הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חודשיים אחרי סייקל

yohay26

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
אני חודשיים אחרי סייקל ורמת ה-lh וה-fsh אפסיים בדם לכן גם אין יצור טסטוסטרון , מה עושים במקרה כזה?

מישהו כאן בפורום חווה את מה שיש לי או מכיר מישהו שהשתבשו לו ההורמונים אחרי הסייקל ואם כן איך הוא יצא מזה ? (אני בדיכאון כל יום שעובר אני מאבד את השרירים ואת הכח בא לי למות)

לי זה קרה אבל לא הרגשתי שיורד לי השרירים או משהו כזה פשוט עשיתי בדיקות דם והטסט היה נמוך אחרי 5 חודשים עשיתי עוד פעם והכל חזר

למה משנה איזה PCT תעשה הטסט נופעל אחרי הסייקל כי שהוא בסייקל הוא לא עובד

דבר שני אני אישית לוקח פרווירון כל הסייקל וגם אחרי הסייקל פה בפורום חושבים שה זה לא טוב אבל כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון בסופו של דבר

זה לא קשור טוב או לא טוב, זה קשור להיגיון - אתה לוקח הורמון אנדרוגני טהור במהלך ה PCT, אז מה עשית כאן?
אם תיתן לי הסבר הגיוני ומשכנע, אני אשנה את דעתי.
בינתיים אתה טוען שזה נכון בגלל החבר'ה ה"גדולים" שמבחינתך הם מבינים יותר ממני.
(שלא תבין אותי לא נכון, אני לא בא בגישה מתנשאת)

לי זה קרה אבל לא הרגשתי שיורד לי השרירים או משהו כזה פשוט עשיתי בדיקות דם והטסט היה נמוך אחרי 5 חודשים עשיתי עוד פעם והכל חזר

למה משנה איזה PCT תעשה הטסט נופעל אחרי הסייקל כי שהוא בסייקל הוא לא עובד

דבר שני אני אישית לוקח פרווירון כל הסייקל וגם אחרי הסייקל פה בפורום חושבים שה זה לא טוב אבל כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון בסופו של דבר

לקחת פרווירון בזמן הPCT זה בדיוק כמו לקחת כל סטרואיד אורלי אחר, אזי אתה מבצע PCT בזמן שאתה עדיין בסייקל מה שאומר שאתה לא ממש מבצע PCT, כן פרווירון זה סטרואיד..

אין שום הגיון בלקחת את החומר הזה בזמן PCT, לפני הרבה מאוד זמן היו שנהגו לעשות זאת, כל מי שעושה את זה היום אין לו מושג וחצי מושג בחומרים והשפעתם על הגוף ובטח שלא צריך לייעץ לאף אחד אחר על אופן השימוש בחומרים.

1. לעולם אל תעשה סייקל של דקה\טרן ללא HCG במהלך הסייקל. אם אתה כבר משתמש לקראת הסוף, בטח שלא 20 יחידות כל יומיים, זה לא מדגדג את קצה האשך.
2.תמיד תכלול כלומיד ב PCT של דקה. קריטי.
3.אני אישית ממליץ בחום על CABER הידוע גם בשמו DOSTINEX, אם לא בשימוש במהלך הסייקל, אז לפחות במהלך ה PCT בכדי להוריד את רמות הפרולקטין. הרבה פעמים החוסר תפקוד מיני בסטירואידים שהם פרוגסטינים נובע מרמות גבוהות של פרולקטין...אם אתה לא בטוח, לך ותעשה בדיקת דם.

4.תעשה PCT מחודש. תריץ במהלך שלושה שבועות 1500 יחידות של HCG מפוצלות לשלוש זריקות בשבוע, ולאחר מכן תתחיל פרוקוטול של כלומיד 50\50\100\100 ונולבה 20\20\40\40 ואתה אמור להיות בסדר...אחרי כל זה תחכה חודש מינימום (עדיף יותר) ותעשה בדיקות דם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית