אוקיי, ולפי המערכת המוסרית שהצגת פה, איך קובעים מה לעשות במקרה של ניגוד זכויות?
כדי להכניס למערכת את הזכות להיות ממומן ע"י המדינה, צריך לוותר על כך שמעשה גניבה נחשב ללא מוסרי. ואז אפשר לגנוב חופשי, והכל יופי טופי.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי, ולפי המערכת המוסרית שהצגת פה, איך קובעים מה לעשות במקרה של ניגוד זכויות?
הקשבתם לי בנוגע לשרשור 🚬🤪🚬
אלכס אתה חושב ששלטון דיקטטורי דואג יותר לזכויות מאשר שלטון דמוקרטי?
אז פה אתה מסכים שהמדינה כן צריכה לגנוב כסף?כדי להכניס למערכת את הזכות להיות ממומן ע"י המדינה, צריך לוותר על כך שמעשה גניבה נחשב ללא מוסרי. ואז אפשר לגנוב חופשי, והכל יופי טופי.
אז פה אתה מסכים שהמדינה כן צריכה לגנוב כסף?
זו היתה הטענה ההתחלתית שלי או לא לממן אף אחד או לממן את כל סוגי הספורט בצורה שווה.אתה לא עוקב. או שאתה מגדיר שזה בסדר לגנוב, ואז כולם יכולים לגנוב מכולם, או שלמדינה אסור לממן אף אחד.
קולדפייר, אז אתה בעצם אומר שתשלום מסים אמור להיות רשות ולא חובה?
זו היתה הטענה ההתחלתית שלי או לא לממן אף אחד או לממן כולם בצורה שווה.
לא, הוא אומר שלא צריך להיות מיסים(חוץ ממס קבוע לבטחון)
אתה רוצה שירות מסויים תשלם עליו.
ובאיזו מדינה עובדת השיטה הזאת בדיוק?
אם אנשים היו יכולים לבחור למה הם רוצים לשלם,הם לא היו משלמים כלום.
אמור להיות תשלום מינימלי כדי שהמדינה תוכל לבצע את תפקידה. מסים שהולכים למימון אנשים אחרים כמובן לא צריכים להיות.
ובאיזו מדינה עובדת השיטה הזאת בדיוק?
אם אנשים היו יכולים לבחור למה הם רוצים לשלם,הם לא היו משלמים.
וכיצד התשלום המינימלי הזה שונה ממימון ספורטאים? הרי אם גם אותו אני לא רוצה לשלם והמדינה מחייבת אותי זו עדיין גניבה לא?
התשלום הזה הוא שירות באותה מידה. הוא תשלום על כך שיש גוף ששומר על הזכויות שלך.
נו ומי קבע מה המחיר של שמירה על זכויות? מה אם אותו הגוף רוצה שתשלם הרבה מאוד כסף תמורת הזכויות שעליהן הוא שומר?
נו ואם יעלו... זו תהיה גניבה?
או פשוט להגדיר את המושג "גניבה" מחדש. במקום להגיד "גניבה = לקיחת רכוש של אדם ללא רשותו", נגדיר את זה להיות "גניבה = לקיחת רכוש של אדם ללא רשות החברה".כדי להכניס למערכת את הזכות להיות ממומן ע"י המדינה, צריך לוותר על כך שמעשה גניבה נחשב ללא מוסרי. ואז אפשר לגנוב חופשי, והכל יופי טופי.