עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מי שמתבייש מתייבש.שכחתי להוסיף, לא נעים כ"כ לשאול את מדריך הכושר (כולם שם גברים) לגבי התרגיל
ואני טיפה מתפדחת לשאול, בגלל זה חיפשתי פורום מתאים לשאול בו,
שוב, תודה 😃
פשיטת ירך אחלה תרגיל לישבן, לא הבנתי מה הבעיה איתו.
סמאשר, אתה צודק, טעות שלי. חשבתי על Leg Extension. ועדיין, מכרעים יעילים יותר 😃
אז את מודעת לכך שאת צריכה לאכול במאזן קלורי חיובי ובעצם בעקיפין תעלי במשקל גוף שלך בלית ברירה, לא הכל תלוי בתרגיל שאת עושה.ירדתי מספיק, וכתוצאה מכך השרירים שלי ניפגעו, בגלל זה אני במכון כושר כדי להחזיר לעצמי את המסה שאבדה חח
אני כרגע במכון כחודשיים ועד עכשיו לא ראיתי מדריכה אחת לצערי,
לא נוח לי לבקש ממדריך כושר..אני יותר מעדיפה לראות תרגיל מהאינטרנט וללמוד, ולדעת האם באמת הוא מחזק את מה שאני רוצה
כי יש מדריכים שמביאים גם תרגילים שגויים ופשוטים שלא מתאימים למה שצריך..
ירדתי מספיק, וכתוצאה מכך השרירים שלי ניפגעו, בגלל זה אני במכון כושר כדי להחזיר לעצמי את המסה שאבדה חח
אני כרגע במכון כחודשיים ועד עכשיו לא ראיתי מדריכה אחת לצערי,
לא נוח לי לבקש ממדריך כושר..אני יותר מעדיפה לראות תרגיל מהאינטרנט וללמוד, ולדעת האם באמת הוא מחזק את מה שאני רוצה
כי יש מדריכים שמביאים גם תרגילים שגויים ופשוטים שלא מתאימים למה שצריך..
עוד פעם גם אני אצטרף להיות וינגייט בוי וישאלו גם אותי :(
היי, דבר ראשון תודה על כל התשובות, ולכל התשובות יש גם שאלות אם אפשר 😃
חיפשתי ביוטוב מזה הדדליפט ולא מצאתי, זה אמור להיות תרגיל?
והמכרעיים ראיתי בקישור 2 תרגילים אחד שנישארים במקום והשני שצועדים..איזה עדיף יותר לישבן?
יש למישהו קישור למכרעיים שמתמקדים בישבן? חיפשתי ביוטוב ויש המון ואני לא יודעת איזה לעשות..
הכפיפת ברכיים שהתכוונת זה המכשיר ששוכבים על הבטן והרגליים מתקפלות?
והסקווט, עם כל הקישורים וההסברים שראיתי והבנתי, אני מרגישה בתרגיל את שריר הגב התחתון ואת הברכיים ולא ממש את הישבן..
ומשה, לא כ"כ הבנתי את התשובה מז"א אם אני אוכלת במאזן חיובי ובלית ברירה עולה על המישקל לא הכל תלוי בתרגיל שאני עושה? אם אני עושה תרגיל טוב אבל מצד שני עולה במישקל אז זה לא טוב?
שוב, סליחה על כל השאלות..אני טיפה חדשה בעסק, ושמחה שמצאתי את מי לשאול, תודה תודה תודה 😃