הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 80 ק''ג לבדיקה

minimonster

משתמשת כבוד
2,672
400
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
19,428
2,672
400
בבית
באימון האחרון העליתי את המשקל ל-80 ושלא כהרגלי לעשות רומני- עשיתי דדליפט רגיל. היה קשה- אבל השתדלתי לעשות "לפי הספר"..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בגדול - בסדר גמור.
דגשים:
1. קודם היכנסי לתנוחה עם הרגליים ורק אז אחזי את ההמוט עם הידיים.
2. את עולה קודם עם הישבן בלי למשוך את המוט וכך את מאבדת את יכולת המשיכה ולכן קשה לך לנעול למעלה (עוד נקודה לשפר). זה פשוט הופך יותר ל- SLDL ואם אני לא טועה, הארבע ראשי עובד כך פחות.

הדדליפט סה"כ בסדר. שימי לב מה קורה לתחת שלך לפני שהמוט עוזב את הרצפה (הוא עולה קצת) -- שם הוא היה צריך להיות מלכתחילה.

אלון, זה לא הפך להיות SLDL בשום צורה.

לא התכוונתי שזה SLDL בדיוק; להבנתי, ברגע שהישבן מתרומם מוקדם מדי, הגלוטס וההמסטרינגס יהיו יותר דומיננטיים על חשבון הארבע ראשי, כמו שקורה ב- SLDL.
תקן אותי אם טעיתי.

הישבן שלה מתרומם לפני שהמוט עוזב את הרצפה בגלל שהוא ממוקם לא נכון, לא בגלל שהיא מושכת לא בסדר.

• פותח/ת השרשור
בגדול - בסדר גמור.
דגשים:
1. קודם היכנסי לתנוחה עם הרגליים ורק אז אחזי את ההמוט עם הידיים.
אני משתמשת ברצועות- אז אני קודם צריכה ללפף אותן ורק אז יכולה להכנס לתנוחה עם הרגליים...

---------- התגובה התווספה ב 13:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:54 ----------

אגב SLDL... בספר על הדדליפט או במקום אחר בפורום יש משהו על זה? (אני הגעתי רק לאמצע שלו).. אני עושה גם SLDL (ביום אחר) אבל אני ממש לא סגורה על הטכניקה הנכונה שלו - ומכמה מאמנים קיבלתי דגשים שונים.

לא התכוונתי שזה SLDL בדיוק; להבנתי, ברגע שהישבן מתרומם מוקדם מדי, הגלוטס וההמסטרינגס יהיו יותר דומיננטיים על חשבון הארבע ראשי, כמו שקורה ב- SLDL.
תקן אותי אם טעיתי.

הישבן שלה מתרומם לפני שהמוט עוזב את הרצפה בגלל שהוא ממוקם לא נכון, לא בגלל שהיא מושכת לא בסדר.

לא הבנתי איך זה מתייחס למה שכתבתי.

שוב, לא התכוונתי שהיא עושה SLDL, אלא שבמצב שהישבן עולה לפני שהרגליים מתחילות להתיישר, הארבע ראשי פחות פעיל מאשר בדדליפט קלאסי, כמו שקורה ב- SLDL.

אני משתמשת ברצועות- אז אני קודם צריכה ללפף אותן ורק אז יכולה להכנס לתנוחה עם הרגליים...

---------- התגובה התווספה ב 13:23 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:54 ----------

אגב SLDL... בספר על הדדליפט או במקום אחר בפורום יש משהו על זה? (אני הגעתי רק לאמצע שלו).. אני עושה גם SLDL (ביום אחר) אבל אני ממש לא סגורה על הטכניקה הנכונה שלו - ומכמה מאמנים קיבלתי דגשים שונים.

יש ב Starting Strength, ממליץ לקרוא שם.

לא הבנתי איך זה מתייחס למה שכתבתי.

שוב, לא התכוונתי שהיא עושה SLDL, אלא שבמצב שהישבן עולה לפני שהרגליים מתחילות להתיישר, הארבע ראשי פחות פעיל מאשר בדדליפט קלאסי, כמו שקורה ב- SLDL.

כי היא לא יכלה להיות במצב אחר. הישבן שלה היה אמור לעלות למקום הנכון בו הוא צריך להיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית