הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נדפקה לי הקיבה..

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
אני לא יודע מה לעשות.. לפני ששתיתי חלבונים (אני לא נגד חלבונים!) הייתי מעכל בצורה רגילה כל סוג של אוכל.. בהתחלה שתיתי תאבקה והכל היה טוב, אבל אחרי כמה זמן התחלתי לשלשל, גזים, והייתי מרגיש בבטן מין כאבים קטנים כאלה לפעמים.. עכשיו החלפתי תחלבון לחלבון אחר וקרה לי אותו הדבר. ניסיתי לשתות תאבקה עם חלב סויה וראיתי שאני לא משלשל ואז כבר הבנתי שהתפתחה לי רגישות ללוקטוז.. אמא שלי אמרה לי שכנראה בהתחלה היה לי מספיק אנזימי עיכול ועכלתי בסדר אבל בגלל הרגישות לאט לאט נעלמו לי האנזימים ועכשיו אפילו שאני שותה חלב עם הקרונפלקס יש לי גזים, אני הולך לשרותים לעיתים קרובות יותר מלפני זה.. אבל גם שאני לא שותה חלב יש לי את אותם המיני כאבים שהולכים וחוזרים מדי פעם.. וכל זה לא קרה לפני שהאנזימים שלי נדפקו.
עכשיו יש לי אפשרות להתחיל לשתות כדורים, אבל אני בתכלס לא יודע אם להתחיל לקחת.. יש טעם ללכת לרופא?

נערך לאחרונה:
תנסה לקנות כדורי לקטאז ולראות אם זה עובר. במידה וזה עובר, תתחדש וברוך הבא למועדון (קנה לקטאז של NSI- הוא מעולה).
במידה והשלשולים והבלאגנים עדיין ממשיכים גם עם לקטאז, הייתי פונה לרופא.
שים לב שאתה לוקח כמות מתאימה של לקטאז, בארץ המינונים מגוכחים.
ואל תעשה את זה על ארוחה מפוצצת בלקטוז (כוסות חלב) אלא על משהו בקטנה כמו קוטג'.
אתה תמיד יכול לבצע בדיקה לרגישות ללקטוז אבל אני באמת לא ממליץ לך על העונש הזה 😃
עברו איזה 4 שנים מאז ואני עדיין קם שטוף זיעה בלילות וחושב שאני משלשל בשירותי בית החולים.

• פותח/ת השרשור
נו ברור, היו לך אנזימים והם נעלמו בגלל החלבונים.
ארורים החלבונים האלה.
בן כמה אתה שאתה מפגין כזאת קשות הבנה? הבעיה בחלב (רגישות ללקטאז) ולא לחלבונים:s59:

EMZ- חח אמא שלי רגישת לוקטוז אז אני יכול להסיק בקלות שזה עבר בתורשה לצערי..
אני אקנה את הכדורים ואנסה אפילו על קרונפלקס עם חלב.. במידה וזה יצליח מה אז?

אז תקבל את העובדה שאתה רגיש(ללקטוז ולא ללקטאז-אז אל תבלבל!). ואז תתחיל לקנות כדורים ולקחת באופן קבוע עם כל ארוחה חלבית.
הבעיה היא לא בשום חלבון או אבקה, הבעיה היא בך (וגם בי לצערי).

• פותח/ת השרשור
אז תקבל את העובדה שאתה רגיש(ללקטוז ולא ללקטאז-אז אל תבלבל!). ואז תתחיל לקנות כדורים ולקחת באופן קבוע עם כל ארוחה חלבית.
הבעיה היא לא בשום חלבון או אבקה, הבעיה היא בך (וגם בי לצערי).
אני לא כל כך טוב בשמות האלו חח, לקטוז זה מה שבחלב.. אז מה זה לקטאז?

אני יודע שהבעיה לא בחלבון או באבקה, זה מה שאמרתי לבחור למעלה.

אז לקחת את הכדורים ולאכול מוצרים חלביים בהדרגה? בהתחלה כוס חלב עד מתי?

לקטוז=סוכר חלב. לקטאז- מה שמפרק אותו.
קח כדורים עם ארוחה חלבית ותראה אם יש משהו. אתה צריך לשחק במינונים עד שתפגע. זה אינדוידואלי.

• פותח/ת השרשור
לקטוז=סוכר חלב. לקטאז- מה שמפרק אותו.
קח כדורים עם ארוחה חלבית ותראה אם יש משהו. אתה צריך לשחק במינונים עד שתפגע. זה אינדוידואלי.
ממש עזרת לי:)
השאלה היא כמה להתקדם עם הצריכה של החלב, מנסיונך.. כמה חלב אתה שותה ביום?

אני לא נוגע בחלב. אני רגיש ממש.
הדבר החלבי היחידי שאני אוכל זה קוטג'- ויחסית אין בו הרבה לקטוז.

• פותח/ת השרשור
האא, אז אתה לוקח כדורים כדי לקלוט את הלוקטוז שנמצא באוכל אחר? אני כנראה אלך על חלב עזים או סויה.

EMZ אם אני לא טועה אמרת איפשהו שמינון הלקטאז בכדורים הנמכרים בארץ נמוך יחסית וצריך לקחת איזה 3 כדורים כל פעם, לא? המלצת להזמין מחו"ל שם המינון גדול יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית