הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה נסגר?

כתוב בפירוש שלא יחול על פאבים ומסעדות
ובכלל החוק הזה כבר קיים...הלכתי הרבה פעמים לקיוסקים ולא נתנו לנו לקנות כי כבר אחרי
23:00

וזה לא חוק מטומטם, זה מונע מילדים מטומטמים ומפגריים גישה לוודקה ולשתכר כמו מטומטמין כי הם כל כך מטומטמים וחושבים שהטמטום הזה מגניב, מטומטמים

לשים תבית אזהרה זה מטומטם, לאסור קניית שתייה בפיצוציות בלילה זה לא מטומטם

http://finance.walla.co.il/?w=/3/1711864

זה גזר דין מוות לכל הפאבים/בארים למיניהם.
(ובלי קשר חוק מטומטם לחלוטין...)

זה לא תקף לפאבים\מועדונים וכו'

זה תקף רק לחנויות: תחנות דלק, פיצוציות וכו'

אני אישית חושב שזה רעיון לא רע כל כך... זה מונע מחבורות שלמות של ילדים ללכת ולהשתכר על בסיס ספונטני... לפחות זה קצת יקשה עליהם..

זה חוק מטומטם, וזה לא מונע מאף אחד שום דבר.​

מה כל כך מטומטם בו?

סה"כ זה מונע מילדים ללכת ולהשתכר ולשרוץ לך מתחת לבית ולזיין את השכל.

אני מסכים איתך שאם אותם ילדים מחליטים מראש להשתכר באותו הלילה, אז כן, החוק הזה לא יעשה כלום.

אבל כשיש לך חבורות של שיכורים (כמו באזור הטיילת בת"א לדוגמה) שעושות בלאגן, אולי זה ימנע מהן לצרוך עוד בקבוק נוסף של אלכוהול..

החוק הזה לא יפריע לצריכה מתוכננת של אלכוהול. בין אם אתם יוצאים לפאב או מסעדה זה לא יהיה תקף לגביכם. אם אתם צורכים אלכוהול באופן פרטי תדאגו לסדר את זה מראש. לפיצוציות וחנויות נוחות בתחנות דלק לא צריך להיות בכלל רישיון למכירת אלכוהול.

אז עכשיו כמו שעל סיגריות רשום שזה עלול לגרום לך סרטן על בירות יהיה רשום שזה עלול לגרום לך לשכב עם שמנות?

זה חוק מטומטם, וזה לא מונע מאף אחד שום דבר.

+1

וצריך להפסיק להאשים את האלכוהול בהכל. תאונות דרכים בגלל אלכוהול, מכות ודקירות בגלל אלכוהול, לא עלינו למונדיאל בגלל אלכוהול, קסאמים בגלל אלכוהול.

ערסים נהיו ערסים לפני שהם התחילו לשתות 🥷

לכל המטומטמים שקוראים את הפוסט הזה ...
אתם עדיין יכולים לקנות XXXXXX...

עריכה:
אתם יודעים מה ... יש באמת אנשים מטומטמים אז צינזרתי ...

הסיבה שהחוק הזה דבילי, זה שמי שמטומטם יהיה גם מטומטם לפני 23:00 בלילה. וגם כי אין לאף אחד זכות להגיד למישהו מתי לקנות מה.

הסיבה שהחוק הזה דבילי, זה שמי שמטומטם יהיה גם מטומטם לפני 23:00 בלילה. וגם כי אין לאף אחד זכות להגיד למישהו מתי לקנות מה.

נכון, אם מישהו מתכנן לקנות אז החוק לא יעיל, אבל הוא כן ימנע מאדיוטים שכבר semi שיכורים ללכת לפיצוציה ולקנות עוד אלכוהול..

יש ליד הבית שני קיוסקים שפותחים 24 שעות ביום... (או יותר אם תשאל את הבנות בדלפק ...true story)
הם פותחים בשעות מאוחרות כי הערסים באים לקנות משקאות בשעות האלה ...
אני לא חושב שמישהוא יאכוף את החוק הזה בקיוסקים האלה ...

נכון, אם מישהו מתכנן לקנות אז החוק לא יעיל, אבל הוא כן ימנע מאדיוטים שכבר semi שיכורים ללכת לפיצוציה ולקנות עוד אלכוהול..
אז אתה בונה על זה שמישהו יקנה אלכוהול אבל לא מספיק, ואז יסיים את האלכוהול שהוא כן קנה בתקווה אחרי 11, ואז הוא יידפק יתבאס ויילך הביתה? לא נשמע לך קצת דבילי?

אגב קיוסקים מטומטמים ...
עברתי פעם ליד קצב והיה שלט לבן גדול .. והשלט אמר "חזיר כשר"
בבוא הימים כשעברתי עם מצלמה ... מישהוא כבר צבע את השלט .. וכנארה שהחנות נסגרה ... אף אחד לא קנה את זה ... literally

true story

ולמה אני צריך שהמדינה תחליט בשבילי להשתכר או לא להשתכר אם אני כבר חצי שיכור?

אז אתה בונה על זה שמישהו יקנה אלכוהול אבל לא מספיק, ואז יסיים את האלכוהול שהוא כן קנה בתקווה אחרי 11, ואז הוא יידפק יתבאס ויילך הביתה? לא נשמע לך קצת דבילי?
תקשיב, העובדה שאפילו קבוצה אחת של ילדים תמצא את עצמה ביציאה ללא אפשרות לקנות אלכוהול, אפילו קבוצה אחת, יכולה למנוע כמו סוג של תאונה או כל דבר אחר (ויכול מאוד להיות שאותה קבוצה היא גם זאת שלמחרת הייתה יכולה להופיע בפרשת אונס?
כן הרוב יצליח לקנות אלכוהול במקום אחר או יקנה מספיק, אבל זה רק הרוב, ומספיק למנוע ממעוט קטן בשביל שהחוק הזה ישמש.

---------- התגובה התווספה ב 19:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:03 ----------

ולמה אני צריך שהמדינה תחליט בשבילי להשתכר או לא להשתכר אם אני כבר חצי שיכור?
למדת אזרחות פעם? כנראה שלא, כי למדינה יש את הזכות להתנגש עם הזכחות לחירות במידה וזה פוגע בזכות נוספת, שבמקרה הזה, הזכות לביטחון חיים ושלמות הגוף
האוכלוסייה הצעירה הוכיחה מספיק שהיא טיפשה ולא אחראית, ועל כך יש לשלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית