נק' מוניטין:
-1,162
- 89
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הזמנתי אתמול דיימטייז שוקולד 😛
אם אתה רוצה לחסוך אני ממליץ על ISS - בייחוד אהבתי את הבננה. מתערבב בקלות.
חבר'ה תעשו לי טובה , להשוות בין דיימאטייז ליוניברסל זה פשוט מעליב...... הטעמים של דיימאטייז=פצצה , הקפה מוקה מ-ט-ו-ר-ף , הבננה והתות תערבבו אותם במים ממש קרים = כמו גלידה....פיצוץ. יוניברסל - תשלמו זול , תקבלו זול......(חבל שהדברים הטובים של יוניברסל לא מגיעים לארץ והיבואן מתבסס על דברים זולים וממש לא טובים).
1. מה שמעניין אותי יותר זה האיכות של החלבון עצמו של חברת יוניברסל, כי אף פעם לא התעסקתי עם החברה הזאת. (אגב אם תסתכל טוב תראה שהיא הכי זולה שיש בשוק מבחינת מחיר\כמות).
השאלה אם אכן יש בה 22 גרם חלבון למנה כמו שכתוב ולא פחות, ועד כמה החלבון איכותי ?
יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת ?
2. לגבי דימאטייז, לא ניסיתי את החלבון שלה, אבל פעם הבאתי מחול את ה-NO שלה : DYMATIZE EXPAND , פעל יחסית טוב (נתן פאמפ חזק, התאמנתי כמו מטורף), טעם לא מי יודע מה, מתערבב לא כל כך טוב.
3. ניסיתי את הגיינר וחלבון של ISS , הגיינר שלו ברמה מאד גבוהה, אהבתי, אבל החלבון לא כל כך (ניסיתי טעם שוקו), טעם סביר ומתערבב על הפנים (רק בבלנדר).
כל טעם יש לו את המתיקות שלו וזה בגלל שלדוגמא בשוקולד יש קקאו והוא לא רכיב מתוק,בטעמים אחרים יש רכיבים אחרים לכן כל טעם והמתיקות שלו,בחלבוני ISS הערכים של כולם אותו הדבר מבחינת קלוריות וכדומה.
שוקולד טעם אהוב ב ISS אבל ללא ספק הקרם עוגיות של ISS הוא הלהיט 😃
לגבי המחיר זה לא נכון המחירים לא הולכים לעלות,היבואן לא אמר לנו כלום על זה,הוא לא מעלה את המחיר וזה שקר,ומי שאמר לך את זה סתם ניסה להוציא מימך בעתיד יותר כסף על ISS,תהיה רגוע המחיר לא עולה גם לא בקרוב 😃
אתה עוד מעט תראה מחירים כאלו אצל כולם ואפילו יותר מזה, תחפש אשכול שלי על מחירי החלבון בעולם.פעם כשקניתי את החלבון של ISS שאלתי את בעל החנות על הטעמים שימליץ משהו, אמרתי לו שאני לא רוצה שיהיה ממש מתוק (מרוב שתמיד השתמשתי בגיינרים שדוחפים בהם המון סוכר,עד כדי כך שבא לך להקיא). בקיצור הוא המליץ על שוקו ובננה, שאלתי אותו על קרם עוגיות, אמר שהוא ממש מתוק, רציתי וניל, אבל נשאר לו חודש תוקף, כך שבסוף לקחתי את השוקו. כשטעמתי אותו, לא היה מתוק בכלל 😡 ! (אולי בגלל שהתרגלתי לגיינרים). אפילו כשהוספתי דגני בוקר מתוקים ועירבבתי אותו עם חלב לא עזר, אין טעם בכלל ! כנראה שהייתי צריך לקחת את העוגיות... 🙄
(אגב שמעתי ש ISS מעלים מחירים ובמקום 300-310 שח יהיה 360 , כנראה היבואן השתגע לגמרי או שזה החנויות...אבל מה שבטוח שבן אדם שפוי לא יקנה במחיר כזה 😆).
השאלה שלי אליכם : מה באמת עדיף, החלבון שהוא פחות מתוק או ההיפך ? כשלא מתוק, לא טעים, מן הסתם. אבל אם החלבון מתוק זה אומר שיש בו יותר מדי סוכר או ממתיק מלאכותי, שזה עוד יותר גרוע , שזה יכול להוביל לכך שבמנה יהיה פחות חלבון ממה שכתוב !