הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טכניקה גרועה – מארק ריפאטו - מאמר חדש!

SystematicChaos

A girl, but squats more than you
1,801
3
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
16,321
1,801
3
האם אתם מבצעים את התרגילים בחדר הכושר בטכניקה נכונה? למה בכלל נדרש לעשות את כל התרגילים בצורה מסויימת ולא אחרת? איך המבנה האנטומי של גוף האדם מושפע מטכניקה לקוייה? מארק ריפאטו מסכם כל זאת במאמר הבא.

טכניקה גרועה – מארק ריפאטו

תהנו!

Ibufen
Ibuprofen

בארה"ב מוכרים איבופן בכל סופרמרקט ובארץ לא ממש קניתי אלא קיבלתי מרשם מרופא למשהו חזק יותר, אז לא יודע בדיוק איזה שם לומר לך, זה מה שעלה לי
http://www.infomed.co.il/Drug-13/
שים לב שבכל תרופה יש מינון שונה ומרכיבים נוספים ככה שהייתי הולך על הנקי ביותר, גם תלוי למה אתה רוצה את זה ולכמה זמן, יש פרוטוקולים שי ריפ וביל סטאר לגבי איבופן, אישית לא ניסיתי אותם כי הם נשמעים ביזארים אבל הרבה אנשים שכן ניסו אומרים שזה עובד.
מדובר על 5 ימים מינון של סוסים 2-3 גרם ואז תחזוקה במינון המקובל.

טוב העברתי שאלה בפורום תרופות וגם שלחתי שאלה לרוקחת במייל

ברגע שאקבל תשובה אני יעדכן באשכול הזה

תודה רבה.

האם יצא למישהו להשתמש בכדורים האלה לצורך שיכוך כאבים?
http://www.teva-israel.co.il/Medicine.asp?cid=84&pid=39
כן. זה נמצא בארץ כנקסין או כפוינט. זה מאוד דומה לאיבופרופן (אדויל, נורופן וחברים) וכן גם לאטופן וחבריו. נוגדי דלקות לא סטרואידים שעובדים על COX 1+2. בגלל שהם מעכבים גם COX 1
עדיף שלא להשתמש בתרופות אלה בימינו על מנת לטפל בדלקות, אלא להשתמש בתרופות כגון סלקוקס/ ארקוקסיה שיעשו את העבודה באופן טוב יותר מבלי לפגוע בקיבה (עובדים בעיקר על COX2).

האנזים COX1 קשור ביצירת הגנה על הקיבה. ולכן לקיחה מרובה ולאורך זמן של התרופות מהסוג הראשון יכולה לגרום לקיבים/דימום וכו'.
מה גם שאת המשפחה השניה לוקחים רק פעם ביום וזה יותר נוח.

ולכל חסידי ריפטו וסטאר ( 🙌👑), אני בטוח שהם המליצו על הפרוטוקולים האלה לפני השקת והוכחת פעולתם של מעכבי COX2. מבטיח מניסיון שזה עושה את העבודה באותה יעילות.

נערך לאחרונה:
כן. זה נמצא בארץ כנקסין או כפוינט. זה מאוד דומה לאיבופרופן (אדויל, נורופן וחברים) וכן גם לאטופן וחבריו. נוגדי דלקות לא סטרואידים שעובדים על COX 1+2. בגלל שהם מעכבים גם COX 1
עדיף שלא להשתמש בתרופות אלה בימינו על מנת לטפל בדלקות, אלא להשתמש בתרופות כגון סלקוקס/ ארקוקסיה שיעשו את העבודה באופן טוב יותר מבלי לפגוע בקיבה (עובדים בעיקר על COX2).

האנזים COX1 קשור ביצירת הגנה על הקיבה. ולכן לקיחה מרובה ולאורך זמן של התרופות מהסוג הראשון יכולה לגרום לקיבים/דימום וכו'.
מה גם שאת המשפחה השניה לוקחים רק פעם ביום וזה יותר נוח.

ולכל חסידי ריפטו וסטאר ( 🙌👑), אני בטוח שהם המליצו על הפרוטוקולים האלה לפני השקת והוכחת פעולתם של מעכבי COX2. מבטיח מניסיון שזה עושה את העבודה באותה יעילות.

צריך מרשם בשביל התרופות שרשמת, לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית