הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני ודני סקוואט 100 קילו 20+ חזרות

David2309

משתמש פעיל
370
114
נק' מוניטין:
5,475
370
114
גל אולימפי אשדוד
אבל דני כל הכבוד, עשה קודם 80 על 22 חזרות ואאחרי איזה חצי שעה עוד 100 על 20 חזרות , הוא ממש מת, אני עוד בסדר יחסית אבל אני ממש לא בכושר הרבה זמן לא עשיתי סקוואט וחזרתי לא מזמן אני עדין עובד עם משקל נמוך יחסית..
הנה לי ממש בעייתי בגלל שאני בכלל לא רגיל להרבה חזרות .. אני עושה 5X5 5X6 בדרך כלל וגם זה אחרי שהרבה זמן לא עשיתי סקוואט ככה שאני בכלל לא בכושר..:\
הנה אני :
24 חזרות
http://img8.imageshack.us/i/mov00077.mp4/
20 חזרות
הנה דני :
http://img686.imageshack.us/i/mov00078.mp4/
לא רואים את החזרה הראשונה אבל אני עד לזה ... פשוט לא הספקתי לצלם..

דני זה danish94 ..

נערך לאחרונה:
כשהייתי פצוע עשיתי 100 קילו ל-25 חזרות. לא ראית אותי קורא לזה widowmaker squat, נכון?

איפה ראית אותו קורא לזה Widowmaker?
אני כתבתי את זה כשהעלתי את שלי ליוטוב. במיקרה שלי זה 75% מהמקסימום (135, כן אני יודע שזה נמוך).
ככה שבמקרה שלי השם מתאים.
עשיתי העתק-הדבק לרוב הפרטים כשהעלתי את שלו ליוטוב.

• פותח/ת השרשור
עוד שבועיים יש תחרות , אחרי התחרות אני יתחיל להכנס יותר רציני לסקוואט.. עוד חודש בערך אני מקווה שאני יעשה עם 120 -130 קילו ל20 חזרות. נכון להיום - כואב לי עכשיו הרגלים אחרי 100 קילו ל24 חזרות . אני ינוח לקראת התחרות , נראה כבר אחר כך מה נעשה..

נערך לאחרונה:
עוד שבועיים יש תחרות , אחרי התחרות אני יתחיל להכנס יותר רציני לסקוואט.. עוד חודש בערך אני יעשה עם 120 -130 קילו ל20 חזרות. נכון להיום - כואב לי עכשיו הרגלים אחרי 100 קילו ל24 חזרות . אני ינוח לקראת התחרות , נראה כבר אחר כך מה נעשה..

למה אתה בכלל עושה 20 חזרות?

לבדוק אם יש לו ביצים, למרות שהוא משקולן.

גם אחד המשקולנים אצלנו עשה פעם אימון קרוספיט עם 20+ חזרות לדדליפט 180 (אם אני זוכר נכון), וזה היה אחרי סטים של 15 חזרות עם סקוואט. וזה למרות שהוא משקולן 🤡

גם אחד המשקולנים אצלנו עשה פעם אימון קרוספיט עם 20+ חזרות לדדליפט 180 (אם אני זוכר נכון), וזה היה אחרי סטים של 15 חזרות עם סקוואט. וזה למרות שהוא משקולן 🤡
השמועות אומרות שקוראים לו אנטולי

1] הכאב שאחרי
2] זה עובד ממש טוב על סיבולת - אני צריך את זה..

חוץ מזה אני עושה את זה ממש לעיתים רחוקות ..
1. בשביל זה אתה יכול לבקש שירביצו לך.
2. למה אתה צריך סיבולת?

לבדוק אם יש לו ביצים, למרות שהוא משקולן.

1.לדעתי ללכת RM1 מצריך הרבה יותר ביצים, השמועות שיש קרוספיטים שעושים 100 air squat בלי לנוח כנראה יש להם ביצים ענקיות.

1. בשביל זה אתה יכול לבקש שירביצו לך.
2. למה אתה צריך סיבולת?

1.לדעתי ללכת RM1 מצריך הרבה יותר ביצים, השמועות שיש קרוספיטים שעושים 100 air squat בלי לנוח כנראה יש להם ביצים ענקיות.
לדעתי זה הכל ביחס לRM1 שלך. אם הRM1 שלך זה 260 אז אני חושב שאתה חתיכת משוגע אם אתה נותן 20 חזרות עם 200-210.

ללכת לסינגל RM1 זה סוג אחר של ביצים, אולי אחד זה ביצי ס1ס והשני זה ביצי הארדקור?

מה בדיוק דורש ביצים ב-1RM? זה או עולה או לא עולה ונגמר. בסקוואט של 20 חזרות אתה יודע שגם אם אתה חושב שאתה תמות בחזרה הבאה היא תעלה, ויש לך את ההחלטה אם לרדת למטה או לא.

מה בדיוק דורש ביצים ב-1RM? זה או עולה או לא עולה ונגמר. בסקוואט של 20 חזרות אתה יודע שגם אם אתה חושב שאתה תמות בחזרה הבאה היא תעלה, ויש לך את ההחלטה אם לרדת למטה או לא.

מבחינתי תמיד יורדים למטה
השאלה אם נמעכים או עולים

להיכנס מתחת שאין לך מושג אם אתה יכול להרים מצריך הרבה ביצים.
לרוץ מרתון אגב אז הרבה יותר קשה כל צעד יש לך החלטה אם להמשיך או לא, ואתה מרגיש מת כל צעד.
מבחינת סבל ברור שזה יותר גרוע, אבל גם ריצת מרתון...

הרבה יותר קל לעשות RM1-5. כמו שקולדפייר אמר או עולה או לא עולה, אין סבל כלום לא כואב.
לעומת זאת לפני שאתה נכנס לסקוואט RM20 במיוחד אם אתה עושה את זה עם 100+ קילו אתה פשוט יודע שזה הולך להיות שואה.
איזה ביצים צריך בשביל RM1? לדעתי זה כיף יחסית לRM20.
גבול הסף חומצת חלב לפחות בשבילי הוא הנוראי ביותר. הרבה יותר קשה לרוץ 2ק"מ מאשר 10ק"מ (על זמן) או ספרינט של 60 מטר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית