- פותח/ת השרשור
הקישור השני של המכרעים , מראים שם את הבחורה עושה את התרגיל וחוזרת לנקודת ההתחלה של התרגיל, אני יכולה לעשות את התרגיל במקום ולא לחזור בחזרה לנקודת ההתחלה? מקווה שהבנת אותי..
איזה ספר מומלץ למתחילים כדי ללמוד?
ואני לא נעלבת להפך, אני מעריכה את זה שאתה אומר לי אמת..
כמו ששאלתי מקודם, יותר עדיף לעשות חזרות של חמישה במישקל יותר כבד,לעשות הפסקה ושוב לחזור לחמישה עד שנישלם הסט עצמו בתרגיל? מאשר 15 חזרות רגילות עם מישקל פחות כבד,
בגלל זה אתה אומר שזה לא מתאים חזרות של 15, כי אי אפשר ככה להיתחזק?
אז בעצם המדריכים שם לא כ"כ מיומנים מאיך שאתה מסביר את תוכנית האימונים שלי, מה גם, שבהתחלה שנירשמתי לחדר כושר כל מאמן היה אומר לי להחזיק במקום אחר במכשיר, אחד היה אומר זה לא טוב בישבילך, השני היה אומר לי תחזיקי בצד והשלישי היה אומר לי באמצע..וזה לגמרי בילבל אותי..
איזה ספר מומלץ למתחילים כדי ללמוד?
ואני לא נעלבת להפך, אני מעריכה את זה שאתה אומר לי אמת..
כמו ששאלתי מקודם, יותר עדיף לעשות חזרות של חמישה במישקל יותר כבד,לעשות הפסקה ושוב לחזור לחמישה עד שנישלם הסט עצמו בתרגיל? מאשר 15 חזרות רגילות עם מישקל פחות כבד,
בגלל זה אתה אומר שזה לא מתאים חזרות של 15, כי אי אפשר ככה להיתחזק?
אז בעצם המדריכים שם לא כ"כ מיומנים מאיך שאתה מסביר את תוכנית האימונים שלי, מה גם, שבהתחלה שנירשמתי לחדר כושר כל מאמן היה אומר לי להחזיק במקום אחר במכשיר, אחד היה אומר זה לא טוב בישבילך, השני היה אומר לי תחזיקי בצד והשלישי היה אומר לי באמצע..וזה לגמרי בילבל אותי..