הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודשיים אחרי סייקל

yohay26

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני חודשיים אחרי סייקל ורמת ה-lh וה-fsh אפסיים בדם לכן גם אין יצור טסטוסטרון , מה עושים במקרה כזה?

• פותח/ת השרשור
פירוט סייקל

שבוע 1-10 טסט אנתת 400 Ml שבוע
שבוע 1-10 דקה 400 ML שבוע
שבוע 2-8 טורניבול 30 מ'ג כל יום
שבוע 8-10 כוריגון 20 iu כל יומיים
שבוע10-12 נולבדקס 10 מג כל יום

איך בדקת את רמת הטסטוסטרון ושאר הדברים, בבדיקת דם?
אני גם לקראת סוף הסייקל ואני רוצה לעשות גם את הבדיקה , של הטסטוסטרון בגוף,
תודה..

אני לא מתיימר להיות מבין גדול אבל מזה המינונים האלה ב PCT?
20 UI כל יומיים? זה כאלו אתה לא מכניס כלום, 10 מג נולבדקס? אתה צריך 40 בכלל כל יום
המינונים לא נכונים, הזמן הרצה שלהם לא ארוך מספיק.
מי "לימד" אותך לעשות PCT כזה?

כמה זמן אחרי הסייקל כדאי לגשת לבדיקת דם בשביל לבדוק את תקינות ההורמונים והכבד?
ושאלה נוספת מי שלא עשה PCT אחי הסייקל , מה הסיכון שיש בזה, אם בכלל או שזה תלוי ושונה בכל בן אדם?
תודה..

בגלל זה עדיף לכחת בסייקל בפורווירון עד הסוף הסייקל

וגם כורגיון אני אישית לוקח 1500 או 3000כל 5 ימים למשך 3 שבועות

וגם לוקח כלומיד

נולבדקס 10 יום 40מג ועוד 20 יום 20 מג

אבל אל תהיה לחוץ אחי תעשה בדיוק עוד חצי שנה הכל היה מסודר אבל זה לא טוב כי זה פוגע בסייקל כי הטסט נותן כוח וגם הוא ממש נופעל אחרי הסייקל אתה מעבד שריר וגם יכול לעלות באחוז שומן

שוב ושוב אנשים עושים טעויות, מי בדיוק אמר לך לקחת 20IU ביום? "יוסי עם יד 50 בחדר כושר?"
אם היית נכנס לפני כן לפורום והיית קורא את המאמר על הכוריגון, היית מבין כמה צריך לקחת ומתי.
בכל מקרה 20IU זה מינון בדיחה ולא מזיז לגוף בכלל.
מה גם שה PCT שלך גרוע, לקחת סה"כ שבועיים נולבדקס ועוד רק 10 מ"ג ביום, שהמינון ההתחלתי לנולבדקס לאחר הסייקל הוא 40 מ"ג.

תלך לרופא ותספר לו בדיוק שלקחת סייקל, אתה תקבל על הראש אבל אולי יהיה אפשר לעשות משהו.

PCt מהגרועים שראיתי אם אפשר בכלל לקרוא לדבר כזה PCT, ברור שרמות הטסט' שלך יהיו אפסיות, לפחות קיבלת עצה טובה ממשין-הד, תממש אותה ולפעם הבאה כוריגון אתה לוקח למשך כל הסייקל 250iu x 2 בשבוע.

את הדקה הייתי מפסיק בשבוע 9 ושבועיים אחרי הזריקה האחרונה של הטסט לוקח נולבדקס 40/40/20/20

אז אם לא עושים PCT אחרי סייקל , מה הסיכון בזה? או שלגוף לוקח רק יותר זמן לחזור לעצמו ?
מעניין אותי לדעת את זה

ה PCT מכיל חומרים אנטי אסטרוגנים, במידה ולא תיקח PCT, בעיקר אתה מסתכן בג'ינו.
כי האסטרוגן בגוף יעלה כדי לפצות על הטסטוסטרון החסר.

• פותח/ת השרשור
חשק מיני

בטח אין לי חשק מיני בכלל ממש עקר , אני אבל יותר מתבאס מהירידה של הגוף אני מרגיש גם ממש חלש

לדעתי הכל יתאזן עוד תקופה מסויימת אבל מי באמת לימד אותך לעשות פיסיטי כזה הזוי ...
קח עוד כוריגון ונולבה ...

• פותח/ת השרשור
טעות בpct

מישהו כאן בפורום חווה את מה שיש לי או מכיר מישהו שהשתבשו לו ההורמונים אחרי הסייקל ואם כן איך הוא יצא מזה ? (אני בדיכאון כל יום שעובר אני מאבד את השרירים ואת הכח בא לי למות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית