הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סקר | קפאין או מוצר קדם אימון (NO למיניהם)

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
מה אתם אומרים?
מה עדיף לפי דעתכם לקחת לפני אימון?
קפאין או מוצר קדם אימון כמו JACK3D, NO EXPLODE ושאר הNO למיניהם...

• פותח/ת השרשור
לדעתי פורמולות זה בזבוז כסף. תכין פורמולה בעצמך.

לא שאלתי אחי.. פשוט מעניין אותי לדעת מה החבר'ה פה חושבים..
(אישית אני מעדיף ממש בקצת יותר את NO כי זה לא רק נותן מרץ ואנרגיה לעומת קפאין.. בכל זאת אני משתמש בקפאין בינתיים =\..)
מעניין אותי ד"א איך אני יכול להכין פורמולה בעצמי?

אפדרין+סוכר ענבים.
ואם אתה לא בעניין אפדרין: קפאין+טירוזין+סוכר ענבים.

• פותח/ת השרשור
אפדרין+סוכר ענבים.
ואם אתה לא בעניין אפדרין: קפאין+טירוזין+סוכר ענבים.

אם לא היו לזה כלכך הרבה תופעות לוואי והיה לי קצת מושג בזה הייתי משתמש בזה בחיטוב.. (אפדרין)
ולא נראה לי שהפורמולה הזאת שהבאת לי פה תעזור מי יודע מה במסה... (תקן אותי אם אני טועה)

אתה טועה ובגדול.
הרבה אנשים משתמשים בה והיא חסכונית בכסף ועובדת אחלה- בדיוק כמו שאר הפורמולות (לפחות לדעתי, יש הרבה אנשים עם אפקט פלסבו של פורמולות שטוענים אחרת).
לייל טוען שזה היה התחליף האולטימטיבי שלו לספורטאים שלא יכלו לקחת אפדרין בזמני תחרות ושזה נותן אפקט מאוד דומה לאפדרין.
יש כאלה שלוקחים גם קריאטין, כדי שזה יראה ממש כמו פורמולה, אבל לדעתי זה לא נותן כלום.
לא נראה לי שיש פורמולה שאני אגיד עליה שהיא שווה את הכסף, זה פשוט נראה לי בזבוז ושכדאי להשקיע כסף בדברים מועילים יותר.
וכמובן שאני אישית משתמש בזה וזה אחלה.

נערך לאחרונה:
אתה טועה ובגדול.
הרבה אנשים משתמשים בה והיא חסכונית בכסף ועובדת אחלה- בדיוק כמו שאר הפורמולות (לפחות לדעתי, יש הרבה אנשים עם אפקט פלסבו של פורמולות שטוענים אחרת).
לייל טוען שזה היה התחליף האולטימטיבי שלו לספורטאים שלא יכלו לקחת אפדרין בזמני תחרות ושזה נותן אפקט מאוד דומה לאפדרין.
יש כאלה שלוקחים גם קריאטין, כדי שזה יראה ממש כמו פורמולה, אבל לדעתי זה לא נותן כלום.
לא נראה לי שיש פורמולה שאני אגיד עליה שהיא שווה את הכסף, זה פשוט נראה לי בזבוז ושכדאי להשקיע כסף בדברים מועילים יותר.
וכמובן שאני אישית משתמש בזה וזה אחלה.

ניסית NO ? כי אני ניסיתי וזה כן נתן הרבה כוח, אבל הייתה תופעת לוואי מאוד לא נעימה, שאחרי אימון אתה מרגיש כאילו חטפת התקף לב או מעכו לך את החזה עם טרקטור.

200 מ"ג קפאין (אם לא משפיע אפשר להגדיל את המינון)
1.5-2 גרם טירוזין
סקופ סוכר ענבים

הפורמולות וכל המוצרי קדם אימון הם גימיק שיווקי, שלא באמת שווה את הכסף.
אם אתה מחפש פוש מבחינת כוח, לך על קריאטין אם אתה מחפש מרץ לך על מה שEMZ הציע לך, למרות שאני אף פעם לא ניסיתי את השיטה השנייה, אבל שמעתי שהפוש שזה נותן זה אחלה של דבר.

רוב הפורמולות יקרות וחרטא
ג'ק זול וסבבה
קפאין לבד לא אותו דבר בכלל, אם אתה לוקח קפאין+אפדרין זה כבר משהו אחר

אם לא היו לזה כלכך הרבה תופעות לוואי והיה לי קצת מושג בזה הייתי משתמש בזה בחיטוב.. (אפדרין)
ולא נראה לי שהפורמולה הזאת שהבאת לי פה תעזור מי יודע מה במסה... (תקן אותי אם אני טועה)

יש לזה תופעות לוואי אבל? ממה שזכור לי אין לזה כל עוד אתה תשתמש בחכמה.
תראה, אם הבנתי נכון מדובר בצמח. זה טבעי.
הוא היה בשימוש הרבה מאוד שנים עוד בעולם היותר עתיק. כל עוד מדובר במשהו טבעי אני חושב שאם תשתמש בו כמו שצריך לא יקרה משהו שלא צריך לקרות. ושוב, צריך לדעת איך להשתמש.

קח לדוגמא סמים, נניח סמי הזיה.
יש כל מני שאמנים שמשתמשים בזה למטרות מסויימות של מודעות, דמיון מודרך וכו ויש טמבלים שלוקחים את זה לפני מסיבת רייב עם כל מני רעשים, מוזיקה אלקטרונית, אורות וכו והם לא מבינים איך הם נכנסים לסרט רע.

תחשוב על זה.

• פותח/ת השרשור
לגבי הנו אקספלוד שהשתמשתי בו הוא עבד עליי מצוין ובאמת נתן הרבה כח ומרץ פאמפ פוש ומה לא...
לגבי האפדרין עם הסוכר ענבים.. אשמח לדעת על מינון מומלץ.. עוד חודש חיטוב ואני רוצה להתחיל להשתמש בזה.. השאלה עכשיו כמה מכל דבר.. ואם מומלץ לשלב את זה עם עוד משהו =]

לגבי הנו אקספלוד שהשתמשתי בו הוא עבד עליי מצוין ובאמת נתן הרבה כח ומרץ פאמפ פוש ומה לא...
לגבי האפדרין עם הסוכר ענבים.. אשמח לדעת על מינון מומלץ.. עוד חודש חיטוב ואני רוצה להתחיל להשתמש בזה.. השאלה עכשיו כמה מכל דבר.. ואם מומלץ לשלב את זה עם עוד משהו =]

תיכנס לפורטל מאמרים, בקטגוריה של סטרואידים ותרופות בעמוד לפני אחרון יש שם מאמר על כל מה שאתה צריך לדעת על אפדרין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית