הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר דיימטיז שוקו

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
ריח:8/10 ריח של שוקולד.
עירבוב:10/10 בשנייה מתערבב.
טעם:8/10טעים מאוד, תאכלס בדיוק מה שציפיתי .
בנתיים מכל הטעמים שניסיתי אף אחד לא איכזב אותי, זה הסדר מהכי טעים ומטה:
בננה-מוקה קפה-שוקו-טופי קרמל-פינה קולדה.

הטעם מוקה-קפה סבבה באמת..
במיוחד אם שמים קצת קרח גרוס עם זה, יוצא טעם של ארומה..

נערך לאחרונה:
השוקולד של דיימטייז הפתיע אותנו בטירוף,בגדול טעמי שוקולד בארץ פחות נמכרים אבל השוקולד של דיימטייז חוסל כל כך מהר במשלוח הראשון שהייתה תקופה שהיה לנו חוסר,כרגע הגיע משלוח חדש והשוקולד חזר לככב!

נערך לאחרונה:
אלברו עם מה עירבבת מים/חלב

אני קניתי גם את ה תות לא מזמן..

עם חלב זה טעים בטירוף! ... ממש כמו מילקשייק

עם מים.... לא ממש להיט..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני שותה רק עם חלב.
אלעד חח הייתה מבקש לטעום כשקנית את הציוד היה לי איזה רבע דלי..

עם חלב הדיימטייז זה פשוט מעדן!! עם מים כולם טובים אפילו התות והכי חשוב זה לשים מים קרים תמיד כי אז מקבלים באמת את המקסימום מהטעם של השייק!!

הדיימטייז היום נמכר כמו לחמניות בארץ,לקוחות פשוט מתים עליו!

• פותח/ת השרשור
עם חלב הדיימטייז זה פשוט מעדן!! עם מים כולם טובים אפילו התות והכי חשוב זה לשים מים קרים תמיד כי אז מקבלים באמת את המקסימום מהטעם של השייק!!

תאכלס, פעם חשבתי שאופטימום הכי טוב אבל תאכלס דימטייז לוקח

נערך לאחרונה:
היום הדיימטייז עולה על המכירות של האופטימום ובעשרות אחוזים!! במיוחד בגלל שיש לו טעמים מיוחדים כמו הקפה מוקה ועוד...

תכלס כל טעם שטעמתי עד עכשיו אצל דיימטיז עם חלב היה פצצה!.. אני באמת לא יודע להחליט מי הכי טוב!..

לא סתם אני נשאר איתם וממשיך לקנות דיימטיז

עם המים הקפה-מוקה לוקח בענק!

לקפה-מוקה יש טעם ממש חזק של קפה, לא חושב שזה יתאים לכל אחד. אני אישית קצת התאכזבתי.

זה כל הקטע בקפה מוקה-שמרגישים את הקפה 😃 ופה היחודיות שלו-הארומה של הקפה :victory:בוא נגיד ככה,הקפה מוקה נמכר פי 4 מכל טעם אחר כמעט,שאנחנו רוצים להרשים לקוח עם טעם של דיימטייז אנחנו עושים לו שייק של קפה מוקה והתגובות מעולות.

וכמו שאמר TUXLIGHT שתי תגובות מעלי,כל הטעמים של הדיימטייז מעולים,אבל ברור שכל אחד יאהב יותר טעם אחר וזה לגימטמי אבל בכללי התגובות על כל טעמי דיימטייז פשוט מעולים!

לפי מה שהבנתי כל הטעמים עם מים הם פחות מתוקים משאר החברות בגלל שיש 0 גרם של סוכר
ואני חובב מתוק
אז אתה אומר ללכת על השוקולד שלהם?

השוקולד והטופי קרמל מתוקים יותר,גם בטעמים אחרים תקבל טעם מעולה ופשוט אפשרי לשים קצת פחות מים ותקבל את המתיקות אותה אתה רוצה.

בטעמים אחרים יש גם אחלה מתיקות,יש לדיימטייז נתונים באמת מיוחדים עם ה 0 סוכר ועדיין הטעם שלו טוב יותר מהרבה חברות.

הטופי קרמל לא יותר מחביב
אבל הקפה מוקה באמת טעים!
כל בוקר שתיתי את הקפה מוקה בבלנדר עם 2 כפיות סוכר ענבים, כמה קוביות קרח (שאני אומר כמה אני מתכוון להרבה מאוד) , כפית קפה נמס, 200 מ"ל חלב
וזה פשוט יוצא באמת מעדן!
עד שנגמר לי ...:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית