סרטון סקוואט 135 קילו

tuxlight

משתמש משקיע
4,098
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,335
4,098
961
ACT
למי שעוקב או לא עוקב.. אני כרגע בחיטוב ועושה מדקאו..
זה הלוג:

http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=12710&page=5

בכל מקרה זה מהאימוןה לשישי של השבוע

סקוואט 135 קליו ל 3

הטכניקה לא להיט אבל בלוג יש את כל ההתבכיינות והסיבות.. =P ...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
😵

וואו ואה מה יצא מהדיון..

אני יסביר את עצמי..

זה היה סה"כ אימון אחרי יוםד י קשה ככה שהטנכיקה אל להיט ואני יודע את זה..א בל לא ידוע להצביע בדיוק על הטעויות...
המטרה הראשונית לא הייתה לטכניקה אבל אניא שמח לשמוע טעויותש אני רא שמתי לב מלבד זה שהמוט אל מעל מרכז כף הרגל ושהברכיים גולשות..

ביקשו ממני בלוג להעלות סרטון עם הנעליים החדשות.. ו.. הנה..

הבעיה העיקרית שלך היא שאתה נופל למטה, במקום לשלוט בירידה ולהחזיק את המתח. אחרי זה אפשר לעבוד על שאר הבעיות.

• פותח/ת השרשור
הבעיה העיקרית שלך היא שאתה נופל למטה, במקום לשלוט בירידה ולהחזיק את המתח. אחרי זה אפשר לעבוד על שאר הבעיות.

סבבה, תודה.. כה.. אני מניח שגם זה נבע מכל השטויות שהיו לי באותו יום.. אני יצלם את האימון של עוד יומיים.. בד"כ הטכניקה יותר טובה..

כלום, לפעמים פשוט הסרטון לא מוציא אותם קולים ואז האפקט מפוספס.
שוב, בלי קשר ישיר לסרטון כאן.

זה גם לא חייב להיות או זה או זה. אני שמח לראות אנשים חדשים מעלים סרטונים של אימונים. זה מראה שהאנשים בפורום באמת לומדים ומיישמים את מה שכתוב כאן, ולא רק מדברים בניגוד לכל מיני פורומים שלא נזכיר את שמם.

זה גם לא חייב להיות או זה או זה. אני שמח לראות אנשים חדשים מעלים סרטונים של אימונים. זה מראה שהאנשים בפורום באמת לומדים ומיישמים את מה שכתוב כאן, ולא רק מדברים בניגוד לכל מיני פורומים שלא נזכיר את שמם.

האמנתי עד ל-"אני שמח", זה ידוע שסוציומטים שכמוך לא יכולים לשמוח בשביל אנשים אחרים!

או בדיוק ההיפך, זה מראה שהם לא לומדים ולא מיישמים את מה שכתוב כאן (כאן?).

רוב האנשים שמעלים כאן סרטים לאורך זמן מראים שיפור ניכר.
וכן זה לדעתי דבר מאוד חיובי שאנשים מראים איך הם מתחזקים, זה נותן מוטיבציה לכולם.

חיים, כל מי שמתאמן בלי מאמן, מפשל בטכניקה גם אם הוא לא מודע לזה. זה לא אומר שהוא לא מיישם את מה שכתוב.

חיים, כל מי שמתאמן בלי מאמן, מפשל בטכניקה גם אם הוא לא מודע לזה. זה לא אומר שהוא לא מיישם את מה שכתוב.

בדיוק, אז האפקט של "איזה קול אתה" מתפספס ומופיעות תגובות כמו "תוציא ברכיים". אבל יש גם דוגמאות של אנשים שמודעים לבעיות של הטכניקה ויכולים לפתור את זה בעצמם, ובכל זאת מעלים את הסרטון, ואז אני לא תמיד מבין את המטרה.
ובכלל, כפי שראינו בכמה סרטונים במהלך החודשים האחרונים, שהועלו בין השאר במטרה של "לתת בראש", 'מאמן' הוא לא ערובה לכך שהמתאמן לא מפשל בטכניקה.

😵

וואו ואה מה יצא מהדיון..

אני יסביר את עצמי..

זה היה סה"כ אימון אחרי יוםד י קשה ככה שהטנכיקה אל להיט ואני יודע את זה..א בל לא ידוע להצביע בדיוק על הטעויות...
המטרה הראשונית לא הייתה לטכניקה אבל אניא שמח לשמוע טעויותש אני רא שמתי לב מלבד זה שהמוט אל מעל מרכז כף הרגל ושהברכיים גולשות..

ביקשו ממני בלוג להעלות סרטון עם הנעליים החדשות.. ו.. הנה..

לא הבנתי מה אתה מתנצל?
העלת סירטון, לא משנה לאיזו מטרה, ומי שלא מתאים לו שלא יגיב .

• פותח/ת השרשור
הנה סרטון משלהי ה SS

יש שיפור מסויים.. אני גם יצלם את הסקוואט בעוד יומיים.. חלק מהבעיות בסקוואט הפעם נבאו מהעייפות וכל שאר השטויות.. אלב אני שמח שלא ויתרתי על האימון

קורן.. תודה .. לגבי המשקל.. =P ... מתקדם עם המדקאו לאט לאט לפי התוכנית

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדיוק, אז האפקט של "איזה קול אתה" מתפספס ומופיעות תגובות כמו "תוציא ברכיים". אבל יש גם דוגמאות של אנשים שמודעים לבעיות של הטכניקה ויכולים לפתור את זה בעצמם, ובכל זאת מעלים את הסרטון, ואז אני לא תמיד מבין את המטרה.
ובכלל, כפי שראינו בכמה סרטונים במהלך החודשים האחרונים, שהועלו בין השאר במטרה של "לתת בראש", 'מאמן' הוא לא ערובה לכך שהמתאמן לא מפשל בטכניקה.
גם אם בנאדם מודע לבעיות של הטכניקה או חושב שהוא מודע, אף פעם לא מזיק לשמוע דעות של עוד אנשים.

מה הבעיה בסתם לשתף ולהגיד, הנה גם אני מתאמן ולא סתם קורא בפורום (ויש כאלה)?

מי אמר שמאמן הוא ערובה לכך שהמתאמן לא מפשל בטכניקה? אמרתי שמחסור במאמן מבטיח פשלות בטכניקה.

קצת ענין בפורום.....אחרת היה פה משעמם טילים....
אני חושב שזה הכרח.

1. להראות כמה אני קול.
2. לתת בראש - כי "בילדרים" עושים רק חצי סקוואט.
3. ממש לא בשביל לקבל ביקורת...כי אני מקשיב:
א. למי שמרים יותר ממני או כמוני (מקרה דאוס ורן).
ב. לאנשים פה שהוכיחו בסרטון את הסקוואט שלהם + התקדמות (מקרה השלד).
בכל מקרה מעטים המשתמשים שעונים על א או ב.
4. לעלות חומר לפורום מצריך "אומץ" כי אתה שם את עצמך לביקורת, חיים בתור מנהל פה היית מצפה ממך לעודד אנשים שיביאו דברים מהסוג הזה ולא לעורר שאלות מיותרות וסתם לבאס את השרשור.

TUXI , סה"כ סקוואט יפה (סביר++😃)...כיף לראות ממך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית