הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת סייקל וחשק מיני ירוד

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
אני בתחילתו של השבוע השני של הסייקל שלי ( טסט אנטט 500 לשבוע פוצל לשתי זריקות למשך 10 שבועות + דיבול 30 מג ליום למשך 4 שבועות)
ואני שם לב שהחשק המיני שלי ירד בצורה דרמטית!
אני משתמש בפרופסיה למניעת נשירת בסייקל עצמו ולא דרך קבע בחיים.
האם יש קשר? ולמה שאני נמצא על 500 טסט בשבוע יורד לי החשק?
החומר עצמו אמיתי ולא מזויף זה בדוק
מה יכול להיות הבעיה? האם זה הפרופסיה גורמת לזה? או מה?

כל אחד מגיב אחרת, זה שירד לך החשק המיני מצביע על ירידה ברמות ה FSH וה LH בגוף.
אני מניח שאתה לא לוקח כוריגון במהלך הסייקל, ממליץ לך כן לקחת כדי לשחזר את הייצור הטסט הטבעי בגוף. ככה גם תקבל את החשק המיני.
כמו כן, כדאי שתקרא את המאמר של הכוריגון במהלך הסייקל, הבעיה שתיארת מצוינת במאמר.
אין קשר בין שימוש בפרופסיה לחשק המיני, פרופסיה מונע את המרת הטסטוסטרון ל DHT.

שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לפי הרבה פורומים בחו"ל יש קשר בין פרופסיה לירידת החשק המיני שכן זה אחת מתופעות הלוואי של תרופה זאת (מאד לא שכיחה אבל עדיין)
לגבי הכוריגון אני מעדיף לקחת אותו כשבועיים לפני הזריקה האחרונה ולהמשיך איתו עד PCT
אבל זה עדיין מוזר לי הנושא כי הרי אני מאמין שרמות הטסט שלי בגוף גבוהות אז לא אמור להיות חשק מיני מטורף???

תראה, החלטה שלך לגבי הכוריגון.
לא תמיד רמות טסט חיצוניות גורמות לחשק מיני מוגבר. מתן הורמון טסט חיצוני מדכא משמעותית את הייצור הטסט הטבעי, זה מה שכנראה פגע ברמות ה LH וה FSH. לכן לוקחים כוריגון בכל מהלך הסייקל.
חבל שאתה עושה את הטעות הזו, אבל כמו שציינתי - זה החלטה שלך!

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה טעות, פשוט יש כל מיני דרכים לקחת את הכוריגון אף אחד לא יכול לבוא ולהגיד שלדרך א' יש יותר השפעה מלדרך ב'

תתפלא, אבל במאמר הזה יש מחקרים אשר הוכיחו כי שימוש בכוריגון במהלך הסייקל יעיל הרבה יותר מהשיטה שציינת, תעיין במחקרים אשר צוינו במאמר.

• פותח/ת השרשור
השאלה האם זה לגיטימי שזה קורה בסייקל? או שזה אומר שמשהו פה לא בסדר? האם זה יחזור למצב הרגיל לאחר ה PCT?

קצת מוזר לי העניין, הרי טסט אמור לעודד את החשק המיני ולא לדכא.
האם זה יחזור? רב הסיכויים שכן, השאלה תוך כמה זמן.

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה כאלו הפרופסיה גורמת לזה, אני יפסיק לקחת אותה לשובע נראה אם יש שינויים

לא מחייב שטסט עושה חשק מיני
טסט עושה חשק מיני ולפמעים מרוב עודף טסט בגוף הקולטים עמוסים ואז יש ירידה בחשק המיני ואז פשוט לוקחים כדור אחד של פרווריון לכל הסייקל ותרגיש מציון שמע לי תנסה

לא מחייב שטסט עושה חשק מיני
טסט עושה חשק מיני ולפמעים מרוב עודף טסט בגוף הקולטים עמוסים ואז יש ירידה בחשק המיני ואז פשוט לוקחים כדור אחד של פרווריון לכל הסייקל ותרגיש מציון שמע לי תנסה
למה אמרת בפורום השני שזה לא אתה? 😃

• פותח/ת השרשור
פרווירון אבל רעיל לא? לקחת אותו למשך ה 8 שבועות שנשארו לא יהיה מסוכן?

ואם אני ייקח האם לקחת 50 מפוצל לשני מנות של 25? או בגלל שאני כבר בשבוע השני להתחיל במנה טיפה יותר גדולה ולרדת ל 50 עד סוף השייקל?

נערך לאחרונה:
רק עכשיו ראיתי את הפוסט,
לעניין הפרוירון, אם אתה לוקח פרופסיה נגד נשירת שיער(אני עושה את אותו הדבר) אז לקחת פרוווירון זו תהיה טעות. הפרווירון בעצמו גורם לנשירת שיער וקשור ליצירת DHT או שהוא בעצמו DHT שאותו אתה מנסה לנטרל עם הפרופסיה.
תריץ חיפוש בגוגל באנגלית על פרווירון ונשירת שיער .

הפסקתי לקחת תפרופסיה אחרי השבוע הראשון כבר.
אז אין בעיה לקחת פרווירון עכשיו

כנראה לא הבנת אותי, לא דברתי על בעיה בלקיחה של פרווירון ביחד עם פרופסיה.
אני אסביר שוב,
אתה לקחת פרופסיה כדי למנוע נשירת שיער במהלך הסייקל, למעשה פרופסיה מונעת המרה של טסט לDHT שאחראי על נשירת שיער.

כשאתה לוקח פרווירון שהוא למעשה DHT אוראלי אתה למעשה מחזק את הסיכוי(אם אתה רגיש ל DHT) שתפתח נשירת שיער במהלך הסייקל..

למעשה לקחת פרופסיה נגד DHT, עכשיו וויתרת על פרופסיה ואתה לוקח DHT.....

• פותח/ת השרשור
לקחתי סתם פרופסיה כי הייתי מאד מודאג מנשירת שיער במהלך הסייקל, אין לי נשירה בכללי פשוט סתם אכלתי סרטים.
בסופו של דבר הפסקתי תשימוש של הפרופסיה, ועד עכשיו אין נשירה או משו בסגנון (אני שבוע רביעי)

אז ככה, לעניות דעתי לא קשור בלירה לכוריגון. או שזה לא טסט אלא משהו אחר אנבולי (דקה, טרן, בולדנון) אל אף שזה כל כך לא סביר, שכמעט ולא הייתי מעלה זאת על דעתי (בד"כ זה הפוך, ומזייפים את החומרים הנ"ל ושמים במקומם טסט אם כבר).

או שזה באמת קשור לפרופסיה. ואמרת נכון, אכן יש קשר בין ירידה בחשק המיני לשימוש בתרופה, ועל אף שזה לרוב לא קורה, זה עדיין מתועד אצל מספיק אנשים. תעשה באמת הפסקה לכמה שבועות עם הכדור ותראה אם יש שיפור, מה גם שאולי פסיכולוגית (אני לא אומר שזה ודאי, אני רק לא שולל) אתה כל כך משוכנע שהחשק המיני שלך יידפק, שזה מה שקורה. תפסיק עם הפרופסיה, תמשיך עם הטסט, תנטרל מחשבות שליליות ותראה מה קורה עוד שבועיים-שלוש...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית