ייעוץ לו"ז של UD2

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
אני בשבוע 6 של UD2 והסדר של של התוכנית זה :
שני-ריקון
שלישי-ריקון
רביעי-פרוטוקול
חמישי-פרוטוקל בבוקר +אימון לפני ההעמסה
שישי-העמסה
שבת-נייטרלי+אימון כח
ראשון-נייטרלי

שבוע הבא אני ביום חמישי באילת ורוצה להיות אחרי העמסה.
אפשרי לעשות חד פעמי שביום ראשון אני יתחיל סבב חדש:
ראשון-ריקון
שני-ריקון
שלישי -פרוטוקול
רביעי-העמסה
אפשרי?
ואז אני אעשה 4 יום של צ'טים ואחזור ל3 שבועות אחרונים של הUD2
שני-ריקון+אירובי
שלישי-ריקון+אירובי
רביעי-פרוטוקול
חמישי-פרוטוקול+אימון
שישי-העמסה
שבת-נייטרלי+אימון
ראשון -נייטרלי+אירובי בערב

• פותח/ת השרשור
כן אני יודע על ההפסקה .פשוט אני רוצה לסיים עד סוף יולי את החיטוב.
תוצאות סבבה בנתיים.נראה לי 10-11 אחוז .התחלתי 82 קילו עם נוזלים והיום אני כבר ב74 קילו חצי מרוקן ו76 קילו אחרי העמסה.אני לא משתמש ביהומבין/אפדרין/קלן ככה שזה יותר קשה.
יש כבר 6 קוביות וקצת שומן למטה אז אני מתחיל להפציץ באירובי ובפרוטוקולים.נקווה שה3 שבועות האחרונים יוכיחו את עצמם(או שיגרמו לשבר מאמץ..).

כן אני יודע על ההפסקה .פשוט אני רוצה לסיים עד סוף יולי את החיטוב.
תוצאות סבבה בנתיים.נראה לי 10-11 אחוז .התחלתי 82 קילו עם נוזלים והיום אני כבר ב74 קילו חצי מרוקן ו76 קילו אחרי העמסה.אני לא משתמש ביהומבין/אפדרין/קלן ככה שזה יותר קשה.
יש כבר 6 קוביות וקצת שומן למטה אז אני מתחיל להפציץ באירובי ובפרוטוקולים.נקווה שה3 שבועות האחרונים יוכיחו את עצמם(או שיגרמו לשבר מאמץ..).

אם לא נתקעת עדיין במשקל ואתה יורד בקצב טוב (ואתה מרגיש שאתה על סף פציעה) עדיף שתוותר על הפרוטוקולים בינתיים.

---------- התגובה התווספה ב 15:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:24 ----------

תגיד, באיזה אחוז שומן אתה אמרת שהתחלת? ובכמה סיימת?

סביבות ה14 התחלתי, וסביבות ה9 סיימתי.

אם לא נתקעת עדיין במשקל ואתה יורד בקצב טוב (ואתה מרגיש שאתה על סף פציעה) עדיף שתוותר על הפרוטוקולים בינתיים.

---------- התגובה התווספה ב 15:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:24 ----------

סביבות ה14 התחלתי, וסביבות ה9 סיימתי.
בחודשיים?

כן, סביבות החודשיים.
את UD2 התחלתי בעיקרון שבועיים אחרי שהתחלתי את החיטוב אז זה יוצא חודש וחצי בערך.

מתי אתה מתחיל?👏
יש זמן 😃. רק באפריל חזרתי להתאמן נורמלי. כרגע אני במאסה ועומד על איזה 15 אחוז שומן ככה שנראה לי שUD2 לא תגיע אליי בקרוב, אבל כן תגיע בשלב כלשהו.
אתה חושב עדיין חושב שזה היה שווה את זה כשאתה באחוז התחלתי של 14 לעומת חיטוב רגיל?

פתח יומנים, מרץ הבא נתחיל ביחד!
ההבדל בין החיטוב הרגיל שעשיתי לUD2 הוא קטן, מקסימום אחוז שומן , אבל תמיד טוב להתנסות במשהו חדש...ואם כבר מתחילים אותו צריך לסיים.
ובכל זאת יש סיכוי טוב שבחיטוב הבא אני אעשה שוב UD2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית