הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מימון ספורטאים וזכויות בסיסיות

• פותח/ת השרשור huge
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
א) כי פאוורליפטינג זה ספורט שלא מעניין אף אחד.
ב) זה המצב התקין. אתה רוצה מחר שיעלו את המסים, כי צריך לממן איזה שמן שנוסע לייצג אותך בתחרות לחיצת חזה?
אני רוצה שכול סוגי הספורט יקבלו מימון שווה מצד הממשלה.

זכויות זה משהו שצריך לתת לך? חשבתי שיש לך זכויות עקב היותך בן אדם.
יש לך? הנה, תסתכל על איראן, שם אין להם זכויות. מה שמעלה שוב את השאלה, מי נותן לך את הזכויות?
לא ענית לשאלה האחרת, מה הזכויות שלך?

יש לך? הנה, תסתכל על איראן, שם אין להם זכויות. מה שמעלה שוב את השאלה, מי נותן לך את הזכויות?
לא ענית לשאלה האחרת, מה הזכויות שלך?

אין להם זכויות כי לוקחים להם אותן והממשלה נכשלת בתפקידה, לא כי לא הביאו להם זכויות.

אין להם זכויות כי לוקחים להם אותן והממשלה נכשלת בתפקידה, לא כי לא הביאו להם זכויות.
אה, אוקיי. ומי קבע שאילו דווקא הזכויות שמגיעות לך מתוקף היותך בן אדם? אלוהים? חד הקרן הוורוד? אם אני אגיד שמתוקף היותי בן אדם מגיע לי מליון דולר, זה יהפוך את זה לנכון? קיימת איזו ישות מיסטית איי שם שמחלקת זכויות?

אה, אוקיי. ומי קבע שאילו דווקא הזכויות שמגיעות לך מתוקף היותך בן אדם? אלוהים? חד הקרן הוורוד? אם אני אגיד שמתוקף היותי בן אדם מגיע לי מליון דולר, זה יהפוך את זה לנכון? קיימת איזו ישות מיסטית איי שם שמחלקת זכויות?

תגדיר זכות, ואז נדבר.

לדעתך זה גניבה לדעת הממשלה ורוב הציבור לא.

איך אתה קורה ללקיחת כסף ללא רשות?
ואיך הדיעה של האנשים משנה עובדות?
האם כאשר כל העולם האמין שכדור הארץ הוא מרכז היקום, זה שינה משהוא?

לדעתך זה גניבה לדעת הממשלה ורוב הציבור לא.

מה אכפת לי מדיעת הרוב? אם דיעות הרוב היא שצריך לקחת ממני את הבית, הכסף האשה והילדים, זה הופך את זה לתקין?
הזכויות שלך תלויות בדיעות הרוב? רוצה אולי לעבור לצפון קוריאה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית