שלום שלום לכולם

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
טוב אז חזרתי לארץ לפני חודש, מתוכם ישבתי בכלא 4 12 יום, התחלתי טירונות לפני 4 יום ונישארו לי עוד 4 שבועות. (טירונות 02)
מנסה כמה שיותר להיתאמן למרות שהטירונות קצת מפריעה..והחום הזה גם לא ממש עוזר לי

כל מיקרה מה הישתנה כבר?
עידן הגיע ל300 סקוואט?

אחלה שיהיה לך בהצלחה בצבא, ולפי השמועות בגלל הקיצוץ בתקציב יש מצב רציני שתשרת שנתיים וחצי.

• פותח/ת השרשור
אחלה שיהיה לך בהצלחה בצבא, ולפי השמועות בגלל הקיצוץ בתקציב יש מצב רציני שתשרת שנתיים וחצי.

אני שמעתי שזה נוגע רק לקרביים..אבל נראה איך זה יתקדםתודה רבהמשה:כן יצאתי בזול, לא נישפטתי בבית דין וזה היה המזל שלי..נישפטתי בבסיס ששם אתה יכול לקבל עד 28 יום בפנים

אני שמעתי שזה נוגע רק לקרביים..אבל נראה איך זה יתקדםתודה רבהמשה:כן יצאתי בזול, לא נישפטתי בבית דין וזה היה המזל שלי..נישפטתי בבסיס ששם אתה יכול לקבל עד 28 יום בפנים

לג'ובניקים השירות יתקצר בטוח לפני קרביים.
כך תשירות בקלות, ואני מקווה שלא יציקו לך יותר מידי.

באמת יצאת בזול.. יש לי ידידה שהצהירה שהיא דתייה ואז התחרטה(לפני הגיוס) ואמרה שהיא שיקרה ולפי מה שהיא אומרת היא הולכת לשבת 3 עד 6 חודשים..

נערך לאחרונה:
נשמע לי הזוי כאילו.. אם יקצרו לי את הסדיר בחצי שנה משמע אני אכנס לקבע יותר מוקדם = הצבא יפסיד כסף בטווח הקצר.. אבל נו מילא, אפשר רק לחלום 😃

ירון1!! דבר איתי שיש לך זמן

דאוס מתאומר עם ישלי קיצור של חודשיים יש מצב שיהיה לי קיצור של 8 חודש?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית