- פותח/ת השרשור
אני רוצה שכול סוגי הספורט יקבלו מימון שווה מצד הממשלה.א) כי פאוורליפטינג זה ספורט שלא מעניין אף אחד.
ב) זה המצב התקין. אתה רוצה מחר שיעלו את המסים, כי צריך לממן איזה שמן שנוסע לייצג אותך בתחרות לחיצת חזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רוצה שכול סוגי הספורט יקבלו מימון שווה מצד הממשלה.א) כי פאוורליפטינג זה ספורט שלא מעניין אף אחד.
ב) זה המצב התקין. אתה רוצה מחר שיעלו את המסים, כי צריך לממן איזה שמן שנוסע לייצג אותך בתחרות לחיצת חזה?
למה לא? כי הוא כביכול לא שומר על הזכויות שלך, בניגוד למשטרה או לצבא?הוא לא צריך להיות קיים.
אני רוצה שכול סוגי הספורט יקבלו מימון שווה מצד הממשלה.
התאחדויות ספורט השונות הן גם חלק מהממשלה.צבא, משטרה וכו', הם גופים ממשלתיים, ולכן הם חלק מהממשלה. הממשלה לא צריכה לממן אף אחד. רק להתקיים.
למה לא? כי הוא כביכול לא שומר על הזכויות שלך, בניגוד למשטרה או לצבא?
התאחדויות ספורט השונות הן גם חלק מהממשלה.
אוקיי, מה שמעלה את השאלה הבאה: מהן הזכויות שלך ומי נתן לך אותן?יפה, כשאתה רוצה אתה יכול.
אוקיי, מה שמעלה את השאלה הבאה: מהן הזכויות שלך ומי נתן לך אותן?
מי קבע? זה המצב בכול העולם...עוד לא הבנת שזה לא תקין?
יש לך? הנה, תסתכל על איראן, שם אין להם זכויות. מה שמעלה שוב את השאלה, מי נותן לך את הזכויות?זכויות זה משהו שצריך לתת לך? חשבתי שיש לך זכויות עקב היותך בן אדם.
מי קבע? זה המצב בכול העולם...
יש לך? הנה, תסתכל על איראן, שם אין להם זכויות. מה שמעלה שוב את השאלה, מי נותן לך את הזכויות?
לא ענית לשאלה האחרת, מה הזכויות שלך?
אחת מעשרת הדיברות אל תגנוב ✌️מי קבע שזה לא בסדר לגנוב מאנשים? אתה צריך שמישהו יקבע את זה?
המצב בעולם רלוונטי? דיעה רווחת?
אחת מעשרת הדיברות אל תגנוב ✌️
אה, אוקיי. ומי קבע שאילו דווקא הזכויות שמגיעות לך מתוקף היותך בן אדם? אלוהים? חד הקרן הוורוד? אם אני אגיד שמתוקף היותי בן אדם מגיע לי מליון דולר, זה יהפוך את זה לנכון? קיימת איזו ישות מיסטית איי שם שמחלקת זכויות?אין להם זכויות כי לוקחים להם אותן והממשלה נכשלת בתפקידה, לא כי לא הביאו להם זכויות.
אה, אוקיי. ומי קבע שאילו דווקא הזכויות שמגיעות לך מתוקף היותך בן אדם? אלוהים? חד הקרן הוורוד? אם אני אגיד שמתוקף היותי בן אדם מגיע לי מליון דולר, זה יהפוך את זה לנכון? קיימת איזו ישות מיסטית איי שם שמחלקת זכויות?
לדעתך זה גניבה לדעת הממשלה ורוב הציבור לא.אז כרגע הסכמת איתי שזה לא בסדר לגנוב מאנשים, ולכן אין שום סיבה שהמדינה תממן ספורטאים על חשבוני.
את הראשון שהזכיר את המילה "זכות", לא אני:תגדיר זכות, ואז נדבר.
אז אלכס, מה זו זכות?יש הבדל בין "צריכה לממן" לבין נטולת כספים. המדינה לא צריכה לממן אף אחד, היא רק צריכה לשמור על הזכויות שלי.
לדעתך זה גניבה לדעת הממשלה ורוב הציבור לא.
לדעתך זה גניבה לדעת הממשלה ורוב הציבור לא.