הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרירי בטן עליונים

scott steiner

משתמש מתחיל
267
0
נק' מוניטין:
75
267
0
יש לי שאלה
הגעתי למצב בחיטוב הזה שרואים כבר קוביות עליונות ומתחילים לראות את אילו בשורה השלישית,אבל בכל זאת יש שכבה של בטן תחתונה
בקיצור השאלה האם יש מצב שאני אמשיך בחיטוב ואז יראו עליונות ממש טוב ותחתונות צריך יהיה עוד להוריד או שיראו קוביות טוב רק במצב שכל הבטן תיהיה חטובה?

lionfacepalm.jpg

• פותח/ת השרשור
אני שואל ברצינות
כי השרירי בטן עליונים שלי בולטים ואני מקווה שיראו עוד חודש לפחות 4 קוביות בולטות

אני כבר 3 שבועות על 0 פחמימה ומקווה שאמשיך לרדת טוב
היקף בטן בחודש ושבוע כבר 78 אחרי שסוף מסה היתי 95
יד 45
שוקל 97

יש לי שאלה
הגעתי למצב בחיטוב הזה שרואים כבר קוביות עליונות ומתחילים לראות את אילו בשורה השלישית,אבל בכל זאת יש שכבה של בטן תחתונה
בקיצור השאלה האם יש מצב שאני אמשיך בחיטוב ואז יראו עליונות ממש טוב ותחתונות צריך יהיה עוד להוריד או שיראו קוביות טוב רק במצב שכל הבטן תיהיה חטובה?

תראה בגדול זה תלוי באפקה שאתה לוקח ,ולפי מה שאתה כותב ניכר שקנית אפקה לשכבה עליונה + אמצעית
הרי זה ידוע שלשכבה התחתונה זה הכי יקר.

שיהיה שבוע טוב ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
מספיק להסתלבט,אני שואל ברצינות
בבטן עליונה רואים יותר טוב סימנים של מרובעים ובתחתונה יש יותר שומן
השאלה אם בעליונה אפשר שיהיו מרובעים בולטים אפילו שבתחתונה יש עוד שכבה?

• פותח/ת השרשור
אני מעריך שסביב ה13-12
השריר יותר בולט כמובן ובטן שטוחה ויש סימנים של מרובעים

איזה מרובעים? מרובעים זה כללי מידיי.
אם אתה רואה דלתונים \ מעוינים זה אומר שאתה צריך לרדת עוד באחוז שומן וזה אוטוטו יסתדר. אם זה טרפזים \ מקביליות סימן שמדובר בשומן עיקש, ואז תעשה פרוטוקולים של לייל.

אחי.
קח מערוך אחי ותרדד איפה שאתה לא רואה ריבועים אחי השומן יתפזר ותיראה קוביות אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית