אומנויות לחימה-MMA

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
מישהו מכיר באיזור המרכז(גבעתיים,רמת גן,תל אביב) מקום טוב שמלמדים שם את כל מה לוחם MMA יודע?
לחימה משולבת או משהו, הכוונה היא גם את הטכניקה של העמידה-מוי טאי איגרוף, איגרוף תאילנדי וגם את הטכניקה על הריצפה, ג'ודו האבקות וכאלה?

עוד משהו יש פה כאלה שגם מתאמנים משקולות וגם מתאמנים באומנות לחימה- אם כן איך זה משפיע על ההתקדמות שלכם באימוני כוח?

יש לך במרכז נראה לי נפתח של עידו פריאנטה אני אברר לך.

אני מתאמן גם וגם.

מהניסיון שלי אימונים שהולכים עם זה לא רע זה אימוני כוח. אימוני ריקון, הרבה חזרות וזה דווקא לא הולך עם זה משהו.

בגדול לדעתי זה לא משפיע לרעה, פשוט צריך לדעת כמה ואיך להתאמן. לדעתי לא צריך להתאמן יותר מחצי שעה כל עוד העבודה שלך מרוכזת ויעילה. כמובן שבמוכנים מסודרים זה לוקח יותר זמן כי יש יותר אנשים ובכל זאת המדריך לא יתן לך שיעור של חצי שעה כי הרבה אנשים יעשו את ההשוואה של כמות זמן = איכות.

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:34 ----------

הנה http://www.ifbjj.com/cometraining.asp

יש לך שם טלפון לפרטים

---------- התגובה התווספה ב 12:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:06 ----------

אימוני סיבולת = עייפות של השריר = לא ילך משהו באימונים.

סיבולת תתאמן על השק או כל דבר אחר שאפשר לחבוט בו, זו המטרה שלך בסופו של דבר.

אין שום מקום בארץ שיודע ללמד אותך שילוב של אמניות לחימה.
הכי טוב זה ללמוד לבד במקומות שונים.
תתחיל מאימוני אגרוף תאילנדי וBJJ. אחר כך אפשר להוסיף איגרוף והאבקות.
אישית, התאמנתי ואני ממליץ בחום על פרייד מואי טאי ברחובות ועל קואלה BJJ ברחובות (זה מאמן אחר מהמאמן שהיה לי שטס לחול אבל זה עדיין אחלה מקום)- שניהם נמצאים פיזית באותו רחוב.
בנוסף ברחובות יש גם מועדון האבקות.

בקשר לאימוני כח, זה פוגע משמעותית. גרפלינג זה אחד הדברים המתישים שעשיתי בחיי.
ולדעתי, פריינטה זה בזבוז כסף.
ואם אתה רוצה עוד מישהו במרכז שיודע BJJ זה אריאל אברג'יל. הבנאדם אמן.

סיכוי טוב שתהיה עייף באימונים, מבחינת לגדול.. הכל שטויות, אוכל, תאכל טוב - תמשיך בהתקדמות.

הייתי מתאמן איגרוף פעם יחד עם אימוני משקולות במשך השבוע, כשאכלתי כמו שצריך המשכתי לעלות במשקל בלי בעיה

• פותח/ת השרשור
יש לך במרכז נראה לי נפתח של עידו פריאנטה אני אברר לך.

אני מתאמן גם וגם.

מהניסיון שלי אימונים שהולכים עם זה לא רע זה אימוני כוח. אימוני ריקון, הרבה חזרות וזה דווקא לא הולך עם זה משהו.

בגדול לדעתי זה לא משפיע לרעה, פשוט צריך לדעת כמה ואיך להתאמן. לדעתי לא צריך להתאמן יותר מחצי שעה כל עוד העבודה שלך מרוכזת ויעילה. כמובן שבמוכנים מסודרים זה לוקח יותר זמן כי יש יותר אנשים ובכל זאת המדריך לא יתן לך שיעור של חצי שעה כי הרבה אנשים יעשו את ההשוואה של כמות זמן = איכות.

---------- התגובה התווספה ב 12:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:34 ----------

הנה http://www.ifbjj.com/cometraining.asp

יש לך שם טלפון לפרטים

---------- התגובה התווספה ב 12:08 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:06 ----------

אימוני סיבולת = עייפות של השריר = לא ילך משהו באימונים.

סיבולת תתאמן על השק או כל דבר אחר שאפשר לחבוט בו, זו המטרה שלך בסופו של דבר.

תודה .
אבל זה בעייתי מבחינת הימים , במועדון בתל אביב הם מלמדים רק בימי שני וחמישי וגם שם זה רק ג'ו ג'יטסו.
אתה יכול לברר לי קצת יותר?
אני מחפש בימים שלישי רביעי ושישי, אלה הימים הפנויים שלי.

EMZ- תודה אבל עד שאני אגיע לרחובות אני כבר אלמד את זה לבד 😃

ממ אני אסתכל אם אני מכיר עוד משהו. אני לא כזה מכיר יותר מדי מקומות של MMA, אני מתאמן בקראטה מגע מלא. אתה מחפש בעצם מקום שבו מלמדים את הכל משולב? עמידה, קרקע?

• פותח/ת השרשור
משולב זה האופציה המועדפת, אם לא אז בעמידה אבל אני מחפש מקומות שמלמדים בימי שלישי רביעי - שלישי - שבת ..
לא מצאתי עד עכשיו אשמח אם תעזור לי

יש לך את ז'אן בתל אביב ליד הירקון. לא יודע אם יש שמה מתחילים אבל זה כנראה הכי טוב שאתה תמצא בBJJ.

• פותח/ת השרשור
יש לך פרטים אליו?
איזה ימים שעות וכו'?

---------- התגובה התווספה ב 10:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:25 ----------

עליו*

עוד משהו.. מישהו מכיר מקום זול במרכז שאפשר לקנות שק איגרוף בזול?
כי מגה ספורט זה לא זול

• פותח/ת השרשור
בסוף הלכתי ל"פרקטיקל" אם מישהו מכיר, ליד עזריאלי אחלה מקום, הוא מלמד איגרוף, איגרוף תאילנדי, לחימה עם נשקים זה ממה שאני זוכר שהוא אמר.. אבל כנראה אני אלך לשם בינתיים רק בימי רביעי.
אם עוד מישהו מעוניין אתם מוזמנים, המקום חדש נפתח רק לפני חודש.

• פותח/ת השרשור
קוראים לו ניר נבו.
כן חיפשתי MMA אבל בסוף מחוסר זמן ומקום החלטתי ללכת על זה.
המקום שמצאתי שמעביר אימוני MMA לא יוצא לי טוב מבחינת הזמנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית