הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

UD2 הגיע הזמן שמישהו ינסה את זה לא?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
טוב.
קודם כל נתחיל בשתי תמונות.
אני יודע שהן לא משהו, אני מבטיח שאני אצלם שבוע הבא תמונות יותר טובות. אני אמור לקנות השבוע מצלמה 😃
בהתחלה לא חשבתי על לעשות לוג, הרעיון צץ לי אחרי העמסה.
אז התמונות צולמו אחרי העמסה. עליתי במשקל. כנראה נוזלים. למרות שלפי המראה קיבלתי יותר נפח בידיים ובחזה. פחות בטן ובצדדים (לא שאין מה להוריד גם ככה), והיום באימון היה לי המון המון כוח. זה היה נהדר. כמובן שהורדתי את השעירות הבודדות שהיו לי על החזה כדי שיראו יותר טוב אם יהיו תוצאות ✌️

זהו... נמשיך את הלוג מיום ראשון. אחרי הUD2, שאני אמשיך עם זה כחודש ונראה לאן הגענו, מסה בכל הכוח. יש עוד על מה לעבוד.

זה אולי נראה שחזה אחד יותר גדול מהשני, זה נוצר כי הרמתי את היד. העור בחזה העליון שלי דק, לכן הוא נמתח.
25062010183.jpg

25062010182.jpg

---------- התגובה התווספה ב 00:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:30 ----------

אני חייב לציין שהרגליים נראות ממש דקות...
בתכלס במציאות הן יותר גדולות!

• פותח/ת השרשור
טוב. אז בואו נספר קצת מה היה שבוע שעבר.

יום ראשון שני שלישי ותחילת רביעי מבחינת תזונה היה די משעמם ונראה דומה. לא כל כך הפריע לי, כי זה זמני.

המנות היו מורכבות מחזה עוף צלוי בגריל, שמן זית\פשתן\קוקוס\קוטג 3 אחוז ותוספות כמו סלטים וכו. השתמשתי במחשבון קלוריות כדי לקבל כיוון +-

מבחינת הפחמימה. לא ממש היה משנה לי אם אני מגיע ל70 50 30 או עובר קצת את ה70.
זה הגיע בעיקר מאבטיח, קצת לחם, מיץ ענבים וזהו...

מבחינת האימונים.
טוב האימון ריקון גליקוגן הראשון היה זוועה.
השני היה יותר קל. אפילו עליתי במשקלים לפחות בסטים הראשונים.

האימון של יום רביעי טיפה התפזר. כלומר הוא היה נראה די דומה לריקוגן גליקוגן מבחינת העבודה פשוט המשקלים עלו. באופן כללי הרגשתי שם גם קצת קקה, כנראה בגלל שהמאגרים היו ריקים לגמרי.
אני מתאמן בקראטה\קרב מגע עם אבא שלי (הוא מאמן) והוא החזיק לי כרית כזו (כחלק מאימון קבע שאני עושה) כדי לבעוט, לתת אגרופים וכו, והמכות היו עלובות. פשוט לא הצלחתי לתת עם עוצמה שאני רגיל אליה (ויש, מבלי להשתחצן) לא משנה כמה התאמצתי.

העמסה לא הייתה מושלמת, כלומר לא ממש יצא לי לצרוך את כל החלבון שאני צריך, אבל מבחינת פחמימה הגעתי ל600. התעוררתי יחסית מאוחר ולא הספקתי לאכול את כל מה שאני צריך (ולאכול במכה 4 פיתות אחרי שאכלתי כל היום 7 , בנוסף לשאר הפחמימות זה לא בא בחשבון אני פשוט לא יכול)
אני מניח שהיא בכל זאת הייתה מוצלחת כי באימון כח הרגשתי נהדר. ללא ספק פחמימה משפרת את הביצועים, אבל גם ללא ספק צריך לאכול הרבה מאוד ממנה כדי להרגיש משהו ואולי כדאי גם בתקופת העליה במסה לקחת בחשבון להגביר את הצרכיה ביום שלפני האימון ולא ביום עצמו שיכול לגרום לעייפות ולהוצאת אנרגיה על עיכול.

יום שישי היה כרגיל, כמו בספר.
יום שבת התפזר לי לגמרי. לקחו אותי לאבו גוש = קנאפה, ואיך שהתחלתי עם המתוק זללתי גם קורסונים שהיו לי בבית =\

ביום ראשון שני ורביעי אני עובד עם מכונות לרוב. פשוט בגלל שגם ככה האימון לא קל והמטרה שלו היא לא ממש עליה במשקלים, ואין לי זמן וכוח (האימון בראשון ושני יחסית ארוך) להתעסק עם מוט וכו. זו לא המטרה של האימון.
יום שישי האימון כוח נראה אחרת כמובן. דדליפט, סקואט וכו...

לא היה ממש אירובי חוץ מפעמיים בשבוע של האימון קרב מגע שהוא לא ממש ארוך אבל הוא יחסית עצים.

אז היום היה אימון לא רע בריקון גליקוגן. אני עדיין מכיל נוזלים לפי מד המשקל. כנראה שעדיין מיום שישי או אפילו מאתמול. עליתי במשקלי עבודה מהאימון משבוע שעבר. הסייקל השני של האימון ריקוגן גליקוגן היה קשה בדיוק כמו זה בשבוע שעבר. המשקלי עבודה צנחו.

נוסיף 2 תמונות בשביל השוואה לשבוע הבא וליום שאחרי העמסה (אולי נוסיף גם תמונה של לפני העמסה כשיהיו פחות נוזלים). ניתן לראות שצריך להוריד מהצדדים 😛 אני חושב שעליתי בנוזלים מאתמול. תכלס אין לי ממש איך לבדוק את זה כרגע.
השבוע אני אשתדל להוסיף יותר אירובי.

27062010196.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/8679/27062010196.jpg

27062010198.jpg

---------- התגובה התווספה ב 15:33 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:31 ----------

😛

אחיות שלי כבר לא גרות בבית, לכן אני ישן היכן שבא לי, אז אם אתם רואים שם כל מני שטויות של בנות זה לא שלי

בהצלחה גבר, אתה כותב בצורה מעניינת, אני חייב לומר 😛

אני עוקב אחרי הלוג מעתה. 😃

• פותח/ת השרשור
טוב לא משהו מיוחד קרה היום.
אתמול עשיתי אירובי קצת על האליפטיקל בערב (יש בבית אז למה לא לנצל פעם ב). 20 דקות בערך. רק כדי להתחיל להתרגל לסבל והשעמום הזה שנקרא אירובי.

השבוע האימוני דילול היו ההפך משבוע שעבר. אם שבוע שעבר הראשון היה קשה והשני היה כל השבוע הראשון היה קל והשני היה קשה. מבט ריקני בעיניים, חולמניות, פיהוקים - אנשים בהחלט יחשבו שאתם ב"היי" ולקחתם משהו 😛

המשקל ירד קצת. כנראה נוזלים משבוע שעבר. כרגע הוא 80, בתחילת השבוע הוא היה 82 בערך. אני אתחיל למדוד בבוקר מעכשיו כדי שיהיו כמה שפחות משתנים שישפעיו על זה.

תמונה: סתם שיהיה להשוואה נניח לעוד שבוע. בהחלט קשה לקבוע ככה משהו, התמונות יחסית לא ברורות, זה מה יש עד שנקנה מצלמה חדשה שגם ככה אנחנו מתכננים לקנות.

דרך אגב. היום בחדר כושר אני רואה מישהו בקומה למטה (זו קומה עם הלוקרים של המדריכים אין שם ממש משהו מיוחד) מישהו עושה תרגיל של יוגה. נראה לי קוראים לזה עקרב. זה כמו עמידת ידיים רק שאתה נשען על האמות והרגליים הולכות מעט קדימה. הגב מעוגל מעט.
רציתי לבעוט בו ולשלוח אותו לעשות סקוואט 😛

62189035.jpg

• פותח/ת השרשור
מבחינת מה? איך אני מתאמן?

כמו שהוא ממליץ.

ראשון שני אימון דילול גליקוגן (אין לי מושג אם זה יעיל וכו, פשוט החלטתי לנסות את הדיאטה הזו)
רביעי בערב אימון עצים יחסית
שישי אימון כח

מבחינת תרגילים אז גם פשוט לקחתי את התכנית שהוא נותן בספר, אני יכול לעלות אותה לפה למי שאין. האימון ביום שישי עדיי ןלא סגור עליו מבחינת התרגילים שאני אעשה. כמובן שיש דדליפט וסקוואט.

אתה דוחף אירובי בסוף כל אימון? בין האימונים?

(סליחה על השאלות המפגרות, אבל לא קראתי את הספר/תוכנית מעולם)

• פותח/ת השרשור
האירובי לא ממש נחוץ באופן כללי. בספר הוא אומר שאפשר לשלב. לא צריך להשתגע עם זה, ואם מחליטים לעשות כדאי יהיה לשלב עם תוספים כמו קפאין ויהומבין.

האימונים ביום ראשון ושני ממש קשים אני לא חושב שאי פעם אני אצליח לשלב בסוף אירובי. זה סבל.
אם אני מחליט לעשות אני עושה בערב או בתחילת היום אבל לא סמוך לאימון או ישר אחריו. לפחות לא כרגע.

בתור התחלה לא צריך אירובי.
אם כבר תעשה ביום ג' ויום ד' בבוקר -אלה הימים שאתה ממש דל והכי יעיל בהם לשרוף שומן.
בגלל שלא לא לוקח ממריצים התחלתי מעכשיו (שבוע 6) לעשות 4 אירובי בשבוע.

• פותח/ת השרשור
טוב אין ממש מה לפרט. היום אין שום דבר מיוחד.
בכללי זה לדעתי היום הכי קשה מבחינה ההרגשה הפיזית. וגם המנטלית, כי באמת אפשר להשבר פה. מרגישים רזים יותר (לא לטובה - סוג של מצומקים) כאבי ראש יכולים להיות.
עכשיו אכלתי מנת פסטה - אני חושב שאין עם זה בעיה לפי הדיאטה אפשר להגיע ל70 גרם ביום של פחמימה ותכלס קצת יותר או פחות לדעתי זה לא כזה ישנה. בדקתי, בדרך כלל בפסטה אורז וכו ב100 גרם יש משהו כמו 30 גרם פחמימה ככה שזה ממש לא סוף העולם למי שחושב במונחים של 100 גרם, 200 גרם. זה אולי נשמע הרבה - ולדעתי מי שמרגיש ממש עייף ומת ביום הזה, שיאכל מנה אחת של פחמימה. מהעמסה שבוע שעבר למדתי שכדי להרגיש בכלל משהו, ושיקרה משהו מפחמימות צריך לאכול המון. מחר נעשה בבוקר אירובי, אחר הצהריים אימון והעמסה תודה לאל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית