הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אני רוצה להעלות במסה

• פותח/ת השרשור Yairbd
  • פורסם בתאריך

Yairbd

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני ,די רזה (1.74 בערך ושוקל 67) ואני רוצה לתפוח בזרועות שלי טיפה, יש לי מה שנקרא "סליפר בילד" (בייספס נחמד מאוד בגלל אימונים אבל רק כשאני עושה שריר במיוחד ב90 מעלות או מתאמן), אבל ברגיל (לפני אימון כשהשרירים "רגועים") אני נראה די רזה וזה מבאס אותי, אני לא יודע איך לעלות במשקל (אני אוכל שטויות במשך שנים ולא שומר על תפריט ועדיין לא מצליח לעלות בקושי, וגם כשאני עולה אני מפחד שזה סתם יורד לבטן ויהיה לי כרס ולא מעלה כלום בזרועות).
השאלה היא האם הנפח בזרועות יבוא אם אני אמשיך להתאמן פשוט? או שיש תוכנית אכילה/תפריט מסויים לעבוד על זה?
אני שותה אבקת חלבון בבוקר ועוד אחת אחרי אימון ולאחרונה התחלתי לאכול גם חזה עוף ואורז בצהריים, אבל חוץ מזה התפריט שלי מאוד רנדומלי ואני אוכל הרבה שטויות, זה בסדר כל עוד יש לי את הכמות חלבון שאני צריך ביום? אשמח לעזרה

השאלה היא האם הנפח בזרועות יבוא אם אני אמשיך להתאמן פשוט? או שיש תוכנית אכילה/תפריט מסויים לעבוד על זה?
אם תמשיך להתאמן ולהעלות במשקל הגוף. אם אתה לא עולה במשקל הגוף אז אתה לא אוכל מספיק וסיכוי סביר שהזרועות לא יתפתחו עם הזמן.

אני שותה אבקת חלבון בבוקר ועוד אחת אחרי אימון ולאחרונה התחלתי לאכול גם חזה עוף ואורז בצהריים, אבל חוץ מזה התפריט שלי מאוד רנדומלי ואני אוכל הרבה שטויות, זה בסדר כל עוד יש לי את הכמות חלבון שאני צריך ביום? אשמח לעזרה
לא, כי זה לא רק פונקציה של סך חלבון יומי אלא סך קלורי יומי ועלייה במשקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית