הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תהיה בנוגע לאפדרין

Spasm32

משתמש קבוע
1,712
642
נק' מוניטין:
2,661
1,712
642
כפי שודאי ידוע לכם, מעבר להיותו סם ממריץ, אפדרין הוא גם פיתרון נהדר להיסחבות עם חבילה של טישו (נזלת כאילו). ובאותה הרוח, יש כמה תרופות OTC תמימות שמכילות אפדרין. כמובן שהן לא מכילות רק אפדרין, זה היה קצת מוזר אם כן. בנוסף לאפדרין הן מכילות:
2mg codeine או 5mg dextromethorphan
120/125 mg POTASSIUM GUAIACOLSULPHONATE
20 mg SODIUM BENZOATE
כל הכמויות הן ל-5 מ"ל (אני מניח שזה אמור להיות כף?).
אה, והאפדרין הוא 6 מ"ג ל-5 מ"ל.

והתהייה - האם אפשר להשתמש בזה כמו בכדורי EC ממוצעים?

עכשיו, אני יודע שהחומר השני, הגוואי משהו הזה הוא מכייח ולא מומלץ לקחת יותר מדי כי זה גורם להקאות. אבל לא נראה לי ש-5 כפות זה יותר מדי. והחומר השלישי אני מבין שזה חומר משמר, אבל אני לא ממש מכיר אותו. אבל מה עם הקודאין והדקסטרו'?

מסקרן אותי. 🙄

ממש לא. בד"כ כל החומרים האלה מכילים חומר שנקרא 'פסאואפדרין' שזה נגזרת של אפדרין, אבל לא מתנהג כמו אפדרין וגם אם מדובר באפדרין 5 מ"ג זה מינון של ציפור .

יש להם חומרים כמו קודאין שציינת, שמבטלים השפעה של אפדרין, כיוון שלקודאין יש נטייה להרדים.

• פותח/ת השרשור
יש בהם אפדרין, לא פסאודואפדרין.
ו-6 מ"ג זה מינון של ציפור אבל 5 כפות וזה כבר 30 מ"ג שזה מינון רגיל. הקודאין הוא בכמות שאפילו לציפור לא היתה מספיקה, 5 כפות וזה כולה 10 מ"ג קודאין. יש תרופות אחרות נגד שיעול שבכדור אחד יש פי 3 יותר מזה. זה כלום. חוץ מזה שחשבתי שהמטרה של אפדרין זה לייעל שריפת שומן ולא רק להמריץ.

יש לך שם גם דקסטרומטורפן שזה חומר ממסטל ומסריח שמשפיע על איזור הגרון והלוע.. תחפש DXM באינטרנט...
30 מיליגרם של זה ביחד עם יתר הזבל יגרום לך להקיא באמצע האירובי במקרה הטוב ולאבד הכרה במקרה הרע.
אל תנסה.

• פותח/ת השרשור
2 דברים:
1. סה"כ יש 3 סירופים כאלה (יש עוד אחד אבל צריך מרשם כי יש בו הרבה קודאין). רק באחד מהם יש DXM, ב-2 האחרים יש קודאין.
2. 30 מ"ג DXM זה עדיין מינון נגד שיעול, רק בסביבות ה-100 מ"ג זה מתחיל "למסטל".

אתה אומר שזה יגרום לי להקיא, אבל זו סתם השערה, או שאתה יודע את המינונים (הכוונה ל-2 החומרים האחרונים)?

30 מיליגרם זה לא מינון נגד שיעול כי אתה לא אמור לקחת כל כך הרבה בבת אחת.
מ 100 מיליגרם זה באמת מתחיל "למסטל" אבל זה לא אומר שהתופעות לוואי לא מתחילות מ30 מיליגרם והן כן מתחילות.
תקרא על תופעות הלוואי של יתר החומרים ותראה שהן כוללות בחילות סחרחורות וכאבי ראש. תוסיף לזה מינון גבוה וקיבלת מתכון מסריח.
אם אתה כל כך מת לנסות את זה בי מיי גסט אבל חבל על הבריאת שלך לדחוף כל כך הרבה חרא לגוף יום יום.

• פותח/ת השרשור
30 מ"ג DXM זה כלום. במינון הזה שום תופעת לוואי לא מורגשת חוץ מאולי עייפות. גם ב-100 מ"ג זה בקושי מורגש.
התהייה העיקרית שלי, היא האם הדקסטרו' או הקודאין סותרים את ההשפעה של האפדרין מבחינת ייעול שריפת שומנים. והאם ל-2 החומרים האחרים, המכייח והמשמר, יש תופעות לוואי במינון של 5 מנות, שסה"כ זה די קצת.

השאלה היא למה שתעשה כזה דבר? אפשר פשוט לקנות אפדרין אתה יודע... יותר זול וטהור בלי כל השטויות שיש לך בתרופות האלה

• פותח/ת השרשור
השאלה היא למה שתעשה כזה דבר? אפשר פשוט לקנות אפדרין אתה יודע... יותר זול וטהור בלי כל השטויות שיש לך בתרופות האלה

חומר לא חוקי. :nono:

כמו שאמרתי בתחילת האשכול ובכותרת, זו סתם תהיה.

• פותח/ת השרשור
כן כן, לזה התכוונתי. אתה מוכן להיות ענייני ולא להיתפס לסמנטיקה?

ודי נו מי אמר שזה לשימוש, אי אפשר פשוט לענות לבן אדם בלי ישר לחשוד?

כן כן, לזה התכוונתי. אתה מוכן להיות ענייני ולא להיתפס לסמנטיקה?

ודי נו מי אמר שזה לשימוש, אי אפשר פשוט לענות לבן אדם בלי ישר לחשוד?

אני ענייני מאוד, אתה מתעסק בשטויות פשוט.
גם אם זה לא לשימוש, לא, אם לוקחים אפדרין לוקחים אפדרין HCL, זאת אומרת אפדרין נטו ולא משלבים אותו עם עוד תרופות בטח שלא קודאין ודקסטרומטורפן.

• פותח/ת השרשור
"שטויות" זה סוביקטיבי.
ואתה מוכן להסביר למה לא לשלב אותו עם עוד תרופות? זה בעצם מה שאני שואל פה, איזו סיבה יש לא לקחת אפדרין בצורה הזו, לא אם כדאי לי או לא.

"שטויות" זה סוביקטיבי.
ואתה מוכן להסביר למה לא לשלב אותו עם עוד תרופות? זה בעצם מה שאני שואל פה, איזו סיבה יש לא לקחת אפדרין בצורה הזו, לא אם כדאי לי או לא.

א. התרופות הללו גורמות לתופעות לוואי ובמינון גדול עוד יותר.
ב. אתה לא יודע מה ההשלכות של לקיחת תרופות אלו לאורך זמן ובמינון גבוה(אלא אם כן יש לך מחקרים עדכניים).
ג. ממחקרים שבוצעו הוכח שאפדרין יעיל לשריפת שומן כאשר הוא נלקח עם קפאין, זאת אומרת
אפדרין HCL(טהור) עם קפאין. אפדרין לא נחקר ביחד עם קודאין וכ'ו.

• פותח/ת השרשור
א. duh... במה הן שונות מכל חומר אחר? בינתיים התופעת לוואי הכי רצינית שאני יכול לדמיין זה בחילה בגלל המכייח, אבל זה רק בגלל שאני לא יודע מה המינונים שלו, אני פשוט יודע שמכייחים שיש להם בשם guai יכולים לגרום לבחילות והקאות במינונים גבוהים.

ב. אין לי מחקרים. אבל לא חסרים אנשים שלוקחים קודאין ו-DXM על בסיס קבוע במינונים הרבה יותר גבוהים. בקשר למכייח ולמשמר, אני לא יודע ובאמת שקיוויתי שמישהו כאן ישפוך עליהם קצת אור.

ג. אני מניח שמזה ניתן להסיק שאין תשובה חד-משמעית. תודה בכל מקרה.

א. duh... במה הן שונות מכל חומר אחר? בינתיים התופעת לוואי הכי רצינית שאני יכול לדמיין זה בחילה בגלל המכייח, אבל זה רק בגלל שאני לא יודע מה המינונים שלו, אני פשוט יודע שמכייחים שיש להם בשם guai יכולים לגרום לבחילות והקאות במינונים גבוהים.

ב. אין לי מחקרים. אבל לא חסרים אנשים שלוקחים קודאין ו-DXM על בסיס קבוע במינונים הרבה יותר גבוהים. בקשר למכייח ולמשמר, אני לא יודע ובאמת שקיוויתי שמישהו כאן ישפוך עליהם קצת אור.

ג. אני מניח שמזה ניתן להסיק שאין תשובה חד-משמעית. תודה בכל מקרה.

יאללה תיקח תהיה לנו קבוצת מחקר :120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית