הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש יתרון מסויים לFBW על AB או ההיפך?

steaua rosie

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
שלום.....אני רוצה להתחיל את תוכנית החיטוב {עד עכשיו עשיתי במשך 3 חודשים את תוכנית ה FBW שמופיעה במאגר התוכניות של האתר, אך לא הצלחתי לשמור על רציפות התוכניות מכל מיני סיבות שהיו ולא יחזרו} AB ממאגר התוכניות של האתר....האם יש יתרון מסויים לתוכניות AB { ארבע פעמים בשבוע} על פני FBW בתקופת החיטוב?
ניסיתי למצוא הסבר במפתח המאמרים ולא מצאתי

תודה

נערך לאחרונה:
זו שאלה קצת חסרת פרטים
SS היא סוג של AB וגם FBW
5X5 היא לא AB אלא ABC וFBW

השאלה מה הרעיון מאחורי התוכנית, התרגילים/סטים/חזרות...

בגדול עדיף לעבוד סקוואט+לחיצה+משיכה (+ עזר, לא חובה בכלל) בדרך כלל בטווח חזרות של 5, כל עוד אתה יכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון/שבוע לשבוע
אחר כך ניתן לעשות מניפולציות של נפח/תדירות/עצימות

אבל זה הבסיס

• פותח/ת השרשור
זו שאלה קצת חסרת פרטים
SS היא סוג של AB וגם FBW
5X5 היא לא AB אלא ABC וFBW

השאלה מה הרעיון מאחורי התוכנית, התרגילים/סטים/חזרות...

בגדול עדיף לעבוד סקוואט+לחיצה+משיכה (+ עזר, לא חובה בכלל) בדרך כלל בטווח חזרות של 5, כל עוד אתה יכול להתקדם ליניארית מאימון לאימון/שבוע לשבוע
אחר כך ניתן לעשות מניפולציות של נפח/תדירות/עצימות

אבל זה הבסיס

אני מדבר על 2 תוכניות החיטוב שמוצעות במאגר התוכניות של האתר....FBW ו AB.....קראתי בלא מעט מקומות שתמיד עדיף לעשות FBW בחיטוב כי הגירוי לשרירים הוא רב יותר, וזה הכרחי במיוחד כשעובדים במשקלים יחסית קטנים של תוכניות חיטוב....אז למה האתר מציע גם AB?

לא מחייב
FBW אתה תעשה 3 פעמים
AB בד"כ 4 פעמים

זה לא כ"כ קריטי, יותר קריטי זה בחירת התרגילים ולהקפיד לעבוד כבד
והתזונה כמובן (ממנה אתה מתחטב בסופו של דבר)

• פותח/ת השרשור
לא מחייב
FBW אתה תעשה 3 פעמים
AB בד"כ 4 פעמים

זה לא כ"כ קריטי, יותר קריטי זה בחירת התרגילים ולהקפיד לעבוד כבד
והתזונה כמובן (ממנה אתה מתחטב בסופו של דבר)

סבבה, ועדיין, בשביל ההבנה שלי, אשמח אם תסביר לי למה לחיטוב יש גם FBW וגם AB...מה ההבדלים, אפילו הקטנים, בין התוכניות ומה עדיף בסופו של דבר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית