הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגביי אבקת חלבון- SYNTRAX Matrix 5.0

• פותח/ת השרשור yotamy6
  • פורסם בתאריך

yotamy6

משתמש מתחיל
211
0
נק' מוניטין:
-223
211
0
מישהו אולי היתנסה באבקה הזאת?
איך היא?
האם האבקה מתאימה לאחרי האימון? כי ראיתי שיש לה בערך 5 סוגי חלבון (מהירות ספיגה), ככה שמכול ה23 גרם חלבון שיש למנה רק חמישית מזה יהיה חלבון WHEY...תיאוריה נכונה?
תודה רבה לעוזרים! 😃

חלבון סינטרקס זאת אבקה שמשום מה עולה 400 שח ואמורה לעלות לא יותר מ 300 פלוס מינוס,ה SYNTRAX סתם יקרה.
אחרי אימון תתאים לך ISS שעולה 100 שח פחות,או דימטייז שעולה עשרות שקלים פחות.

כל הקטע של החמישה סוגי חלבון זה יותר גימיק שיווקי,לכן אמרתי לך שאחרי אימון עדיף לך חלבון מי גבינה וזהו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז איזה חלבון אתה ממליץ אם לא על ה SYNTRAX?
ולמה הוא בדיוק יותר טוב ממה שאני הבאתי פה?

אני ממליץ או על דיימטייז או על ISS,הן יותר עדיפות כי זה מי גבינה נטו.

האבקה הנמכרת היום ביותר הינה הדיימטייז
http://www.musclehouse.co.il/Elite_W...e-details.aspx
יש לה נתונים מעולים כמו 0 סוכר,מעט פחמימה ו 3 אנזימי עיכול ועוד...טעמים מומלצים זה הקפה מוקה,פינקולדה,קרמל,גם שאר הטעמים האחרים טובים והשוקו ממש אהוב!

האבקה השנייה היא ISS שנחשבת לטובה מאד במחיר מעולה,טעמים מומלצים קרם עוגיות,בננה,תות שדה.
http://www.musclehouse.co.il/ISS_WHE...X-details.aspx

אל תשכח שיש לך הנחת פורום של 10%,אתה מוזמן להתקשר לחנות שלנו בהרצליה ולהתיעץ עם מר ישראל אור שרעבי.

אני חושב שדיימטייז גם ככה אחת הטעימות בנוסף לאיכות שלה, ככה שבמקומך הייתי הולך עליה (אלא אם יש לך איזה קומבינה שלא מהעולם הזה על המחיר של הסינטרקס). המוקה קפה מעולה.

המוקה קפה של דיימטייז זה הרב מכר של דיימטייז ולא סתם הטעם שלו עם מים מעולה ועם חלב בכלל מעדן!! מה שבטוח הוא הרבה יותר טוב מחלבון SYNTRAX M5

אני לא מבין מה אתם מתרגשים מהשאלות על החלבון הזה, אישית הייתי שולח אותו לקנות את הISOSANSATION 93 כי כמו שכולם יודעים יש בו יש בו 93% חלבון בתערובת(נכון) וזה בדיוק אותו חצץ כמו השטות שעליה אנחנו דנים!!!! מה קרה , לישרא**** נגמר האופטימום אז הם מחפשים שטות אחרת לדחוף לאנשים, תשלמו 400 שקל על חצץ (זה זול, בישרא**** רשום שזה במקום 460 WOW איזו הנחה מדהימה) במקום לקנות DYMATIZE או ISS (אל תנסו בכלל להשוות בין הערכים התזונתיים של DYMATIZE לשטות הזו , DYMATIZE לוקח בגדול) במחיר נמוך יותר ועם תמורה הרבה יותר טובה.....אה סליחה שכחתי בסינטרקס יש מיליון סוגי חלבון והחלבון ביצה הוא זה שמייקר אותו......תגיד לי , מי המציא אותך?! מאיפה הבאת את השטויות האלה....... אהההה קראת את זה בישרא****....אז זה בטח נכון....... ליצן!!!!

עשיתי בדיקה לגביי האבקה הנ"ל, חשבתי אולי להזמין אותה לעצמי בגלל המחיר האטרקטיבי(בחו"ל).

עד שראיתי את הרכב החלבונים הלא כ"כ מחמיא: חלבון מי גבינה מרוכז-סבבה, אלבומין- מצויין, חלבון חלב מרוכז- סביר..קמצנים יכלו לשים מיסלר קזאין, חלבון חיטה- מה הם חשבו לעצמם?!.

עשיתי בדיקה לגביי האבקה הנ"ל, חשבתי אולי להזמין אותה לעצמי בגלל המחיר האטרקטיבי(בחו"ל).

עד שראיתי את הרכב החלבונים הלא כ"כ מחמיא: חלבון מי גבינה מרוכז-סבבה, אלבומין- מצויין, חלבון חלב מרוכז- סביר..קמצנים יכלו לשים מיסלר קזאין, חלבון חיטה- מה הם חשבו לעצמם?!.

תלמד חוק. מה שכתוב ראשון ברכיבים יש ממנו הכי הרבה במוצר. החלבון חיטה שם הוא זניח, הטעם נהדר והמחיר מאוד משתלם 42 דולר ל5 פאונד זה כלום כסף לעומת חלבונים אחרים שעולים 10-15דולר יותר לפחות- אני מסיים דלי בחודש אז ה10-15 דולר זה לא מעט.
יש לי 2 שקים שלה בדרך אני יעלה ביקורות.

החוק הזה לא חדש לי. אגב אתה לא יודע אם זה זניח או לא, בוא נגיד שיכול להיות ש-10%-25% יכולים להגיע ממקור החלבון המיותר הזה. לא עדיף לקנות אבקה שעולה 5$-10$ יותר?

שימוש בחלבון חיטה מראה על איכות ירודה, גם יתר המרכיבים לא ממש מהשורה הראשונה.

הסיבה היחידה שאני כרגע קונה את אופטימום היא בגלל שחרשתי את כל הטעמים של המטריקס ואני רוצה לגוון.

היא נראית לי מאוד אטרקטיבית במחיר. 43 דולר ל73 מנות אם אני זוכר נכון. ובגלל שלא הכל אייסולייטד זה סבבה גם בתור תחליף ארוחה כי הכל מתפרק לאט יותר.
כרגע אני משתמש בגורמט של דיימטייז, מעולה, טעים, מחזיקה אותי כמה שעות בין ארוחות ומוסיפה לי 350 מג סידן ליום שזה מעולה לי כי במוצרי חלב אני לא נוגע בחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית