפני שנתיים
(כשהתחלתי להיתאמן מלפני 3 שנים)

משקולות המועמסות על המוט מכל צד:
פלטות:
20+15+10+5+2.5+1.25
דאמבלים:
25+10

סה"כ = 177.5 קילו (לא כולל מוט).

כיום השיא שלי עומד על כ200 קילו - ממש קשה לזוז משם..

sqt.png

סה"כ Deus ex machina צודק בהחלט, אני אוכל כמו שצריך על מנת להיתקדם ומתאמן על שיא המאמץ האפשרי.

אם זה מעניין, רוב התפריט שלי מבוסס מבחינת חלבון על גבינה, בייצים ולעיתים טונה ומבחינת פחמימות על לחם מלא, שיבולת שועל ולעיתים כוסמת.

חומרים לא נכנסו אליי, רק לאחרונה אני שוקל קריאטין בכלל.
סיימתי 3 שנים בצבא ונכנסתי לקבע מלפני כחודש - אני בן 23.

פשוט מאוד, אף אחד לא יתקדם משמעותית בשום תוכנית אימונים אם הוא לא מתאמץ ואוכל כמו שצריך.

מחר אני נמצא באירוע של רוני קולמן ואגיע כנראה עם חולצה של HWZone, תגידו שלום 😃

אצלנו לא נהוג לציין משקלים בלי לספק סרטון להם (סרטון, לא תמונה).
מאחר שזו הפעם הראשונה נוותר, קח בחשבון בפעם הבאה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית