הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעדן חלבון בטעם שוקולד 20 גרם חלבון לפחות

• פותח/ת השרשור Contra
  • פורסם בתאריך

Contra

משתמש מתחיל
7
6
נק' מוניטין:
6
7
6
היי,סוגיה שטרם הצלחתי להבין שכללה השארת פניות אצל החברות המובילות (שלא טרחו להתייחס, מביך)
ברוב מרכזי הקניות והסופרים בארה"ב ומדינות אירופה, מקררי מוצרי החלב עמוסים במעדני חלבון בעיקר בטעם הבייסיק שוקולד, שזה בעצם הטעם
הנמכר ביותר בצד אבקות החלבון. מעדני השוקולד מכילים בד"כ 20-30 גרם חלבון, ללא תוספת סוכר (יש אפילו ללא לקטוז) ובערכים של 50-70 קלוריות ל-100 גרם, בקיצור בדומה למעדני ה-GO וה-PRO המוכרים שלנו. בחיפוש אחר מעדן בטעם שוקולד אצלנו, ניתן למצוא שני מעדנים אחד של 11/12 גרם חלבון עם ערכים של 100 קלוריות ומעלה, טעמים אחרים? על מה לא חשבו, כל סוגי הפירות כולל שילובים של קרמל וטופי.
מה נסגר? מי מרים את הכפפה ומגיע למי שצריך שגם לנו תהיה את האופציה ליהנות

צילום מסך 2024-05-08 231225.png
צילום מסך 2024-05-08 231159.png
צילום מסך 2024-05-08 231135.png
צילום מסך 2024-05-08 231112.png

תשובה נבחרת
אחד מיני מיליון שאלות שאני שואל את עצמי בנושא.

למה אין בארץ pb2?
למה אין Walden farms?
למה אין quest?
למה אין Greek yogurt?
למה אין טורטיה דל קלוריות?
מוצרים יבשים ורטבים עוד אפשר להזמין מאייהרב. אגב וולדן פארמס יש במבחר מצומצם בארץ, לרוב במכולות שמתמחות בחטיפים ומותגים פרימיום מחו"ל. מוצרי חלב אי אפשר לייבא. והתשובה להכל זה מונופולים.

אני משתמש ב-Flavpowder של מייפרוטאין בטעמי שוקולד בראוני או עוגיות, זה אבקת טעם עם אינולין (סיבים תזונתיים). יש בזה 15 קלוריות לכפית, אפשר לשלב גם בחיטוב אגרסיבי, ויותר מתאים מטיפות/תמציות טעם. מוסיף ליוגורט פרו 21 בלי טעם ויוצא טעם שוקולד או אוראו. כמובן שאפשר גם להכניס חצי סקופ אבקת חלבון שוקולד וקיבלת יוגורט שוקולדי בלי להסתבך.

לי יותר מפריע שאין בארץ Fairlife או חלב מועשר חלבון לגלידות...
ברוב מרכזי הקניות והסופרים בארה"ב ומדינות אירופה, מקררי מוצרי החלב עמוסים במעדני חלבון בעיקר בטעם הבייסיק שוקולד
אני בספק שביקרת ברוב מרכזי הקניות בארה"ב ובמדינות אירופה ושבדקת מה הטעם הכי נפוץ במקררים שלהם

שזה בעצם הטעם
הנמכר ביותר בצד אבקות החלבון
איך בדקת שזה הטעם הנמכר ביותר?

בכל אופן, אם זה כל כך טעים כמו שאתה טוען אז כנראה שיצרניות המזון כבר חשבו על זה, ומסיבות מסוימות הן הגיעו למסקנה שאו שלא משתלם להם לייצר יוגורט 20 גרם חלבון בטעם שוקולד, או שמסיבות כאלה ואחרות הן לא יכולות לייצר את זה (ענייני כשרות לדוגמה).

אתה יכול להמשיך לשלוח ליצרניות המזון פניות, אולי בסוף תקבל תשובה לשאלה שלך

ניסית את זה וזה אכיל??
הרבה יותר אכיל וטעים ביחס לאותם יוגורטים פרו בטעם עלאק עוגיות טעם לוואי...
יש לך במיי פרוטאין וiherb מלא סוגים של 'טיפות בטעמים' במגוון טעמים...
אפשר לשים גם בשיבולת שועל או כממתיק בקפה..

היי,סוגיה שטרם הצלחתי להבין שכללה השארת פניות אצל החברות המובילות (שלא טרחו להתייחס, מביך)
ברוב מרכזי הקניות והסופרים בארה"ב ומדינות אירופה, מקררי מוצרי החלב עמוסים במעדני חלבון בעיקר בטעם הבייסיק שוקולד, שזה בעצם הטעם
הנמכר ביותר בצד אבקות החלבון. מעדני השוקולד מכילים בד"כ 20-30 גרם חלבון, ללא תוספת סוכר (יש אפילו ללא לקטוז) ובערכים של 50-70 קלוריות ל-100 גרם, בקיצור בדומה למעדני ה-GO וה-PRO המוכרים שלנו. בחיפוש אחר מעדן בטעם שוקולד אצלנו, ניתן למצוא שני מעדנים אחד של 11/12 גרם חלבון עם ערכים של 100 קלוריות ומעלה, טעמים אחרים? על מה לא חשבו, כל סוגי הפירות כולל שילובים של קרמל וטופי.
מה נסגר? מי מרים את הכפפה ומגיע למי שצריך שגם לנו תהיה את האופציה ליהנות

צפה בקובץ המצורף 95723צפה בקובץ המצורף 95722צפה בקובץ המצורף 95721צפה בקובץ המצורף 95724

למה אין בארץ pb2?
למה אין Walden farms?
למה אין quest?
למה אין Greek yogurt?

לי יותר מפריע שאין חדרי כושר איכותיים וענקיים כמו בארצות הברית וקנדה...
זה צריך להיות אינטרס של המדינה להשקיע בחדרי כושר!!!
פחות השמנה, פחות מחלות לב, פחות דיכאון... פחות תחלואה ועומס בבתי חולים.

למה אין בארץ pb2?
למה אין Walden farms?
למה אין quest?
למה אין Greek yogurt?

מה הכוונה שאין יוגורט יווני? יש לשופרסל תמותג הפרטי שלהם יוגורט יווני 2 אחוז 500 גרם, שם על זה אבקת חלבון ואיזה 2 עוגיות אוראו thins כל בוקר וזה תענוג של החיים. טורטיות מסכים איתך, אין בכלל כמו בארצות אחרות. יש אחד בשופרסל 95 קלוריות ל1, אבל קטן מאוד.. התחלתי לעשות פשוט לאפות בבית במתכון שמביא כל לאפה לבערך 99 קלוריות.

מסכים איתך על החמאת בוטנים, מאוד מעצבן. בנוסף, משהו שמאוד מעצבן אותי זה מוצרלה. פיצות זה החיים ולצערי 100 גרם מוצרלה בארץ זה 230 ומשהו קלוריות.

למה אין בארץ pb2?
למה אין Walden farms?
למה אין quest?
למה אין Greek yogurt?
מוצרים יבשים ורטבים עוד אפשר להזמין מאייהרב. אגב וולדן פארמס יש במבחר מצומצם בארץ, לרוב במכולות שמתמחות בחטיפים ומותגים פרימיום מחו"ל. מוצרי חלב אי אפשר לייבא. והתשובה להכל זה מונופולים.

אני משתמש ב-Flavpowder של מייפרוטאין בטעמי שוקולד בראוני או עוגיות, זה אבקת טעם עם אינולין (סיבים תזונתיים). יש בזה 15 קלוריות לכפית, אפשר לשלב גם בחיטוב אגרסיבי, ויותר מתאים מטיפות/תמציות טעם. מוסיף ליוגורט פרו 21 בלי טעם ויוצא טעם שוקולד או אוראו. כמובן שאפשר גם להכניס חצי סקופ אבקת חלבון שוקולד וקיבלת יוגורט שוקולדי בלי להסתבך.

לי יותר מפריע שאין בארץ Fairlife או חלב מועשר חלבון לגלידות חלבון. היה ב-2020 גל של חלב מועשר חלבון בקרטון, מתנובה, שטראוס וטרה, אבל הופסק די מהר ולא נראה שמתכוונים להחזיר.

@liorsa נכנס לאחרונה מוצרלה 5% שומן, טעמתי ועפתי עליה. לצד פטה עיזים 5% ועמק 5% זה מסדר את החיטוב מבחינת גבינות. רק נשאר צ'דר מופחת שומן.

קבצים מצורפים

• IMG_20240509_171010_532.jpg
    IMG_20240509_171010_532.jpg
    KB 5.6 · צפיות: 86
  • IMG_20240509_171004_761.jpg
    IMG_20240509_171004_761.jpg
    KB 14.5 · צפיות: 71
  • IMG_20240509_170956_332.jpg
    IMG_20240509_170956_332.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 84
  • 20240509_171141.jpg
    20240509_171141.jpg
    1 MB · צפיות: 91
  • 20240509_171125.jpg
    20240509_171125.jpg
    1.1 MB · צפיות: 71
  • 7290117264683 (1).jpg
    7290117264683 (1).jpg
    KB 161.9 · צפיות: 87
תשובה נבחרת

לי יותר מפריע שאין בארץ Fairlife או חלב מועשר חלבון לגלידות חלבון. היה ב-2020 גל של חלב מועשר חלבון בקרטון, מתנובה, שטראוס וטרה, אבל הופסק די מהר ולא נראה שמתכוונים להחזיר.

@liorsa נכנס לאחרונה מוצרלה 5% שומן, טעמתי ועפתי עליה. לצד פטה עיזים 5% ועמק 5% זה מסדר את החיטוב מבחינת גבינות. רק נשאר צ'דר מופחת שומן.
אתה יודע מתי זה יהיה בסופרים? כי באתר של שופרסל זה לא קיים, ובאתר של ויקטורי זה גם לא קיים

• פותח/ת השרשור
אני בספק שביקרת ברוב מרכזי הקניות בארה"ב ובמדינות אירופה ושבדקת מה הטעם הכי נפוץ במקררים שלהם
מאור, תודה על ההתיחסות המתנשאת משהו אבל אגיב בכל זאת. כן, ביקרתי בלא מעט מקומות ברחבי העולם, גם במסגרת תפקידי וגם במסגרת חופשות. אחד הדברים האהובים עליי זה סופרים בחו"ל. בשניה שאני נוחת במלון אני מחפש את הסופר הקרוב ומיד אחרי את ההכי גדול על מנת לרכוש מוצרים מעניינים ולהביא לארץ. בקיצור, כן, הייתי במספר לא מבוטל של מרכזי קניות בארה"ב ובאירופה.

איך בדקת שזה הטעם הנמכר ביותר?
לא צריך להיות גאון גדול, פשוט מאוד
גם אונליין וגם בחנויות פיזיות רואים באיזה טעמים מתרכזים המלאים, גם בחנויות שייקים (וניל ושוקולד) וגם בגזרת הביקורות תראה כמות גדולה יותר של תגובות של לקוחות על שוקולד בעיקר. כמו כן אבקות בקטגוריית ה-iso אצל לא מעט חברות מוגבלות מאוד בטעמים שוקולד ווניל.

עד כה הלכנו לסיבוב ולא התייחסנו לנושא אבל אחלה, שיהיה.
בכל אופן, אם זה כל כך טעים כמו שאתה טוען אז כנראה שיצרניות המזון כבר חשבו על זה, ומסיבות מסוימות הן הגיעו למסקנה שאו שלא משתלם להם לייצר יוגורט 20 גרם חלבון בטעם שוקולד, או שמסיבות כאלה ואחרות הן לא יכולות לייצר את זה (ענייני כשרות לדוגמה).

חשבו או לא, הגיעו למסקנה או לא, אתה כותב על בסיס תחושת בטן וגם אני, כי תשובה רשמית לא קיבלתי מאותן חברות ולכן הצפתי פה
אתה יכול להמשיך לשלוח ליצרניות המזון פניות, אולי בסוף תקבל תשובה לשאלה שלך
חברות גדולות צריכות לכבד את עצמן ולהתייחס כשלקוחות פונים אליהן בטח כשהן מצהירות שמדובר בכתובת לקבלת מענה בכל סוגיה או שאלה שנוגעת למוצרים שלהן. בכל מקרה שמח מאוד על הדיון שהתעורר פה על מוצרים שקיימים בחו"ל וחסרים בארץ.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

לא ידעתי על המוצרים האלה, אליפות!
לגבי המוצרלה נראה מבטיח במיוחד עוד דבר שאני רואה לא מעט בחו"ל זה פפרוני לייט, שמבוסס על בשר הודו, טרם טעמתי
מכיר את זה, משתמש בתמציות הטעם שלהם, זה לא כזה להיט ולא קרוב בטעם למעדנים שטעמתי בחו"ל

נערך לאחרונה:
פחות חולים>פחות צריכה של כדורים>ניתוחים = פחות כסף - לא יקרה

^אם יש פחות חולים, יש יותר תקציב פנוי לשידורוגים ושיפורים.

לאף מדינה אין שום אינטרס לממן חולים.

מאור, תודה על ההתיחסות המתנשאת משהו אבל אגיב בכל זאת. כן, ביקרתי בלא מעט מקומות ברחבי העולם, גם במסגרת תפקידי וגם במסגרת חופשות. אחד הדברים האהובים עליי זה סופרים בחו"ל. בשניה שאני נוחת במלון אני מחפש את הסופר הקרוב ומיד אחרי את ההכי גדול על מנת לרכוש מוצרים מעניינים ולהביא לארץ. בקיצור, כן, הייתי במספר לא מבוטל של מרכזי קניות בארה"ב ובאירופה.
במה התגובה שלי מתנשאת? בזה שפקפקתי בטענה שלך שביקרת *ברוב* הסופרים בארה"ב ובאירופה או שהעלתי ספק בעובדה שהצבת שטעם שוקולד הוא הטעם הכי נמכר?
ממתי שאילת שאלות והטלת ספק הפכו להתנשאות?
היית יכול פשוט להודות שהגזמת בתיאורים שלך, אבל במקום זאת בחרת להאשים אותי בהתנשאות.
חשבו או לא, הגיעו למסקנה או לא, אתה כותב על בסיס תחושת בטן וגם אני, כי תשובה רשמית לא קיבלתי מאותן חברות ולכן הצפתי פה
לא כתבתי שום דבר על בסיס תחושת בטן. אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה צודק ויוגורט 20 גרם חלבון בטעם שוקולד זה מוצר מאוד טעים, אז הבאתי לך הסברים הגיוניים שיכולים להסביר למה בכל זאת אין את זה בארץ.
היה ב-2020 גל של חלב מועשר חלבון בקרטון, מתנובה, שטראוס וטרה, אבל הופסק די מהר ולא נראה שמתכוונים להחזיר.
הם נעלמו די מהר כי כנראה הם לא נמכרו מספיק ולחברות לא השתלם להמשיך לייצר אותם. אם אני לא טועה אז רק החלב GO סויה הצליח לשרוד עד היום, מה שהגיוני כי זה יכול להיות אחלה מקור לחלבון בקרב טבעונים.

יש התקדמות בתחום הזה, אם כי עדיין רחוק מאופטימלי. ספציפית חדרי כושר זו אפשרות קצת בעייתית כי זה עולה כמה מאות שקלים לחודש וזה סכום שהאוכלוסיות המוחלשות יותר לא יתלהבו לשלם - ואלה האוכלוסיות שדווקא צריכות את זה הכי הרבה. אם יהיו חדרי כושר מסובסדים אז זה יהיה מעולה, וגם יש היום אימוני כושר אישיים מסובסדים דרך קופות החולים ויש יותר ויותר פארקים עם מכשירי התנגדות.

בגדול, האמצעים לביצוע אימוני כוח להמונים קיימים, הבעיה היא אולי במודעות ולכן צריך להשקיע דווקא שם, במיוחד בקרב האוכלוסיות של מעמד הביניים ומטה, וגם להשקיע בחינוך לאורח חיים פעיל כבר מגיל קטן.

• פותח/ת השרשור
במה התגובה שלי מתנשאת? בזה שפקפקתי בטענה שלך שביקרת *ברוב* הסופרים בארה"ב ובאירופה או שהעלתי ספק בעובדה שהצבת שטעם שוקולד הוא הטעם הכי נמכר?
ממתי שאילת שאלות והטלת ספק הפכו להתנשאות?
היית יכול פשוט להודות שהגזמת בתיאורים שלך, אבל במקום זאת בחרת להאשים אותי בהתנשאות.

לא, לא הגזמתי בתיאורים ואתה בחרת להתייחס אליהם במקום לעניין עצמו. אתה יודע מי אני? מכיר אותי? נשמע לך מופרך שקיימים אנשים שטיילו בלא מעט מקומות בעולם וביקרו בלא מעט סופרים? ברחבי העולם? אני חושב שהבעיה בך. אגב, גם מי שלא חרש את אותן מדינות יכול היה להעלות את הסוגיה הזאת. במסחר קמעונאי בעידן של היום הכל מבוסס רשתות, כך שגם אם ביקרת במספר סופרים קטן שהם חלק מרשתות במדינה מסוימת סגרת את סיפור קו המוצרים הנמכר והנראות בשאר הערים במדינה. תנשום שניה ותחשוב לפני שאתה כותב שטויות
לא כתבתי שום דבר על בסיס תחושת בטן. אם יוצאים מנקודת הנחה שאתה צודק ויוגורט 20 גרם חלבון בטעם שוקולד זה מוצר מאוד טעים, אז הבאתי לך הסברים הגיוניים שיכולים להסביר למה בכל זאת אין את זה בארץ.
ההסברים הגיוניים עבורך ואני מכבד את זה, עבורי הנושא עדיין לא ברור ולכן הדיון הזה מתקיים

הם נעלמו די מהר כי כנראה הם לא נמכרו מספיק ולחברות לא השתלם להמשיך לייצר אותם. אם אני לא טועה אז רק החלב GO סויה הצליח לשרוד עד היום, מה שהגיוני כי זה יכול להיות אחלה מקור לחלבון בקרב טבעונים.

יש התקדמות בתחום הזה, אם כי עדיין רחוק מאופטימלי. ספציפית חדרי כושר זו אפשרות קצת בעייתית כי זה עולה כמה מאות שקלים לחודש וזה סכום שהאוכלוסיות המוחלשות יותר לא יתלהבו לשלם - ואלה האוכלוסיות שדווקא צריכות את זה הכי הרבה. אם יהיו חדרי כושר מסובסדים אז זה יהיה מעולה, וגם יש היום אימוני כושר אישיים מסובסדים דרך קופות החולים ויש יותר ויותר פארקים עם מכשירי התנגדות.

בגדול, האמצעים לביצוע אימוני כוח להמונים קיימים, הבעיה היא אולי במודעות ולכן צריך להשקיע דווקא שם, במיוחד בקרב האוכלוסיות של מעמד הביניים ומטה, וגם להשקיע בחינוך לאורח חיים פעיל כבר מגיל קטן.

אתה יודע מתי זה יהיה בסופרים? כי באתר של שופרסל זה לא קיים, ובאתר של ויקטורי זה גם לא קיים
יש כבר בסופרים, בסניפים הפיזיים של פרשמרקט, ויקטורי ורמי לוי. באונליין לא מצאתי עדיין.

@Contra אין בעד מה. ומסכים, גם לי חסר Turkey Bacon, ואם כבר אז גם נאגטס קפואים עם ערכים סבירים. יש בארה"ב עם 200 קלוריות ו-20 גרם חלבון. אפשר גם להזכיר בשר טחון 96/4 שקל למצוא בחו"ל ובארץ זה ריב עם הקצב. בינתיים הכי טוב שמצאתי זה בשר טחון קפוא עם 5% שומן של מרעה גולן.

עכשיו יצא גם קורנפלקס חלבון של Ghost, והיו חברות נוספות לפני שייצרו. יגיע לארץ בשנת 2040 בתקווה. לשער שזה לא כדאי לחברות אם זה לא מיוצר או הופסק כולנו יכולים. עוד נקודה היא שישראל לעומת ארה"ב שוק קטן מאוד ופחות תחרותי, וזה מקשה על עסקים מבחינת מו"פ ליצור מוצרים חדשים מבלי להפסיד עליהם כסף.

אנחנו שוק קטן + דרישות כשרות + קושי בשינוע סחורה חלבית ובשרית + נמלים שנשלטים ע''י מונפולים.
זה מסביר את יוקר המחייה במדינה ואת המחסור בגיוון ומבחר מוצרים.
כואב להם אפילו שמזמינים מחו"ל ביותר מ75$... 🤬

הרוטב נראה מטורף! מאיפה זה? כשר?
לצערי הflavdrops הוא בלי כשרות. אבל מטריף אותי שיצרניות בארץ לא מבינות איזה קהל יש למוצרים דלי קלוריות. דיברתי עם הסופר במקום המגורים שלי בנוגע לביקוש של היוגורטים עם 20 גר׳ חלבון ו110 קלוריות. הם אמרו שהם מעולם לא בדקו את הנושא באופן ספציפי, אבל נראה שזה אחד המוצרים שהכי מבוקשים מבין מוצרי החלב הלא בסיסיים בשנה האחרונה. אינדיקטור נוסף לכך, זה כמות החברות שמתחרות בידיוק על המוצר הזה, וכמות הטעמים שכל פעם יוצאים. (בשונה מתחליפי חלב שאין בשוק הזה אף אחד מתנובה לדוגמא)

מה שלא מסתדר לי, זה שתנובה וטרה שיודעות בידיוק כמה כל דבר נמכר, במקום להכניס עוד מוצרים דלי קלוריות, הם מוציאים קוטג׳ 12 אחוז ו9 אחוז.

למה לא להביא fat free cheese? חטיף חלבון עם 160 קלוריות כמו של quest? וכו׳
צריך איכשהו להבהיר שהסיבה שהיוגורט נמכר מאוד זה בעיקר בגלל שהם הצליחו להוריד בו את הקלוריות מאוד בהשוואה לעבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית