ייעוץ הIGF-1 שווה בסייקל בשביל המחיר שלו?

Professional

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
המחירים שאני מוצא לו מטורפים.. ועוד לא בארץ לא רוצה לדמיין תמחירים שלו בארץ
מישהו השתמש בו פעם בסייקל? הרגשתם שזה עזר?

• פותח/ת השרשור
מה כל כך?? אפילו לא שינוי קטנטן? מה הכמות שהשתמשתם? ולכמה זמן?
כי לפי מה שאני קורא עליו הוא נשמע שווה את הכסף.. כל הגדילת עצמות וזה..

מישהו מוכן להסביר? ביקורת?

נערך לאחרונה:
תראה, אני ניסיתי פעם IGF ולא הרגשתי יותר מדיי שינוי, אולי נפלתי על זיוף.
גם מס' אנשים שניסו לא הרגישו יותר מדיי שינוי, כי צריך לקחת במינונים גבוהים יותר וגם ההוצאה הכספית בהתאם.

אם אתה לא מתכוון להיות מקצוען, חבל על הכסף שלך, קיט עולה לא מעט וקיט אמור להספיק בין 10 ל 20 יום.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב, שמתם אותו במקרר ממש קר?
כי אם הוא בטמפרטורת החדר מעל 3 שבועות הוא נחשב מקולקל וכמעט לא פעיל
הוא חייב ליהיות שמור בכמעט קפוא.. בין 0-1 מעלות (במקרר ולא מקפיא) תוסיפו את זה לאשכול פרופיל של סטרואידים

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שזה נכון לתת דעה כל כך נחרצת על IGF...אפשר להגיד שלכם ספציפית זה לא עלה על הציפיות.

קודם כל צריך לשים דברים במקומם, פפטידים עם מאפיינים אנבוליים בחיים לא יעלו אותך במסת שריר ובכח בקיצוניות כמו AAS...יש להם דרך עבודה שונה. קודם כל חובה להריץ כל פפטיד לתקופה ארוכה בשביל באמת לראות ממנו שיפורים, בין אם זה GH ובין אם זה IGF.
שנית כל, עיקר המאפיינים של כל אותם פפטידים זה בעיקר התחזקות של רקמות חיבור ועצמות כמו גם שיקום מוגבר מאימונים. יש פה הרבה פחות דגש על עלייה חדה בכח והיפרטרופיה. חברה יותר מנוסים בכלל משתמשים בשילובים של פפטידים בשביל פשוט לשמור על המסה שלהם מבלי לקחת כמות גדולה של AAS. להגיד שזה בזבוז של כסף זאת אמירה קיצונית, הכל תלוי במטרה שרוצים להשיג.

אני עכשיו התחלתי להריץ GHRP-6 יחד עם סוסטנון ודקה (רק שהGHRP ימשיך כמה חודשים טובים אחרי הסייקל). אני מוכן לדווח אם ישנו שינוי חיובי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית