גם אני לא, אבל ביבי עבד על העניין נרמול היחסים עם מדינות המפרץ וערב שנים. על זה אתן לו קרדיט.
סוף סוף דיבור לעניין.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אני לא, אבל ביבי עבד על העניין נרמול היחסים עם מדינות המפרץ וערב שנים. על זה אתן לו קרדיט.
זה באמת התועלת של ההסכםרק אנשי עסקים ספציפים יכלו לעשות סחר איתם. גם אם הבנתי נכון, הסחר לא היה ישיר, אלא דרך גורם שלישי (מה שיכול לייקר).
עכשיו כשזה פתוח, כולם יוכלו ותהיי אפשרות לתיירות.
קרדיט יש איפה שמגיע לו, אבל עדיין לא רוצה שהוא יסחור בסודות מדינה.גם אני לא, אבל ביבי עבד על העניין נרמול היחסים עם מדינות המפרץ וערב שנים. על זה אתן לו קרדיט.
זה בידיוק מה שביבי מנסה להשיג, לדחות את המשפט כל כך עד שהעניין נהיה מעוס ולא מעניין. נמאס לדבר על זה, אבל עד שזה לא יפתר אסור לתת לזה לרדת לתחתית רשימת האינטרסים שלנו
הייתי אומר את אותו הדבר, שזה הישג יפה מאוד. אבל מצד שני לא היו לי את אותן חששות שיש לי כאשר מדובר בחשוד בפלילים שמנהל את כל העסק.
ואם הוא היה עושה את זה בחשאי בלי לספר אפילו לקבינט שלו, אז הייתה לי ביקורת זהה.
גיבוי תצטרך לחכות מעט עד שיתברר, אבל לדעתי זה לא סתם האשמה שהגיעה משום מקום, אלא איפושהו מהדרג של ביבי.
ומה זה גורם אנטי ביבי? אי אפשר לומר שהעיתונות שמדווחת על המעשים של ביבי היא אנטי נגדו, זו סתם שטות מפיו של הביב, ניסיון ליצור אי-לגיטימציה לביקורת כלפיו
שלא תבין לא נכון, אני בדעה שלך לגבי ביבי (מבין שאתה מכוון לעניין הצוללות), רק מסתייג מהחלק בו מגיע לו את כל הקרדיט.קרדיט יש איפה שמגיע לו, אבל עדיין לא רוצה שהוא יסחור בסודות מדינה.
מי אתה רוצה שידווח על זה? ריקלין? עמית סגל? כל מי שמלקק לו?גורם אנטי ביבי זה דרוקר, גליקמן, אמנון לוי, רינה מצליח ואחרים שהשנאה נוטפת להם מהעיניים כשהם שומעים את המילה ביבי.
ושוב, אני מרגיש צורך להגיד את זה כל פעם כדי שזה יהיה ברור, אני לא מצביע ביבי ואפילו לא אוהב אותו אבל כשהאנשים האלה מדברים עליו אתה רואה שאין בהם טיפת אובייקטיביות ושהם יאמרו הכול אם זה יוריד מהאהדה אליו אפילו במעט.
לא הבנתי, אתה טוען שכל הקרדיט מגיע לו או ההיפך?שלא תבין לא נכון, אני בדעה שלך לגבי ביבי (מבין שאתה מכוון לעניין הצוללות), רק מסתייג מהחלק בו מגיע לו את כל הקרדיט.
ההסכם כבר נחתם?טראמפ הביא לביבי את ההסכם על מגש של כסף. אינטרס פוליטי לקראת בחירות בארה"ב.
העיקר שההסכם נחתם זה מה שחשוב, וברכות לכל הצדדים והנוגעים בדבר.
שנה מהיום אני יושב שם בקזינו
ההסכם כבר נחתם?
בוא נקווה שלא יהיה גל רביעי/חמישי/שישי/מספר כלשהו ואז אני אולי אפגוש אותך שם 😁שנה מהיום אני יושב שם בקזינו
רוב הקרדיט מגיע לו (מניח שיש עוד לא מעט אנשים מאחורי הקלעים, כולל ראש המוסד).לא הבנתי, אתה טוען שכל הקרדיט מגיע לו או ההיפך?
בוא נקווה שלא יהיה גל רביעי/חמישי/שישי/מספר כלשהו ואז אני אולי אפגוש אותך שם 😁
מי אתה רוצה שידווח על זה? ריקלין? עמית סגל? כל מי שמלקק לו?
זה הבעיה, שעם ביבי אי אפשר לדעת אם ראש המוסד היה מעורב.רוב הקרדיט מגיע לו (מניח שיש עוד לא מעט אנשים מאחורי הקלעים, כולל ראש המוסד).
צריך להיסגר איך מזהים אחד את השני, אולי לפי הוורידים בבייספס 🙄ניפגש ברולטה
כאן זה עבד לו, ועכשיו הוא יכול לקחת על זה קרדיט. בקורונה זה ממש לא עובד לו, פחד (ועדיין פוחד) להציל סמכויות לכל מיני גורמים בשביל שלא יקחו לו את הקרדיט. למשל להציל סמכויות לפרויקטור או למערכת הביטחון כמו שבנט בזמנו הציע.זה הבעיה, שעם ביבי אי אפשר לדעת אם ראש המוסד היה מעורב.
ברגע שמדובר באדם שלא מתייעץ עם שום דרג, אי אפשר לדעת מי היה מעורב ומה סוכם
ואני מעדיף שלא יעמוד בראש אותו הסכם אדם שמהמר רק על עצמוכאן זה עבד לו, ועכשיו הוא יכול לקחת על זה קרדיט. בקורונה זה ממש לא עובד לו, פחד (ועדיין פוחד) להציל סמכויות לכל מיני גורמים בשביל שלא יקחו לו את הקרדיט. למשל להציל סמכויות לפרויקטור או למערכת הביטחון כמו שבנט בזמנו הציע.
זה באמת הכי מפחיד אותי, שבנאדם יכול לשלוף הישג חשוב מאוד לישראל רק בגלל סקרים, לא בגלל שהוא באמת רוצה לעזור לישראל, אלא כי הוא רוצה להיבחרג. שמעתי לא מעט דעות שביבי ניסה בכוונה לתזמן את ההסכם בתקופה שבה הוא חלש פוליטית בסקרים וככל הנראה לקראת בחירות (לאור אי אישור התקציב), ובנוסף, בזמן שגנץ בניתוח ועל כך הוא יזכה ליותר קרדיט (וגנץ לא יזכה לקרדיט בכלל).
זה גורם לי לחשוב שהבן אדם הזה אשכררה היה יכול להיות אחלה ראש ממשלה, אם הוא רק היה רוצה ולא היו לו 3 כתבי אישום. העניין הוא שלא אכפת לו מהמדינה אלא רק מעצמו.זה באמת הכי מפחיד אותי, שבנאדם יכול לשלוף הישג חשוב מאוד לישראל רק בגלל סקרים, לא בגלל שהוא באמת רוצה לעזור לישראל, אלא כי הוא רוצה להיבחר
מי אתה רוצה שידווח על זה? ריקלין? עמית סגל? כל מי שמלקק לו?