הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך דעה לגבי חלבון של יוניברסל

מצב
השרשור נעול
פעם כשקניתי את החלבון של ISS שאלתי את בעל החנות על הטעמים שימליץ משהו, אמרתי לו שאני לא רוצה שיהיה ממש מתוק (מרוב שתמיד השתמשתי בגיינרים שדוחפים בהם המון סוכר,עד כדי כך שבא לך להקיא). בקיצור הוא המליץ על שוקו ובננה, שאלתי אותו על קרם עוגיות, אמר שהוא ממש מתוק, רציתי וניל, אבל נשאר לו חודש תוקף, כך שבסוף לקחתי את השוקו. כשטעמתי אותו, לא היה מתוק בכלל 😡 ! (אולי בגלל שהתרגלתי לגיינרים). אפילו כשהוספתי דגני בוקר מתוקים ועירבבתי אותו עם חלב לא עזר, אין טעם בכלל ! כנראה שהייתי צריך לקחת את העוגיות... 🙄
(אגב שמעתי ש ISS מעלים מחירים ובמקום 300-310 שח יהיה 360 , כנראה היבואן השתגע לגמרי או שזה החנויות...אבל מה שבטוח שבן אדם שפוי לא יקנה במחיר כזה 😆).

השאלה שלי אליכם : מה באמת עדיף, החלבון שהוא פחות מתוק או ההיפך ? כשלא מתוק, לא טעים, מן הסתם. אבל אם החלבון מתוק זה אומר שיש בו יותר מדי סוכר או ממתיק מלאכותי, שזה עוד יותר גרוע , שזה יכול להוביל לכך שבמנה יהיה פחות חלבון ממה שכתוב !
מיקי בחייך:152on: 😣 כלכך הרבה שאלות על...חלבון, נו בחייאת, זה חלבון!!!!! קנית אחד , לא היה טעים תיקח אחד אחר!!! מחירי החלבון בעולם במגמת עליה, כרגע אין שינויים של המחירים בארץ וה-ISS נמכר ב-310 ש"ח עלפ"י מה שאני יודע. במידה והשוקו לא היה לך מתוק מספיק ,או שתיקח טעם אחר (המלצתי לך כבר קודם על הקרם עוגיות) או שתיקח את ה-DYMATIZE , תקנה את הקפה-מוקה ותדאג לשים מעט מים (200-250 מ"ל) עלי , לא תתאכזב הוא מצויין. יאללה תקנה כבר חלבון ותפסיק עם כל השאלות האלה זה לא שאתה הולך לקחת משכנתא......

נערך לאחרונה:
למה ללכת על כל החברות המוזרות האלה?
לך על בטוח עם דיימטייז. מבטיח לך שגם יותר טעים.
או ISS שהיא חברה אמינה מאוד.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מיקי בחייך:152on: 😣 כלכך הרבה שאלות על...חלבון, נו בחייאת, זה חלבון!!!!! קנית אחד , לא היה טעים תיקח אחד אחר!!! מחירי החלבון בעולם במגמת עליה, כרגע אין שינויים של המחירים בארץ וה-ISS נמכר ב-310 ש"ח עלפ"י מה שאני יודע. במידה והשוקו לא היה לך מתוק מספיק ,או שתיקח טעם אחר (המלצתי לך כבר קודם על הקרם עוגיות) או שתיקח את ה-DYMATIZE , תקנה את הקפה-מוקה ותדאג לשים מעט מים (200-250 מ"ל) עלי , לא תתאכזב הוא מצויין. יאללה תקנה כבר חלבון ותפסיק עם כל השאלות האלה זה לא שאתה הולך לקחת משכנתא......

אני פרפקציוניסט, אין מה לעשות 😵‍💫🥊. איפה ראית "הרבה שאלות". רק ביקשתי חוות דעת על החלבון של יוניברסל, למי שיש כבר ניסיון עם החברה הזאת, וזהו. מי שלא מכיר שלא יענה.

אני משתמש בחלבון שלהם
פעם היתי קונה תות עד שהם הוציאו קרם עוגיות וקניה הבאה תות בננה
מרוצה ממנה

חברה מצויינת

אני מישתמש בכול המוצרים שלהם וגם בחלבון בין היתר, החברה מצויינת והערכים של המוצר טובים מאוד, עזוב אותך מכול הטעמים המתוחכמים למינהם, סתם ביזבוז כסף מיותר על מוצרים מיוחצנים יותר מדי , יוניברסל חברה מצויינת .

אני מישתמש בכול המוצרים שלהם וגם בחלבון בין היתר, החברה מצויינת והערכים של המוצר טובים מאוד, עזוב אותך מכול הטעמים המתוחכמים למינהם, סתם ביזבוז כסף מיותר על מוצרים מיוחצנים יותר מדי , יוניברסל חברה מצויינת .
אתה משתמש בככככלללללל המוצרים שלהם:🙁:🙁 במה בדיוק בגיינר המצ'וקמק עם יחס פחמימות חלבון של 1:100,000 או באמינו הסתמי שלהם שכדי להגיע לערכים נורמליים אתה צריך לקחת 15 ביום , בשורפי השומן שלא עושים כלום או בGH החוקי שלהם שטוב כמו כוסות רוח למת!!!!! כנראה שאתה מאלה שלא אוהבים לשלם על מוצרים טובים (המוצר הטוב היחיד שמגיע לארץ והוא באמת טוב זה האנימל פאק כל השאר סתמי וללא טעם!!!). תגיד כמה כסף משלם לך היבואן כדי לכתוב כאן?? המוצרים היחידים שהם מיוחצנים מידי זה החצץ של יוניברסל.....כפי שכתבתי בהודעה הראשונה 3ק"ג חצץ + 200גר' אבקת שוקו = חלבון יוניברסל!!!

נמאס לי ממסחור הפורום. הושפעתם מתפוז?!
אני חושב שקיבלת את התשובה שלך.
(אישית הייתי הולך על ISS או דיימטייז)
ננעל.

נערך לאחרונה:
מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית