צריכה לאכול כל 15 דק' - רק כדי להישאר בחיים

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
ליזי ולאסקז, צעירה בת 21 מטקסס, סובלת מסוג מסוים של פרוגריה - תסמונת נדירה שלא מאפשרת לה להשמין, וגורמת להזדקנות בטרם עת. היא צורכת עד 8,000 קלוריות ליום, אוכלת 60 ארוחות ביום וכשהיא עולה חצי קילו - היא מתרגשת. הרופא המטפל: "קשה לנבא מה יהיה, אין כמעט אנשים במצבה"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3911933,00.html

ראיתם את הסרטון? אני ממש לא רוצה לצחוק אחרי מה שראיתי
אני חושב שהיא עיוורת בעין אחת
תחשבו פעמיים לפני שאתם צוחקים על דבר כזה

כנראה מי שמדד לה שומן לא ממש יודע למדוד, אישה עם פחות מ 7% שומן דינה מוות.

משה היא חולה במחלה מיוחדת והיא גם שוקלת רק 25 וחצי קילו ! אולי באמת היא על פחות מ 7% שומן לא נראלי 0 למרות שזה נראה ככה ,
ובאמת עכשיו ראיתי את הסרטון באמת לא מצחיק זה אפילו מפחיד קצת וגם קצת מגעיל :/ ואי לא עלינו

אין דבר כזה 0% שומן כי יש שומן באיברים פנימיים כמו כבד לדוגמה, אישה = 7-9% שומן גבר = 3-4% שומן, אלו הלימיטים שהגוף האנושי יכול להגיע אליו.
25 קילו על 7% = 1.75 ק"ג שומן, כנראה שומן שנמצא רק באיברים הפנימיים.

אבל מישהו עם 40 ק"ג שריר יותר ממישהו אחר יכול להגיע לאחוז שומן יותר נמוך משחיף לא?
מה שאומר שגם ל7% היא לא יכולה להגיע...

אין דבר כזה 0% שומן כי יש שומן באיברים פנימיים כמו כבד לדוגמה, אישה = 7-9% שומן גבר = 3-4% שומן, אלו הלימיטים שהגוף האנושי יכול להגיע אליו.
25 קילו על 7% = 1.75 ק"ג שומן, כנראה שומן שנמצא רק באיברים הפנימיים.
פשש תודה על המידע למדתי המון ,
אבל בכל זאת , זה מחלה נדירה מאוד אני לא יודע איך היא עובדת אתה מכיר את המחלה ? הבנתי שזאת לא אנורקסיה .
אולי עם המחלה הזאת אפשר להגיע לאחוז שומן אחר אבל בכל זאת זה באמת לא נשמע הגיוני שאין לה אחוז שומן בכלל .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית