הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS תוכנית שמתאימה לכל אחד?

• פותח/ת השרשור bb_518
  • פורסם בתאריך

bb_518

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם ,

אני חדש פה בפורום

בן 15 (עוד חודשיים 16)

גובה 170

שוקל 58.5

אז ככה ... הרבה זמן חשבתי על להתחיל SS וקראתי על התוכנית הרבה וראיתי תסרטים והכל עכשיו, דיברתי עם מאמן מסוים שהוא במת מבין בתחום לא כמו כל החרטטנים וזה וגם הוא אמר לי שSS זאת תוכנית טובה אבל שהיא לא תוכנית שמתאימה לכל אחד ,יענו הוא אמר לי שלכל בן אדם צריכה להיות תוכנית משלו כילו שמתאימה לו ... עכשיו השאלה שלי היא בעצם האם SS מתאימה לכל אחד ? גם לי?

ועוד משו הוא אמר לי שבSS צריך להיות במאזן קליוריות חיובי גדול וזה אני יודע אבל הוא אמר לי גם שלא כל הקלויריות שאנחנו מכניסים לגוף בזמן המסה הם בריאות וחיוניות לו וזה יכול להזיק לו , מה אתם אומרים זה נכון ?

תודה לעוזרים

יפה שיש לריפ כבר פרשנים, קוביות בסופו של דבר הן עניין של מבנה גוף ואחוז שומן.
ולא רואה איפה ריפ אומר שרצוי לעשות תרגילי בטן, הוא אומר שזה לא יהרוג מתאמן מתחיל לעשות כמה סטים.

אני לא רואה בעיה לעשות את הסטים, אבל אני לא רואה תועלת בהם כרגע.
אם אתה חושב שלעשות כמה משחקים לבטן, משתווים לסקוואט או לדדליפט כי אתה "מרגיש" את הבטן עובדת אז אתה טועה.

הוא לא אמר "רצוי" באופן מפורש, אבל הוא אמר את הדבר הבא:
It certainly isn't going to kill you and generally will help 99% of most novices, who have flabby bellies, even if their midsection isn't large.

אז אם זה יעזור ל-99% מהמתאמנים, זה רצוי או לא?

ולקולדפייר - לקחתי את זה מתוך SS FAQ.

הוא לא אמר "רצוי" באופן מפורש, אבל הוא אמר את הדבר הבא:
It certainly isn't going to kill you and generally will help 99% of most novices, who have flabby bellies, even if their midsection isn't large.

אז אם זה יעזור ל-99% מהמתאמנים, זה רצוי או לא?

ולקולדפייר - לקחתי את זה מתוך SS FAQ.

אז אני אחדש לך. SS FAQ זו לא התייחסות של ריפ בשום צורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית