הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגיע זמן להתעורר

PapaDoc

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
2
10
2
PapaDoc הוסיף/ה לוג חדש:

הגיע זמן להתעורר - LBS

עליי בקצרה
סטודנט בן 26
1.80
78 ק"ג

מתחיל להתאמן בצורה רצינית בפעם הראשונה בחיים כשהמטרה העיקרית להפוך את זה להרגל.
רוצה להיות בכושר משמע בשבילי להיות חזק ואתלטי, להרים כבד, להצליח לזוז בקלילות ולהישאר שמח בתהליך. הרבה, אני יודע... אבל יש לנו זמן
כנראה שכמתחיל מוחלט הלוג פחות יעניין את מרבית חברי הפורום, אבל מאמין ומקווה שיעזור לי להתמסר לתהליך ואולי גם לקבל כמה עצות טובות מאנשים טובים.
כרגע מתחיל בFBW תרגיל אחד בערך לכל שריר כ3/4 פעמים בשבוע (יום כן יום לא) כדי להכין את הגוף לתוכנית אחרת מורכבת יותר (שטרם החלטתי עליה) וללמוד את תרגילי הבסיס

אז אחרי כל ההקדמה יאללה נתחיל

אימון מאתמול
60ק"ג פולי עליון 3x8 בסדר גמור
בנץ' עם דאמבלים 26ק"ג כל צד 3x8 קצת קשה בסט האחרון
18ק"ג פרס בישיבה על ספסל 8, 8, 6 סט אחרון לא הצלחתי לסגור, השלמתי ב2 חזרות נוספות אחרי קצת מנוחה
יד קדמית על ספסל בשיפוע 14קג 8,8 ואז פטישים 6,5
סקוואט HB של 40 ק"ג 8,8,8 קליל. רציתי רק לחוות מוט אחרי תקופה שלא ומקווה באימון הבא לשים יותר משקל ולהתחיל לרוץ עליו
מקבילים משקל גוף 10,10,7
מתח של סוף אימון 6 חזרות ואז 5 עייפות - תכלס מעדיף להתחיל עם זה, פשוט היה תפוס
סט בטן של 10 דקות (45 שניות עבודה 15 שניות מנוחה x10)
מתיחות קלילות
הביתה

מחר מוקדם על הבוקר אימון הבא נקווה שיהיה חזק יותר

למעבר ללוג המלא - לחצו כאן

• פותח/ת השרשור
אימון מוקדם בבוקר, יצאתי על כוס מים ותמר שיהיה קצת סוכר בדם.

מתח 10,6,5 - המטרה להצליח להחזיק 3x10 לפני שמתחיל להוסיף משקל
פולי עליון 60ק"ג 3x8 היה קשה אחרי המתח
בנץ בשכיבה עם דאמבלים 28 קג כל צד 8,8,7 חזרה אחרונה לא הצלחתי לסגור - העלאה מאימון קודם, פעם הבאה אחזור על המשקל בשאיפה לסגור
כתפיים פרס בישיבה לא היה את ה18 ק"ג שלי אז עשיתי עם 20 קג. סט ראשון 8 עלה יפה, סט שני 5. אחרי זה מצאתי 18ק"ג ועשיתי עוד שני סטים כדי להוסיף עומס 7 ואז 5 כי הייתי מותש מה20
יד קדמית על ספסל בשיפוע 16ק"ג 7 היה קשה ואחכ ירדתי ל14 ופטישים גם עם 14. סיימתי עם הידיים גמורות
מקבילים 10,10,7 הסט האחרון היה קשוח. גם פה המטרה להגיע ל3x12 לפחות כדי להתחיל להעלות משקל
ממש חיכיתי לעשות את הסקוואט אבל היה תפוס ולא נראה שתכננו לפנות בקרוב ואני ממהר אז עשיתי גובלט עם דאמבל 16ק"ג 3x12 קליל
סט בטן 10 דקות
מתיחות
הביתה

סה"כ אימון לא מוצלח במיוחד, גם כי בבוקר היה קצת פחות אנרגיה וגם כי מיהרתי אז לא חיכיתי למשקלים שנוחים לי ובגלל זה היה ברדק עם החזרות או לתרגילים שרציתי לעשות (סקוואט)
שבוע הבא יהיה מוצלח יותר

• פותח/ת השרשור
PapaDoc עדכן את הלוג הגיע זמן להתעורר עם העדכון הבא:

lbsRMG_resource_update_title

אימון מוקדם בבוקר, יצאתי על כוס מים ותמר שיהיה קצת סוכר בדם.

מתח 10,6,5 - המטרה להצליח להחזיק 3x10 לפני שמתחיל להוסיף משקל
פולי עליון 60ק"ג 3x8 היה קשה אחרי המתח
בנץ בשכיבה עם דאמבלים 28 קג כל צד 8,8,7 חזרה אחרונה לא הצלחתי לסגור - העלאה מאימון קודם, פעם הבאה אחזור על המשקל בשאיפה לסגור
כתפיים פרס בישיבה לא היה את ה18 ק"ג שלי אז עשיתי עם 20 קג. סט ראשון 8 עלה יפה, סט שני 5. אחרי זה מצאתי 18ק"ג ועשיתי עוד שני סטים כדי להוסיף עומס 7 ואז 5 כי הייתי מותש מה20
יד קדמית על ספסל בשיפוע 16ק"ג 7 היה קשה ואחכ ירדתי ל14 ופטישים גם עם 14. סיימתי עם הידיים גמורות
מקבילים 10,10,7 הסט האחרון היה קשוח. גם פה המטרה להגיע ל3x12 לפחות כדי להתחיל להעלות משקל
ממש חיכיתי לעשות את הסקוואט אבל היה תפוס ולא נראה שתכננו לפנות בקרוב ואני ממהר אז עשיתי גובלט עם דאמבל 16ק"ג 3x12 קליל
סט בטן 10 דקות
מתיחות
הביתה

סה"כ אימון לא מוצלח במיוחד, גם כי בבוקר היה קצת פחות אנרגיה וגם כי מיהרתי אז לא חיכיתי למשקלים שנוחים לי ובגלל זה היה ברדק עם החזרות או לתרגילים שרציתי לעשות (סקוואט)
שבוע הבא יהיה מוצלח יותר

לקריאת עדכון הלוג המלא – לחצו כאן

• פותח/ת השרשור

18/6

אימון מוקדם בבוקר עוד פעם
הפעם עשיתי קפה שחור עם הוט ווטר בסמול גלאס, תמר ויצאתי לדרך

מתח 10,7,6 - עלייה ב-2 חזרות סה"כ מהאימון הקודם
פולי עליון 60קג 3x8 עדיין קשה אחרי מתח
בנץ' עם דאמבלים בשכיבה 28 קג כל יד 3x8 - הצלחתי לסגור אבל הייתה מלחמה
כתפיים 20 ק"ג סט ראשון 8 אבל היה קשה בטירוף סתם הייתי חמדן. ירדתי ל18 קג ואז 6,6.
יד קדמית על ספסל בשיפוע 14קג כל יד 2x8 ואז פטישים בשיפוע 8.
מקבילים 10,10,8 - עלייה בחזרה מאז אימון שעבר.

לפני הסט השני במקבילים התפנה הכלוב ושמחתי אבל אמרתי הכל טוב אני אסיים את התרגיל ואתפוס אותו מה ששלי שלי אבל וואלה תפסו לי אותו אז באסה, לא היה לי זמן לחכות לעשות סקוואט
עשיתי גובלט סקוואט עם דאמבל של 20 קג 3x12
בטן סט 10 דקות
מתיחות
הביתה

מקווה להצליח לתפוס את הכלוב בפעם הבאה, אני בתקופה די עמוסה והעובדה שהרגליים זה התרגיל האחרון שאני עושה די מושכת לכיוון הלא להספיק אבל אם אני עושה את זה בהתחלה אני גמור לכל האימון

• פותח/ת השרשור

20/6 שלישי

אימון של בין ערביים, דילגתי על ארוחת בוקר בגלל יום קראטה אבל הייתה ארוחת צהריים לא רעה

מתח 10, 8, 6 - עלייה בחזרה מאימון קודם
פולי 60ק"ג 3x8
הפעם לא הייתה ספה לדאמבלים והיה בנץ' פנוי אז:
מוט ריק חימום 8 חזרות, מוט עם 10 כל צד x5 חימום
ואז 60ק"ג בנץ' פרס 3x8. היה ממש סבבה, לא קליל אבל הרגשתי שיש עוד קצת ספיירים. חייב להודות שמרגיש יותר activation לשריר עם דאמבלים מאשר מוט
כתפיים 20 ק"ג - הפעם הצלחתי 8, 8, 6. לא הצלחתי לסגור 3x8 כמו שרציתי אבל מקווה שאימון הבא זה כבר יקרה. שיפור משמעותי מאימון שעבר
יד קדמית 14קג ספסל בשיפוע 8,8 ואז פטישים 8 חזרות על ספסל בשיפוע.
סוף סוף היה כלוב פנוי אז נתתי סקוואט
מוט ריק חימום 8 חזרות, 10 כל צד 8 חזרות ואז
סקוואט 60 ק"ג 3x8. היה לא פשוט, בסט השני הרגשתי בסוף קצת מתח בגב התחתון, לא משהו רציני שעכשיו אני לא מרגיש אבל קצת מפחיד אותי, לא יודע אם זה פשוט כי עכשיו הוא עבד אחרי הרבה זמן שלא או שזה סימן לבעיה אבל בכל מקרה אני אשאר עם המשקל הזה באימון הבא ואראה מה קורה אין לי מה למהר
מקבילים 10,10,9 עלייה בחזרה 1 מאימון שעבר
בטן סט 10 דקות
מתיחות
הביתה

• פותח/ת השרשור
צלם סרטון של הסקוואט ותעלה, למען בדיקת טכניקה
תודה רציתי לצלם אבל תנאי השטח לא כזה אפשרו את זה, אני אנסה בפעמים הבאות

אז עדכון משקל גוף מהבוקר אחרי יציאות 77.5. מגמת ירידה (ה78 לא היה עדכני לפתיחת הלוג אלא שבועיים אחורה)
בגדול המטרה הנוכחית היא להוריד קצת שומן עיקש שיש לי בבטן התחתונה לפני שאני מתחיל לאכול יותר ולהתקרנף, זה ממש בקטנה אבל כן בא לי כזה להתחיל ממצב יותר מחוטב מעכשיו (ואולי אפילו עם קוביות רחמנא ליצלן) ולשמור על קו יחסית נקי ככל האפשר

האימון היום:

מתח 12, 8 , 6 - עלייה ב2 חזרות מאימון שעבר
פולי עליון 60 קג 3x8
כתפיים 20קג 8,8 ואז 5. נתתי עוד סט לפיצוי 5. זה יישמע תירוץ עלוב ואולי זה כזה, אבל הספה הייתה ממש לא נוחה וגם עשיתי כנראה איזו תנועה לא נכונה כשהרמתי את הדאמבלים לכתפיים והרגשתי שנתפס לי הגב התחתון. מבאס.
בנץ' פרס מוט ריק 8, 40 קג 8 ואז סט עבודה 60 ק"ג 8,8,7. לא סגרתי לצערי, קצת מהפחד בחזרה האחרונה שלא הייתי בטוח אם אני אסגור או לא, להבא אולי שווה לבקש ממישהו שיהיה ספוטר
מקבילים 11,10,8 - עלייה בחזרה אחת
סקוואט 40 קג חימום 8, אחרי זה 60קג 3x8. הפעם דווקא לא הרגשתי את הגב התחתון נוכח למרות שהוא נתפס בכתפיים.
סט בטן 10 דק
מתיחות
הביתה

בגדול אימון שקצת ביאס, בעיקר בגלל הכתפיים וקצת תפיסות בגב התחתון שנשארה עד עכשיו. חושב שאני אתחיל לשלב קצת מתיחות או איזה יוגה בdays off כדי לרכך קצת את הגב התחתון שלא ברור לי למה התחיל למרוד בי

• פותח/ת השרשור
יצאתי לאימון היום באיזור תשע, שעה מאוחרת אחרי יום שאכלתי לא טוב ובכללי לא הרגיש להיט אבל יצאתי כדי לקיים שגרה ואמרתי נעשה אימון קצר של מה שפנוי כי בשני יש מבחן וידעתי שמחר לא אספיק להתאמן

מתח 12,9,6 -עלייה בחזרה אחת
בנץ דאמבלים 28קג 3x8
כתפיים 20קג 8,8,6. נתפס לי גב עליון לא יודע מה קורה פה, כנראה במעבר של ההרמה של הדאמבלים לגובה כתפיים. אימון הבא אני מוריד ל18 ולומד איך להעלות דאמבלים
יד קדמית 10 קג רק היה פנוי 3x12 ופטישים 8 חזרות
מקבילים 12,10,8 - עלייה בחזרה אחת

צד ימין גב עליון תפוס לי עכשיו ממש. בדיעבד היה טעות לצאת לאימון ככה ומבאס עוד פעם התפיסות אבל בסדר יעבור ונתחזק

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית