הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נוסע מחר למכס,רוצה להיות בטוח בכמה דברים.

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
ערב טוב!
פתחתי כאן את הנושא ולא באשכול ההזמנות כי אני צריך את התשובה בהקדם האפשרי וכאן הוא הרבה יותר בולט ופחות זניח.
סוף סוף הגיע אלי התופס שאומר ששק החלבון שהזמנתי הגיע לישראל ויש מע"מ לשלם.
אני מחר נוסע למכס ת"א בישביל לשחרר את השק,אני חייב אותו בהקדם האפשרי כי שלי נגמר.
מה שהגיע אלי זה מן תופס כזה שמורכב ממקור ו-3 העתקים עם הפרטים של המשלוח ושל מי שהזמין וכמה לתשלום מסים.

השאלה היא מה בדיוק אני צריך במכס,תקנו אותי אם אני טועה שאני לא אנסע סתם.
1.את התופס הזה.
2.להדפיס ולמלא את האישור ממשרד הבריאות שמשה פרסם כאן בPDF.
3.להדפיס את הקבלה שקיבלתי למייל של המוצר הזה.
4.את הכסף במזומן.

המשלוח נעשה על שם אבא שלי,שמות משפחה זהים מן הסתם,מישהו יכול לעשות לי בעיות אם אני זה שיבוא לקחת ולא אבא שלי?
חובה תעודה מזהה איתי?

תודה.

רק את תופס זימון וכסף את השאר הם כבר יביאו לך...
וכן אתה חייב תעודה מזהה שלו ושל אבא שלך אחרת לא יביאו לך החבילה...

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע עד כמה הוא יתן לי את תעודת הזהות שלו.
רישיון נהיגה יתפוס?

• פותח/ת השרשור
לאיזה מכס אני צריך לסוע ואיפה הוא נמצא,אמרו לי רחוב ההגנה או משהו בת"א,אבל אני לא בדיוק מוצא אותו.=\

שיכתוב לך ייפוי כוח

אני פלומי אלמוני ת"ז 123455677 מייפה את כוחו של ויבריל ת.ז 1223333
להביא לי את דבר דואר מספר 12122

בלה בלה

אם אתה נוסע באיילון תעלה בקיבוץ גלויות תמשיך ישר עד משה דיין (תפנה שמאלה למשה דיין) ותפנה פנייה 2 או 3 ימינה ואז ישר שמאלה.
יש לך את
www.ymap.co.il
תכניס את הכתובת של הבית שלך ואת הכתובת של המכס ותקבל מסלול.

• פותח/ת השרשור
טוב אז אחרי יום כלכך מיותר אספר לכם מה היה.😃
אבא לקח מהדואר פתק כלשהו שהוא לא הבין מה רשום שם,פיקסס לי אותו לבסיס והבנתי שיזה המע"מ שאני אמור לשלם.
חשבתי שזה הזימון לשחרר חבילה מהמכס,מה שאומר שצריך או לשלוח פקס או לסוע לשם.
אם הייתי שולח פקס,זה היה מתבצע רק ביום חמישי בערב כי אני עושה חמשושים,והיה מגיע אליהם רק ביום ראשון,ואחרי זה מינימום שבוע לאחר מכן אלי לדואר,והייתי יכול לאסוף את זה רק בסופ"ש של אותו השבוע(שבועיים לחכות והחלבון מאוד חסר לי!).
אז החלטתי לקחת חופש ולנסוע לשם.
הגעתי ומה אומרים לי,זה טופס שאומר שהחבילה שלך בדואר(והוא נראה שונה לגמרי מכל טופס שאיי פעם קיבלתי ולא רשום עליו שום זכר למה שהם אמרו),מה שאומר שסתם לקחתי חופש וסתם נסעתי לת"א.......:(
אבל מה שחשוב,זה שהחלבון נאסף מסניף הדואר הקרוב לפני 10 דקות בערך והכל הגיע בשלום.

תודה לכל העוזרים ושיהיה לכם אחלה סופ"ש!😃

חחחחחחחח
ל1ל, קבלת טופס לבן במקום האדום של הדואר רשום

לא נורא, העיקר שהחבילה אצלך

• פותח/ת השרשור
בס"כ זה מגיע בצורת בריסטול כזה בגודל של רבע דף A4.
הפעם הגיע משהו שונה לגמריי,שנראה כמו קבלה עם מלא פרטים למילוי וכו',בגודל של חצי דף A4.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית